|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 7:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 07, 2008 7:09 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
$1$370 написа: ... съм съгласна до дупка!  WTF?! Много взехте да се онасяте в опита си да се докарате като оригинални. ... Второто си заслужаваше четенето, браво. Но накрая не беше съвсем ясно, как така избухна? Разлят бензин ли, какво? В този случай, всички  , използвани в коментарите не са съвсем оправдани. Предала си резултатът от случилото се прекалено директно, това също не ми хареса. Цитат: УЧЕНИЧЕСКИ АВТОБУС, ПЪТУВАЩ ОТ ПЛОВДИВ ЗА СОЗОПОЛ ИЗБУХВА ЗАРАДИ ЗАПАЛЕН ФАС НА УЧЕНИК.
Не върви много, нали?
Ако обаче разказът е написан изцяло заради посланието, което носи, то тогава добре.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Май 07, 2008 7:28 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Идеята беше 'ударът' да е накрая и поради тази причина е твърде директно.
И да.. когато удариха павйето, потйече бензина и Ники хвърли фаса
Относно посланието -
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 10:14 am |
 |
$1$370 |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 2:53 pm Мнения: 275 Местоположение: Пазарджик
|
mandra написа: $1$370 написа: ... съм съгласна до дупка!  WTF?! Много взехте да се онасяте в опита си да се докарате като оригинални. ... quote]
Аз и по принцип така си говоря  За сега това съм просто аз  По мненията ми се вижда на каква вълна съм в момента  Ако дразни казвайте да се сдържам повече  Не обичам да изморявам хората
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 12:12 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
$1$370 написа: Не обичам да изморявам хората 
Ще е хубаво да ме измориш  ...
мандра много се заяждаш пич...прекалено голям пунктоалист си станал
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 9:32 pm |
 |
Zaknafein |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
Извинявай, но наистина не ми хареса "стихотворението ти"
Не искам да критикувам, защото мога да те обидя- но за да пишеш- -първо чети много Много- поезията не е за всеки
Ако беше написала нещо такова и го беше публикувала 1955-1980 може би щеше да хване окото на.... ртията
"Тя" (стараех се да пиша по теб, но беше изключително трудно и м.... "раздразнително-лигаво" (извинявай- нямам право да съдя)
ТЯ
Без път, без мечти, без светлина Вървиш и не вярваш, а виждаш. Живма с усмивка. Опиянение. Нима ще е част от света? Затваряш очи... и гледаш как звезда далече кънти.
*Път- потъпкан в кал. Мечти- нима помниш ти ? Светлината червена- така замърсена те кара без цел и посока да вървиш и чакаш повика братски, забравен. Желанията стават ясни. Какво искаш? Нима ще мълчиш? Не виждаш добре.. от пот, без вода и воля человешка. Странно- някъде там зад класа позната виждаш света и нейните очертания пред теб! Ти виждаш само нея... и народа погазен!
*Пот- изправи се гордо от прахта! Мечти- народът търси вече свобода! Светлина-близка червена звезда чувствата робски изпразва и чувстваш излишен Стария свят! Няма я старата болка, напуснала безумна, Веч не живееш- масите морни повдигат глави изпотени.. Бурята ще пречи да прогледнеш, Ярка червена звезда заслепява. Цветът на зората. Веч мразиш- живот без светлина Мразиш- животът в лъжа Мразиш- своята стара съдба Но обичаш я нея- Нашата нова Борба!
 пиши ми да го изтрия, ако те дразни
Последна промяна Zaknafein на Пет Май 09, 2008 10:39 am, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Май 08, 2008 9:57 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Даже хич не ме дразни.
Радвам се, че някой ми пише критика (:
Абсолютно съм съгласна, че "стихотворението" ми е сухо. Целта ми беше да е с по-прости изречения, за да има някакъв ефект. Е, не е станало,но като за преди две години, беше добро. Но сега и аз самата не си го харесвам ;//
А относно твоята редакция, наистина ми харесва как си го докарал. Разликата е в това, че твоя стил е коренно различен от моя и следователно темата ти се отклонява от моята. Иначе си добър и това е факт. Знам го и от фика ти в конкурса.
Аз обичам да пиша, но честно казано не знам дали ме бива. ;s
Едни от най-големите ми проблеми са описанията и "орязванията". Пиша всичко кратко и за това понякога хората не схващат идеята ми.
Трябват упражнения и повече писане, ама тук мързела си казва думата ;//
Ако не е много нахално, би ли ми казал какво мислиш за другото ми писание "Реалност" ?
Благодаря предварително (:
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 09, 2008 11:26 am |
 |
Zaknafein |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
UchihaItachi написа: от 1-то и 1 думичка не загрях па цялата история....2-то обаче ми хареса особенно THE END! 
Първото беше написано в стил, изискващ доста умения и познания по езика, но  идеята си беше ясна- наченки на символизъм, но с по-бедна езикова култура
пп: Тейру-чан на колко години си ? (една дама никога не трябва да бъде подлагана на този въпрос  )
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Май 09, 2008 11:38 am |
 |
UchihaItachi |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 7:23 pm Мнения: 2837 Местоположение: Shamballa
|
Zaknafein написа: UchihaItachi написа: от 1-то и 1 думичка не загрях па цялата история....2-то обаче ми хареса особенно THE END!  Първото беше написано в стил, изискващ доста умения и познания по езика
Отпадам
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|