'coincidence' написа:
Загледай се в своите познания по биология и пунктуация и тогава пак се замисли чия глава е пълна само с въздух. (;
Биология и пунктуация? Мда, определено твоята кратуна е куха. И за твое сведение - не пуша, не пия, в кръчми не стъпвам.

Другите глупости, които изписа, са неаргументирани и нямат никакъв смисъл. Това, което ти "защитаваш" не е позиция, а детски инат. Явно не можеш да приемеш, че рисунките ти не струват и няма нужда от обяснение защо - очевадно е. Демонстрираш разни комплекси, кой знае защо. Ако беше толкова умна, на каквато се опитваш да се направиш, въобще нямаше да ги постнеш, а щеше да понатрупаш умения и след това да качиш най - добрите си работи. Никой не иска да ти гледа драсканиците, рисувани сякаш от 11 годишно дете. Явно ти е кеф, обаче, хора да ти спамят в темата, защото така печелиш внимание, което едва ли ти се отделя в безмисленото ти съществуване. Fail.
И не се опитвай да копираш и преработваш това, което аз казвам, за да изглежда, сякаш е излязло от твоята уста с цел да го изпозлваш срещу мен. Не се получава.
Продължавай да се "аргументираш" колкото си искаш, и после си мисли, че си спечелила "спора" (
).gif)
). Поне си вярваш, че правиш нещо.
dream_dragon написа:
Повечето от вас съм сигурен, че не са ходили на театър повече от веднъж годишно, нито пък са запознати с анатомията и светлосенките, толкова колкото се изтъквате.
Грешиш.