|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 12:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 6:54 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Гласувах за Лиса  Много ми хареса като идеа и подбиране на предметите.
Но иначе бях много се чудих между снимките на Hinata_Foxy,faye и §амара . Браво на всички
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 6:57 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
frozen написа: (3. Faye - Gold  ..не разбирам какво виждате в снимката .. никаква оригинална идея не намерих в нея ..  )
1. Много топли цветове, които се комбинират великолепно.
2. Прекрасни обекти, които те изпълват със свежест.
3. Фокусът е на 90% и пак ми харесва.
4. Сенките са си на мястото.
5. Цветето в чашата си носи и послание.
Мога и да пофилософствам, но не мисля, че е нужно.
Благодаря на KaFFe.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 8:54 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Mephisto написа: frozen написа: (3. Faye - Gold  ..не разбирам какво виждате в снимката .. никаква оригинална идея не намерих в нея ..  ) 1. Много топли цветове, които се комбинират великолепно. 2. Прекрасни обекти, които те изпълват със свежест. 3. Фокусът е на 90% и пак ми харесва. 4. Сенките са си на мястото. 5. Цветето в чашата си носи и послание. Мога и да пофилософствам, но не мисля, че е нужно. Благодаря на KaFFe. 
+1
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 9:59 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Глас за 9. §amara, контраста ме изпълни
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 12:33 am |
 |
Pres |
|
 |
|
Глас за Anateq и нейната Sphere, още щом отворих нейната първа снимка разбрах, че ми е фаворит. Много оригинално съчетание на предмети и цветове, просто по вкуса ми ^^
Ако трябваше да се гласува за две, моят втори избор би бил натюрморта на Hinata_foxy, защото също е една прекрасна снимка и ме грабна на момента, в който я видях.
Не знам защо, но еднообразието от топли цветове на faye не ми хареса особено, въпреки, че наистина цветето в чашата е оригинално и идейно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 1:09 am |
 |
Arcana |
|
 |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Гласувам за Самара,защото още като видях за пръв път снимката страшно ми хареса.Освен това идеята е страхотна(за зашитата червено-зелена ябълка),а и си личи,че е уловила и светлината,на което почти никой друг не е обърнал внимание май.
Другата снимка,която е наистина добра според мен е на Анатея.Получило се е страшно ефектно.Не знам с какво снимката на Самара е по-добра но просто ми хареса повече(може би заради обекта) и за жалост не мога да гласувам за двете.
Може и да съм пристрастна,но никоя друга снимка не е особено добра според мен.Имаше още една,която хвана окото със едно изпъкващо жълто или оранжево цвете,но тези двете са моите тотални фаворити в тази категория.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 9:49 am |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Поздравления за всички участвали в конкурса!
На първо място в класацията застана : §amara - Can you bring a broken apple back ЧЕСТИТО!
На второ място я следва : Anateq - Sphere
На трето място е : Hinata_Foxy - Натюрморт
Природата е навсякъде в и около нас! Вижте я с третото си фотографско око!
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|