Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:00 am 
Аватар

Само и аз да намина. Към коментарите за картинките нищо няма да добавям, то е ясно и казано.
Относно коментарите на другите... Абе хора тука сте от няколко месеца, даже някои и толкова нямате, къде сте тръгнали да се правите на голямата работа? Разбирам ви, че ви кефи и ви радва да си отваряте устите и да говорите за изкуство и "градивна критика", ама я първо си създайте положителен имидж и после си съсипвайте репутацията. Повечето от вас съм сигурен, че не са ходили на театър повече от веднъж годишно, нито пък са запознати с анатомията и светлосенките, толкова колкото се изтъквате. Така че или кажете нещо свестно, точно и културно, вместо да се самоизтъквате и да се опитвате да унизите постналия картинките/текста, когато са зле са зле, но когато са прилични са прилични и не е нужно да се изкарват, като нещо отвратително.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:11 am 
Аватар

'coincidence' написа:
Загледай се в своите познания по биология и пунктуация и тогава пак се замисли чия глава е пълна само с въздух. (;

Биология и пунктуация? Мда, определено твоята кратуна е куха. И за твое сведение - не пуша, не пия, в кръчми не стъпвам.
Изображение

Другите глупости, които изписа, са неаргументирани и нямат никакъв смисъл. Това, което ти "защитаваш" не е позиция, а детски инат. Явно не можеш да приемеш, че рисунките ти не струват и няма нужда от обяснение защо - очевадно е. Демонстрираш разни комплекси, кой знае защо. Ако беше толкова умна, на каквато се опитваш да се направиш, въобще нямаше да ги постнеш, а щеше да понатрупаш умения и след това да качиш най - добрите си работи. Никой не иска да ти гледа драсканиците, рисувани сякаш от 11 годишно дете. Явно ти е кеф, обаче, хора да ти спамят в темата, защото така печелиш внимание, което едва ли ти се отделя в безмисленото ти съществуване. Fail.

И не се опитвай да копираш и преработваш това, което аз казвам, за да изглежда, сякаш е излязло от твоята уста с цел да го изпозлваш срещу мен. Не се получава.

Продължавай да се "аргументираш" колкото си искаш, и после си мисли, че си спечелила "спора" ( =)) ). Поне си вярваш, че правиш нещо.

dream_dragon написа:
Повечето от вас съм сигурен, че не са ходили на театър повече от веднъж годишно, нито пък са запознати с анатомията и светлосенките, толкова колкото се изтъквате.

Грешиш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:16 am 
Аватар

Прочел си само това което ти изнася. Останалото от написаното?
Както казах нещата са й прилични и са по-добре от примерно на онова момиче с отвратителните рамки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:20 am 
Аватар

Останалото от поста ти ме мързеше да го копирам и единтвам. Не съм тук от няколко месеца, не можеш да ми говориш за "положителен имидж" точно в Интернет форуми. Рисунките й не са никак прилични, а другото, което си написал, е изкривяване на истината.

Лека ти вечер.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:23 am 
Аватар

Давах само пример. Neltarion, от къде стана толкова запознат с въпросите на изкуството? В смисъл това май са ти единствените коментари в раздела? И на всичкото отгоре са далеч от учтивия тон. Най-малкото да си заядлив към новите не е много добра роля, колкото и да й се симпатизира. Повярвай ми, другите ветерани на сайта, говоря за истинските ветерани, се справят по-добре от теб.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 12:55 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Ей, тука стана like... Battle Earth =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2008 1:58 pm 
Аватар

Lock по молба ;)

Ich und du...