Дата и час: Вто Фев 25, 2025 8:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:47 pm 
Аватар

dream_dragon написа:
Да ви имам претенците. Ако имахте желание да четете каквото и да било, щяхте и да намирате начин. Текста не е толкова дълъг, като наруто фикове, които са далеч по-неоформени от това. Най-малкото причината, поне според мен е, че е директно писано във форума. Ако ли не, трябва найстина да се научи да оформя текста. И въпреки това ако искахте да го прочетете, нямаше да ви е проблем да го копнете в уорд и да си го прочетете, след едно бързо оформяне. Ама за какво да си правим труда, нали?

Аз ще си правя труда, при все че на автора му е задължение.
И в интерес на истината имах желание, но съм зле със очите и не мога да фокусирам фокусирам достатъчно добре.не е невъзможно за четене, но защо да се усложняват нещата при все, че с 5 натискания на ентър-а всичко може да се оправи.

Иначе до самия фик. Обичам лирическите отклонения, когато са забавни или поне смислени, тука обаче са някак насилени, което определено е доста неприятно.Имаш и някакви повторения, но не са фрапиращо много. И има още за доизпипване по сарказма.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 8:20 pm 
Аватар

Дребен пример:

Това седи така от една седмица, има 290 клика.

По-нагоре съм постнал една кратка занимавка, която има 200 клика в момента, а е от по-малко от 24 часа.

Защото съм се постарал да го форматирам и да го направя възможно най-четяемо за хората.

А, да. И защото пиша по-добре. Но това е друга тема:V

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 10:15 pm 
Аватар

nem13 написа:
Дребен пример:

Това седи така от една седмица, има 290 клика.

По-нагоре съм постнал една кратка занимавка, която има 200 клика в момента, а е от по-малко от 24 часа.

Защото съм се постарал да го форматирам и да го направя възможно най-четяемо за хората.

А, да. И защото пиша по-добре. Но това е друга тема:V

Би трябвало да знаеш, че малкия шриф дразни окото. Хм... Ами ако искаш почни да се сравняваш и с наруто феновете. Предполагам техните теми са посещавани по-често. А и да кажем, че едно близо 90 клика (няма да говоря с големи числа) са на едни и същи хора, преглеждащи темата по няколко пъти (аз влизам в тази за трети, а в онази твоята два пъти) или пък са хора, само прочитащи първия ред и решаващи, че не им харесва и набързо излизат от страницата. Всъщност колко от хората кликащи върху темите ги четат?
И бтв направи нещо с егото си. Много е... хм голямо. Или поощрявай хората или ги скастряй за нещо, но недей да се фукаш. Не ти отива, е стествено ако имаш някакъв проблем и сега не си избиваш комплексите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 11:37 pm 
Аватар

Не, бъзикам се. Всъщност, смятам, че онова, което съм пуснал малко по-надолу е просто заигравка и се чудя как да им кажа на хората, че похвалите им са прекалени. За да се създаде нещо добро е нужен сериозен труд.

А комплекси имам, но не са свързани с това:V. Иначе анализът ти върху ситуацията би могъл да бъде много добър, ако се отнасяше за друг.

Относно кликовете - не е като да е Наруто това, което съм писал, нали? В естеството си е същото като това - просто едно собствено произведение. Освен това, да, много кликове са на нечетящи хора... но това важи наравно и за двете теми, чисто статистически. Всъщност не, защото тази е от една седмица, което ще рече, че ако за ден примерно 5 кликания са случайни, при моята тема това значи десет, в тази... 70?

ПП: Малкият шрифт е проява на моята скромност:V.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 11:52 pm 
Аватар

Всъщност аз влизам само, за да видя новите мнения по темата и кой какво е изцепил. В случея не ви разбирам спора, ама ми звучи безмислен, особено тезата за това, че е различен сюжет. :? не че нещо, но съфорумниците влизат, защото заглавието им е направило впечетление или защото познават постналия текста. И е естествено, че като една темичка съдържа име на герой от Наруто или директно си пише Наруто, ще я посетят повече. Тук не става дума за какво е написано, а за заглавието на темичката. :? И все пак е до личен вкус. Така че и двамата фейл, въпреки, че казвате нещо вярно. :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 12:03 am 
Аватар

Абсолютно си прав. Лично аз започнах дискусията, защото не ми допада някой да ми казва да си задържам мнението, след като имам право да си го изкажа. Както каза веднъж Бойко Борисов в ефир в телевизията "Тия папки можеш...." (знаете какво щеше да каже, но нали е дипломатичен, замълча си, пък и по национална тв някакси не става)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 2:07 am 
Аватар

Така та след кратка отпуска сега ще драсна няколко реда

Android на няколко места забелязвам , че си използвал "със" без предходната дума да започва със "з-/с- ". Преглеждай поне още веднъж за грешки - почти очевадни са ~
Оформлението идва накрая , но трябва да свикнеш да го правиш -добре оформеният текст си е добре оформен текст :wink:

Както каза Zenith ~ Хуморът ти е малко неискрен на места . Сякаш на всяка цена си държал да бъде смешно , но в крайна сметка си го претрупал и не се е получило както трябва ~ По сарказма трябва още да се работи

Има още какво да се желае , но от всичките ти неща май това ще излезе най-добро ( може би защото го пишете двама ) Очаквам с нетърпение следващата част . :nod:

ПП. Препоръчвам ти да прочетеш нещо П.Г Удхаус ако ти попадне . Особено творбите му за " Джийвс и Устър " . Ако го почнеш , ще разбереш защо ти го препоръчвам :wink:
ПП2. А да , за "най-добър дом" - пробвай да го замениш с "образцов дом"
ПП3. Разгеле , дочакахме хомо история T^T *tears of joy*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 04, 2008 3:00 am 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Така та след кратка отпуска сега ще драсна няколко реда

Android на няколко места забелязвам , че си използвал "със" без предходната дума да започва със "з-/с- ". Преглеждай поне още веднъж за грешки - почти очевадни са ~
Оформлението идва накрая , но трябва да свикнеш да го правиш -добре оформеният текст си е добре оформен текст :wink:

Както каза Zenith ~ Хуморът ти е малко неискрен на места . Сякаш на всяка цена си държал да бъде смешно , но в крайна сметка си го претрупал и не се е получило както трябва ~ По сарказма трябва още да се работи

Има още какво да се желае , но от всичките ти неща май това ще излезе най-добро ( може би защото го пишете двама ) Очаквам с нетърпение следващата част . :nod:

ПП. Препоръчвам ти да прочетеш нещо П.Г Удхаус ако ти попадне . Особено творбите му за " Джийвс и Устър " . Ако го почнеш , ще разбереш защо ти го препоръчвам :wink:
ПП2. А да , за "най-добър дом" - пробвай да го замениш с "образцов дом"
ПП3. Разгеле , дочакахме хомо история T^T *tears of joy*

Същност първото е почти само мое.... След това помага. Ако не бъркам съм чел едно нещо негово.
П.С. А за хумора, просто съм такъв човек.
П.С.С. Може да ти ги пращам преди да ги поствам за критика. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]