|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 1:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 8:48 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
За рисунките съм съгласен с Bel,на нивото на 8-класник даже по-надолу си ако претендираш за нещо професионално. Ако нямаш такива претенции са много хубави,но все пак не грабват с нищо особено. Единствената която ми хареса всъщност е абстрактната. Ако си беше поиграла още малко с нея щеше да стане много добра. За фотографиите...тези със "Зенит" ми харесаха ,но само тази ми допадна повече,защото има някакво обаяние.WC-то на заден план допълва картинката,макар едва ли да е било нарочно. Ако си се захванала да рисуваш сериозно трябва още много да се постараеш. Rakkaus написа: А това да нарисувам нещо в стил манга...попринцип са ми прекалено лесни и семпли фигурите.Предпочитам да рисувам нещо по-реалистично ^^ От рисунка до рисунка има огромна разлика в този стил.Да направиш нещо изчистено и стилно понякога е най-трудно. ;>
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 8:51 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Rakkaus написа: П.С. не приемам педофили  То пък щото имаш житейския опит да ги разпознаваш
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 9:02 pm |
 |
Johnny Cage |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Rakkaus написа: П.С. не приемам педофили това трябва да значи,че си търсиш голи модели,така ли? wow!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 9:22 pm |
 |
Rakkaus |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 18, 2009 11:01 pm Мнения: 148 Местоположение: Bhutan
|
Johnny Cage написа: Rakkaus написа: П.С. не приемам педофили това трябва да значи,че си търсиш голи модели,така ли? wow!!! не,но и това става.е, не чисто голи.целта ми е да се развия,а за това трябва да рисувам от натура.желая сериозни хора и се надявам да има такива. oil on canvas;нищо особено.не ми харесва особено. опитах се да намеря акварела от "Зорница",когато бяхме на пленер,но не можах.Имам и линолеум,който може и да се хареса.Имам и кредов картон.И трите не са снимани,но скоро ще го направя,за да ви покажа,макар,че оставам с убеждението,че повечето са отрицателно настроени към моите 'творения'.
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 11:18 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Абе, Vego, имаш много странно отношение към момичето, като имаме впредвид повечето работи в раздела. Не мисля, че отношението ти е коректно, като имаш впредвид, че може би това са едни от най-добрите рисунки в раздела от, може би, почти месец (рисунки на лист, не на фотошоп, таблети и подобни работи).
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Нед Авг 15, 2010 3:50 am |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
Хаха рибките кефят ;D Рисунките са хубави. Повечето фотографии също ми допаднаха :>
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt:RAKKAUS  Публикувано на: Нед Авг 15, 2010 11:50 am |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
dream_dragon написа: Абе, Vego, имаш много странно отношение към момичето, като имаме впредвид повечето работи в раздела. Не мисля, че отношението ти е коректно, като имаш впредвид, че може би това са едни от най-добрите рисунки в раздела от, може би, почти месец (рисунки на лист, не на фотошоп, таблети и подобни работи). Не е странно,защото цялостното и отношение е на личност която иска да се занимава сериозно като гледам и учи такова нещо. При това няма достатъчно добра база,така че няма какво да спестявам. Ако трябваше да я сравнявам с работи от раздела пак има много по-добри от нея,макар и не през последните месеци. Това че е рисувала от натура гипсовите простотии,които карат да прави всеки ,който се занимава с подобно нещо,не означава че се е справила добре с тях.В повечето няма никаква въздушна преспектива, тази с ухото даже стои плоско като детска рисунка. Казах че абстрактната ми харесва много,не знам какъв ти е на теб проблема? И откога е задължително да се съобразявам с работите в раздела?
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|