DEMONIC ACUMOLAION:Demon Bane Тънък черен пламък започна да се вие околко ръката на Николас.След кратко време вече беше обвил и другата му ръка.Около момчето започна да се стели черна подобна на мъгла субстанция която покри цялата зала.
-С.с.с.ър какво прави той какви са тези черни пламъци.
-Това не са пламъци.....това е миазма.
-Миа...какво?
-Миазма..така наричат субстанцията от която демоните черптят силата си.По принцип колкото по наситен цвят е тя толкова по силен е демона.Тази е катранено черна което ще рече 4е насреща ни стой не човек а чудовище.
-Gulp....
-Отряд 4 и 5 донесете специялните оръжия и отидете в параклиса на затвора и ми донесете всичката светена вода която има там.
-Тъй вярно сър.
Straw Hat Pirates стояха замръзнали на изхода от затвора и гледаха ка 4ерната мъгла поглъща всичко.
-[Нами]Дали постъпихме правилно че го освободихме.
-[Люфи]НЕ се притесняваи все пак тои е новият ни накама и няма да ни нарани никога.
-[Усопп]Отъде знаеш това тои е писхопат затворен в клетка за 3 години.
-[Luffy]Просто знам...хаиде да тръгваме Николас каза да се отдалечим от острова.
В същото време в Marine Base....
-Адмирал Akainu и адмирал Aokiji готов съум да прочета досието на престъпника.
-Не си праи труда вече знаем достатъ4но за Николас само ми изреди споспбностите ми за да знаем с какво си имаме работа.
-Тъй вярно сър..ъъъ..според протокола Николас Д.Девил притежава
1.Силно развита Биокинеза
2.Миазма
3.Прокънатият меч на Gol D. rOGER...
-КАКВО ......!??!??!?!
-Това хлапе може да използва Akuma защо не ми казахте по рано.Искам веднага да се организира Buster Call до Импел Даун.
-Тъй Вярно сър.
-Господи мислех че този меч е измислен..
-Да прокънатия меч4 на Roger.....черният косач Akuma
-ОГЪН
Воиниците бяха започнали атаката си над Николас които стоеше неподвижно от доста време втренчил се в меча.Куршумите вече летяха към него когато той реагира.Със невероятно бързина тои заби меча дълбоко в земята и след това се изпари във въздуха.
-Къде отиде ????
-Нез....
-Какво нез... ааааааааааааааа
Воиникът не можа да си довърши думите защото неговият другар туко що беше изгубил половината си глава.Гледтката беше ужасна ....Тяло което ве още се дижеше но вместо глава имаше само окървавена долна челюст и безжизнен език провиснал настрани.
-К..к.к.к.акво става тук подяволите.
-Той е ТАМ
Воиникът сочеше обратно към мястото къдетобеше забит меча.Там стоеше Николас облегнат на меча и подхвурляше половината част от глават на воиника в окървавените си ръце като топка за беизбол.
-Не можахте да се сдържите нали ...трябваше да стрелята....е сега вече съм готов да се бия сериозно.
Тои се обърна с лице към тях.Очите му пламтях в червено,кожата му беше прибобила пепеляво черен цвят а татуса на гърбът мъ гореше в черни пламъци.
TO BE CONTINUED.
Страхотна глава ! Малко зловещичка,но въпреки така страхотна Любопитно ми е да разбера нещо повече за Nikolas,за миналото му и откъде се е сдобил с този прокълнат меч
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения