|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:45 am |
unnamed |
|
 |
|
а според мен не ви тряят тия раоти  ops:
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 4:27 pm |
 |
Amarantine |
|
 |
|
Понеже изчетох всички дискусии по темата, реших да пробвам - признавам, че не съм спазвала абсолютно всичко (вярно, че не всичко е напълно ясно като за начинаещи  ops: ), но пък е лесно за изпълнение - тамън 5 минути се занимавах
Ето:
проблеми всъщност ми създаде текста - както виждате рамката е червена - осъзнавам, че е грозно  - споко, просто не знам как да го сменя
А с рамките не съм се занимавала... защото не ми се занимаваше.
Изводът: 1. друго е сам да си го направиш; 2. не е толкова сложно, ако имаш желание
П.С. Ако успея да си оправя текста даже бих си го сложила
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 6:44 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
Пеш, ти хубаво си го обяснил, но поне 3 точки са абсолютно, напълно излишни.
Amarantine, прекрасен избор на картинки, но се замисли дали седи добре това червено на сига. Най-голямата труднос в една сигнатура не е избора на картинка и лепването на рендера, а използването на подходящи цветове и внимателното, не прекомерно, ползване на четки.
Как го оправяш - ми кликаш два пъти върху лейъра с текста, отваря ти се Блендинг опшънс панела, отиваш на Stroke, и сменяш дебелината с един пиксел по-малко, и сменяш цвета примерно на ултрамарин.
Бележка: Не се занимавайте да намалявате рендера. Отваряте го, грабвате лейъра, хвърляте го в прозореца, в който е файла на сига ви, натискате с дясното копче - Фрии Трансформ, натискате шифт, хващате единия край и намаляте как си искате.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 10:20 pm |
 |
The No Life King |
|
 |
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 5:30 pm Мнения: 101 Местоположение: ~Hinamizawa~
|
браво,темата е хубава. Много добре си обяснил
Ем хубаво де, ама ако да речем ми трябва рендър на даден аниме герой ? Кво правя (в смисъл даден,който го яма в галериите) Мисълта ми е има ли рикуести в тоя сайт,дет някой беше дал на 1 страница?  (Planet Renders)
_________________ ~ Kieru hikoukigumo,bokutachi wa miokutta, mabushikute nigeta,itsudatte yowakute ano hi kara,kawarazu itsumademo kawarazu ni,irarenakatta koto kuyashikute yubi wo... hanasu! ~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 10:09 pm |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Whaaa~~~ мн полезно ^__^ йей basics
btw....блокчето където е името, как се променя ? оО" не искам да е толкова голямо...^^"
в смисъл..след като си напечатал името и всичко?....може ли да се промени? Защото чесно казано докато не написах нищо си беше сравнително задоволителен резултатът -.- сега е зле xD донт лайк ит..........
и въобще може ли без блокче да се пише оО"?

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|