|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Авг 09, 2008 11:14 am |
TenTen |
|
 |
|
uchiha_sakura_chan написа: мн са добри...  и рисуваш САМО 3-5 часа?!
ахм тва не е ли всъщност мн време за преерисувки ама както и да е всеки колкото време му тряа И не знам...не намирам нищо невероятно като някои хора по-горе в тези рисунки... от тук нататъка единствено ще преповторя мнението на Frostburn
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Авг 21, 2008 10:02 pm |
 |
BlackID |
|
 |
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 2:58 pm Мнения: 587 Местоположение: У вас
|
Има разлика между художник и писател...
Вярно е, че без талант не може, но ако например не знаеш формата на лицео на змята, прерисуването е един от начините да я научиш и да я прилагаш в по-късен етап.
Те такива ми ти щуротии ми се въртят в главата. Давайте оборвайте ме няма да ви се сърдя
_________________ Цък
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 5:43 am |
 |
dantemp |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
nem13 написа: Интересно как художниците могат да се научат да рисуват с прерисуване, когато никой писател не може да стане добър с преписване... това е въпрос на талант бе, хора... Първо талант, после упражнения. И при всички случаи не прерисуване.
Не съм съгласен. Особено художника може да се научи да използва прийомите на други художници за да пресъздава дадени образи и да сглоби картина. Може да не се получи някво гениално, обаче пак ще е качествено и ще му спечели име. По същия начин, макар и малко по трудно става със писателите. Вземи пример с Дан Браун - 4 книги, написани на едно и също скеле. Никаква оригиналност, освен ако не приемем за оригинална идеята да влага по някакъв световнонеизвестен и достатъчно шокиращ факт като подбуда за дадени действия. Въпреки това книгите му са интересни.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|