|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 4:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 1:51 am |
 |
Super Saiyan Goku |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 13, 2006 11:24 pm Мнения: 202 Местоположение: Варна
|
Ten Ten,много ама наистина много яко рисуваш  .И особено много ме накефиха двете дето си се нарисувала себе си в manga стил.Най-много ми хареса http://i98.photobucket.com/albums/l272/ ... _BANG_.jpg (не съм те виждал как изглеждаш наистина ама много ме кефи как изглежаш на тая)  (даже ще си я download-на).Ще ти дам един съвет.Опитвай се да рисуваш и други хора в manga (или какъвто си искаш) стил.Да преработиш образа на някой приятел (например) е ОГРОМНО упражнение за въображението.Говоря от опит.
PS:Продължавай само така  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Авг 31, 2007 12:42 pm |
 |
Teiru-chan |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Аууууу сичките са супирррррррр
Много яко рисуваш! Браво !!!
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 02, 2007 4:15 am |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Или просто леко му куца пропорцията ...
Иначе е подходящо за underage pr0n, с оглед на обстоятелствата, че Итачи налазва Лоли Сакура, лол
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|