|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: x Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 7:57 pm |
|
Revivo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2007 4:25 am Мнения: 50 Местоположение: Hell
|
Funny,човечееееееееееееееееееееее............ много е яко... искам още.. нямма търпение... :-Д ако направиш дори 2000 глави всичките ще ги прочета от разззззззззз ))
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: x Публикувано на: Чет Мар 06, 2008 8:45 pm |
|
solecito |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
Revivo написа: Funny,човечееееееееееееееееееееее............ много е яко... искам още.. нямма търпение... :-Д ако направиш дори 2000 глави всичките ще ги прочета от разззззззззз ))
yeah, me 2 ^_^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 2:23 pm |
|
NOXITA |
|
|
|
Funny написа:
Той никога няма да спре да пише проститии, но спокойно, аз няма да спра да му противореча.
|
|
|
Заглавие: x Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 5:21 pm |
|
Revivo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 16, 2007 4:25 am Мнения: 50 Местоположение: Hell
|
човече,нямам търпение да ти прочета следващата глава... седя само на тая тема в форума и чакама като луд..... )))))))))))
Мисля,че има и други като мене който чакат с нетърпение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 9:42 pm |
|
sasusaku_fan_vd |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 05, 2008 10:52 am Мнения: 277 Местоположение: Vidinskiq SouL SoCitY :]
|
NOXITA написа: Така е, всички очакваме новата глава с нетърпение.
x2
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 9:50 pm |
|
solecito |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 01, 2008 8:18 pm Мнения: 2230 Местоположение: София
|
sasusaku_fan_vd написа: NOXITA написа: Така е, всички очакваме новата глава с нетърпение. x2
х3 ^_^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 9:59 pm |
|
Funny |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 17, 2008 2:59 pm Мнения: 105 Местоположение: нЯкъде.. ~
|
Много мерси за всички комплименти отправени към фика. Голямо гуш ,сладури!
Ето я и новата глава..
Глава 11 Срещата
Гаара се събуди в стаята си, за пръв път от години. Той бе напуснал това място много отдавна, бе напуснал родното си място. Беше си отишъл , защото му бе омръзнало да гледа пълните с омраза и страх лица на хората, обърнати към него. Мразеше всички, които го гледаха с презрение. Мразеше и тези, които се страхуваха от него. Миг след като отвори очи, около него се събраха много хора. Гаара не можеше да повярва. Никой не го гледаше с неприязъм. Той виждаше само хора с загрижени и съпричастни лица. -Темари? - той се изправи рязко и потърси сестра си с очи. -Тя е добре! В момента си почива -каза Канкуро с привидна усмивка. Вътрешно той страшно се безпокоеше за брат си, но нямаше нужда точно сега да го показва. Положението в скритото село в пясъка бе наистина критично. Ако сега останалите страни разберяха ,че пясъкът е напълно беззащитен, това щеше да е краят. Всичко трябваше да се поправи бързо, без много шум. Разбира се, Гаара и останалите имаха верен съюзник в лицето на Коноха. Червенокосият се замисли. Не можеше да се върне при Сакура сега, имаше прекалено много задължения, все пак той бе Казекаге. От него се очакваше да е най-силен в момента. - Пратете свитък с молба за помощ до Коноха!- каза Гаара категорично и високо. - Но, Гаара.. - Tea не вярваше на жителите на скритото село в листата, тя се доверяваше единствено на най-близките си и това и качество сега я караше да се съмнява в Коноха. - Веднага! - Гаара погледа ядосано. - Все още съм Казекаге и мисля че сте длъжни да изпълнявате заповедите ми, Tea! -той я гледаше право в очите.Разбираше я, самият той не бе сигурен какво ще направи Коноха в момента, но въпреки това не можеше да и позволи да му говори така. - Добре.. - Tea нямаше избор. Кимна бързо и се отправи да изпълни желанието на Гаара. ____________ Бяха изминали две седмици, откакто Гаара си бе тръгнал.Сакура се събуди. Отвори очите си без никакво желание. Нямаше желание да стане, нямаше желание да се среща с никого, нямаше желание изобщо да живее.Макар ,че вън слънцето греееше страшно ярко, на Сакура и се стори че е по-мрачно от когато и да е било. Все пак тя стана и се облече. Тя не разбираше . От себе си ли бягаше? Или от спомена за Гаара? Сякаш сърцето и бе застинало. Усещаше странна тежест в гърдите.. именно тази тежест и пречеше да диша свободно. - Никъде няма да ходя! - каза тя на самата себе си и се върна обратно в леглото. Знаеше ,че Цунаде страшно ще се ядоса, но не и пукаше. - Закъсняваш! - някой се приближи към нея и я целуна. - Изчезвай! - Сакура не искаше да говори с никого в момента, това не изключваше и Саске. Саске я погледна ядосано. Откога позволяваше на някой да се държи така с него? Точно той? - Слушай..- той дръпна ръката на Сакура, така че да я заболи. Момичето дръпна китката си и изсъска през зъби. - Ти ме слушай! Още един път да се опиташ да ме нараниш и ще е последното нещо , което ще си направил като жив. - тя пристъпи бавно към него и продължи да говори. - Аз не съм като момичетата, които бягат след теб всеки ден.. няма да ти позволя да се държиш с мен като такава - тя го блъсна към стената и се обърна с гръб. Саске осъзнаваше , че е направил грешка. Да се държи по този начин с момичето , което обичаше до болка не бе правилно. - Аз само се опитвам да достигна до теб.. Сакура се почивства по-добре. Мисълта ,че някой мислеше за нея, че имаше кой да я подкрепи беше приятна. - Извинявай Саске.. наистина съжелявам - очите и се насълзиха. - Недей -каза Саске и избърса една сълза, търкулнала се по бузата на черешовото цвете. - Не плачи.. Той я прегърна и нежно я погали по лицето. Сакура го погледна и леко разроши черната му коса. - Просто бъди до мен.. помогни ми да забравя.. - тя се усмихна, макар и през сълзи. Саске също се усмихна. Той бе приел да стане играч в агресивната игра на Сакура. - Да тръгваме- каза вече развесело той и я хвана за ръката. - За къде?- попита учудена Сакура. -Затова дойдох!- каза Саске и побърза да изведе Сакура от домът и. - Получихме вести от скритият пясък. Имат спешна нужда от помощ, били са нападнати. Цунаде каза да тръгнем веднага. Сакура само кимна и последва чернокосият. След около 40 минути и Наруто бе на линия. Тръгнаха без да губят никакво време. Придружаваха ги Шикамару и Киба, всички други имаха зададени мисии. Бяха се движили страшно бързо, защото стигнаха до селото по залез слънце. ____________
- Пристигнаха! - заяви с неприкрит неприязъм Tea и изчака да чуе следващата заповед на Казекагето. - Кажи им да идат в залата за съвещания.- каза Гаара и се изправи. - Там ще уточним какви точно задачи ще им възложа. - Добре. - каза Tea и затвори шумно вратата. Мина по тесния коридор и излезе от помещението. Вън бе тъмно, в небето вече проблясваха звезди. - Оттук.. последвайте ме.- каза Tea и погледна злобно чернокосият нинджа стоящ пред нея. Саске и изглеждаше най-антипатичен. Петимата от Коноха последваха момичето . Стигнаха до голяма зала с правоъгълна маса , цялата заобиколена от столове. - Казекагето ще дойде скоро.- каза тя и излезе възможно най-бързо. Гостите стояха в залата около десетина минути. Врата се открехна и пред тях се появи нов непознат човек, явно той бе Казекагето. - Гаара?!? - Сакура погледна с разширени от учидване и ужасяване очи. - Невъзможно!- проплака тя ..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 10:17 pm |
|
NOXITA |
|
|
|
Funny написа: - Оттук.. последвайте ме.- каза Tea и погледна злобно чернокосият нинджа стоящ пред нея. Саске и изглеждаше най-антипатичен.
Funny много благодаря! Незнам как, ама много точно си ми уцелила характера. Чувствам, че ако Саске ме закачи ще се бием.
Страшна глава! БРАВО!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|