|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 11:58 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
ориентирай се към плетене на пулоФери. >.>
Не искам да съм критичен, но е алтернатива.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 1:50 pm |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
inc написа: Ае много се дразня когато хората свързват възраста с умението!По тая логика баба ми тряаа да е следващия Давични!!Ае тва, няма значение, рисуване или пеенеи тнт или си го имаш или си го нямаш!
А по темата съжелявам ама не ми харесват.
Ако баба ти се е занимавала цял живот с рисуване, наистина трябва да е гениална  Според мен не е толкова до талант, колкото до упражнение, вярно важен е, без него не може, но не смятам че само с имане на талант можеш да си добър  Всички се учат ежедневно, много ясно че след като имаш повече време да понарисуваш, да позяпаш нещо ще си усъвърщенстваш уменията.... всичко тези действия са свързани неотменно с време, което пък - с годините  По-твоята логика се раждаш Микеланджело и цял живот си си такъв, без да правиш нищо...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 9:27 pm |
 |
§amara |
Alice in Wonderland |
|
Darkstalker написа: ориентирай се към плетене на пулоФери. >.> Не искам да съм критичен, но е алтернатива.
xD xD xD . . . . Съжелявам , но и аз споделям мнението му. Само последната от 2рото ти мнение ми харесва ^^.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 9:38 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
mona_fei4kata написа: inc написа: Ае много се дразня когато хората свързват възраста с умението!По тая логика баба ми тряаа да е следващия Давични!!Ае тва, няма значение, рисуване или пеенеи тнт или си го имаш или си го нямаш!
А по темата съжелявам ама не ми харесват. Ако баба ти се е занимавала цял живот с рисуване, наистина трябва да е гениална  Според мен не е толкова до талант, колкото до упражнение, вярно важен е, без него не може, но не смятам че само с имане на талант можеш да си добър  Всички се учат ежедневно, много ясно че след като имаш повече време да понарисуваш, да позяпаш нещо ще си усъвърщенстваш уменията.... всичко тези действия са свързани неотменно с време, което пък - с годините  По-твоята логика се раждаш Микеланджело и цял живот си си такъв, без да правиш нищо...
Бях написа един много дълъг отговор с обяснения по теорията ми ама викам айде нека го спестя
Общо взето съм на мнение, че едни го имат други ем шанс.
микеланджело едва ли не е проявил някакъв талант или може би си е казал`Чакай аз сега да ставам художник, ще се науча` не става така.Имаш ли я наченката за нещо-добре, от теб зависи дали ще продължиш дас е оавършенстваш.
Идеята ми е-не можеш така от нищото .И цял живот някои хора няма да се научат да рисуват, няма да с научат да пея и тнт..
Темите за талантите и тнт ми болна
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 10:10 pm |
 |
Eiri09 |
|
 |
|
с това ми напълни душата
благодаря ... азсам маниачка на Лен и...  много ми харесва
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 10:22 pm |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
inc написа: Бях написа един много дълъг отговор с обяснения по теорията ми ама викам айде нека го спестя Общо взето съм на мнение, че едни го имат други ем шанс. микеланджело едва ли не е проявил някакъв талант или може би си е казал`Чакай аз сега да ставам художник, ще се науча` не става така.Имаш ли я наченката за нещо-добре, от теб зависи дали ще продължиш дас е оавършенстваш. Идеята ми е-не можеш така от нищото .И цял живот някои хора няма да се научат да рисуват, няма да с научат да пея и тнт.. Темите за талантите и тнт ми болна 
Явно не съм те рабрала правилно, защото подкрепям гореизказаното ^^'

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|