Добри са. Някои и толкова не могат Ако продължаваш да се занимаваш професионално с това лично аз ти предричам голям успех. Всеки се учи с времето и ти има на какво да се учиш относно рисуването но мисля, че няма да ти е толкова трудно^^
Тези двете са стари. Смятах да ги кача заедно с новите, но не се сдържах. Hope u like it ops: мале на тази така сме се хилили аз и момчетата в клас .... те и другите момичета се смяха, които го видяха, ама те не следят анимето ... трябваше да им обяснявам Плс не се смейте много, защото това беше първата рисунка, която нарисувах. Едно момче ми я прати, гледах и едно клипче и се зарибих по НАРУТО!!!
Следващите (новите) ги очаквайте след като имам пак скенер ..... иии ги кача в twangoto
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
Таа... Ето млако и от мен(не мога да рисувам и никога не съм, естествено ще има много забележки за някой път ми е) За сега са 5 утре още
okoто му е ужасно неправилно някой път може да пуснем подобрена версия
all by
Публикувано на: Сря Май 16, 2007 5:48 pm
Hinata_Foxy
Йеййййй Челев много са яки ! И не казвай,че не можеш да рисуваш,щото на мен страшно много ми допадат! Особено Орочимаро и Гаара ! Чакам още, да знаеш ! браво браво
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 16, 2007 6:29 pm
FairyMistress
Орочимару не е станал зле... М справил си се добре като цяло.
А такова, това не си ли е темичката на Hinata_Foxy? Не е ли по-добре да си направиш своя?
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 16, 2007 6:37 pm
Hinata_Foxy
Аз лично нямам нищо против а и темата е "Naruto FanArt" .... няма проблеми Пък и на мен много си ме кефят и се радвам че са в тази тема
Заглавие:
Публикувано на: Чет Май 17, 2007 12:42 am
FairyMistress
Просто имах чувството, че коментарите ще се объркат, ама след като ти нямаш нищо против, тогава се извинявам за глупавия си коментар Иначе аз май твоите не съм ги коментирала, само на Челев... Много сладки рисунки, имаш дарба и много възможности да се развиваш. Комбинираш черно-бяла и цветна графика, това е много добре. Браво
Заглавие:
Публикувано на: Чет Май 17, 2007 5:02 pm
Hinata_Foxy
Мерси много ops: Скоро ще кача още .... в момента не съм в нас и не мога да сканирам новите ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения