Дата и час: Пет Мар 07, 2025 12:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:17 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

You just made my day :ave: :ave: :ave: Сега се чудя дали Сакура ще го остави да си отиде....or else... :twisted: :twisted: :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:41 am 
Аватар

отново поздравления фика е супер, жалко 4е 6те е само о6те няколко глави :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:42 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

NiKi-S написа:
отново поздравления фика е супер, жалко 4е 6те е само о6те няколко глави :(

Скоро ли свършва?!?!? :shock: :shock: :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:47 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

smoke_anichka написа:
Мога да кажа че в споровете и караниците най-хубавата част е сдобряването :oops:

Това са най-интересните моменти за четене, нищо, че в 90% от случаите знаеш как ще свършат :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:52 am 
Аватар

Тия двамата не могат да се наситят бе :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 11:54 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

CaR{}line написа:

Аз не се оплаквам....на Сакура съпротивата не й е много качествена що се отнася до Саске :lol: :lol: :lol: Какво ли ще каже Наруто? :o :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:06 pm 

CaR{}line написа:
=))
:hotl: =)) =)) :hotl: :hotl: права си =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) ненаситни са

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:08 pm 

KISSSY написа:
CaR{}line написа:

Аз не се оплаквам....на Сакура съпротивата не й е много качествена що се отнася до Саске :lol: :lol: :lol: Какво ли ще каже Наруто? :o :lol: :lol:

ами сигуро ще се ядоса и ще се сбие със сасуке :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 12:47 pm 
Аватар

Аммм малка промяна в плана :lol: след 1 час някъде пускам Глава 10.
И както изглежда това което искам да напиша няма да го сместя в 3 глави,Абсурт просто :lol:
Така че до 1 4ас пускам и другата глава :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 1:10 pm 
Аватар

InuYasha_F написа:
Аммм малка промяна в плана :lol: след 1 час някъде пускам Глава 10.
И както изглежда това което искам да напиша няма да го сместя в 3 глави,Абсурт просто :lol:
Така че до 1 4ас пускам и другата глава :roll:

Супер! :spinin: :spinin: :spinin:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 1:43 pm 
Аватар

Да си призная чесно това ми е любимата глава :) надявам се да ви хареса.ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ

Глава 10: Горчиви сълзи

Сакура бе стиснала клонката с черешовите листа в ръката си.Беше се успокоила.
Тя бавно се изправи,виеше и се свят от преумората и силната емоция,която бе изпитала.За втори път Сасуке я бе отблъснал.
Не можеше да разбере причината за неговото държание,търсеше отговори на въпроси които не знаеше.

Мислеше си за ноща край потока,първата и целувка,как се бе отдала на единствения мъж в живота и който караше сърцето и да тупти толкова силно чак до пръсване.
Разкъсваше се от мисълта че всичко което става и се случва има основание,искаше нейния Сасуке скоро ще се върне за нея.Метаеше си как ще я прегърне и как няма да я остави повече сама,как той самия нямаше да позволи никой и нищо да ги раздели.Тя не спираше да мисли за него.Липсваше и,дори сега,когато нямаше смисъл да се заблуждава,копнееше да го зърне,за да му каже какво изпитва.Всички тези приливащи чувства я побъркваха.В мига който бе решила да го потърси,знаеше че изпитва нещо.
След онази вечер бе убедена че се влюбва.
Сега бе сигурна повече т всякога - тя го обичаше.Обичаше го повече от всякога,повече от всичко,повече от живота си.
"Завинаги" - прошепна тя...

"Сакура чан" - се чу да казва Наруто "Там ли си ?"

"Тук съм Наруто" - отговори тя.

Русокосото момче влезе в стаята където бе Сакура.На пръв поглед му се стори че тя само си почива,но с приближаването си към нея,той забеляза потъналото в мисли лице на Сакура,придружено с подпухнали от плач очи.

"Сакура - чан,какво става?" - изшептя Наруто "Какво не е наред?"

Тя не му отговори,вдигна леко ръката си,като показа клонката с черешовите цветя.

"Знаеш,че името ми означава разцъфнала черешка" - започна тя "Той също знаеше...не е искал да ме нарани и затова е оставил цветчетата...Иска ми се той...той...да е тук" - Сакура зарида туй силно,че сърцето на Наруто се сви.

Синеокото момче не разбираше за какво говори тя,а още по-малко за кой.Той се настани до нея,като обви с ръка рамото на Сакура.

"За какво говориш Сакура-чан?" - запита той.

"Сасуке беше тук,той ме посети,аз..." - продължаваше да ридае Сакура.

Сините очи на Наруто потреперяха,виждаше колко нещастна е Сакура и колкото и да искаше да изтръгне болката от сърцето и,но неможеше,единственото което можеше да направи е да я успокои.

"Сакура - чан,не плачи,не обичам да те гледам така" - той се приближи по близо до нея,искаше да преобърне целия свят и да намери Сасуке,за да го накара да съжалява за това което и причинява.

За момент Наруто се замисли за първия път,когато бе видял Сакура.Тя имаше ангелско лице,зелените и очи бяха пълни с живот,усмивката и бе толкова чаровна и никога не слизаше от лицето и,цялото и излъчване беше като на паднал ангел от небето.
А сега сърцето му се късаше,при мисълта че не може да види това преизпълнено с копнежи и мечти момиче.Сега на лицето и бе изписана болка,а в очите и се четеше огромна празнина,нямаше следи от радост,имаше само тъга.

В този момент той я почувства по близка от всякога,съчувстваше и искрено,но не можеше да отрече че го болеше от факта че тя се бе влюбила и отдала на друг.Искаше му се да и признае какво изпитва,да и каже за скритата си любов...
Да,Наруто бе влюбен в нея още от мига,в койт я бе видял за първи път.От тогава не спираше да мечтае за деня в който тя ще откликне на чувствата му.
Изгаряща болка се бе разразила в гърдите,тя не му даваше мира,болеше го от това че Сакура се бе отдала изцяло на друг.
Единственото което знаеше е че той я обича повече от всичко, и би дал какво ли не само за да е с него.

Докато стоеше замислен,Наруто не забеляза втренчения поглед на Сакура.Тя го изследваше,като се опитваше да отговори на въпроса си,какво го притеснява.

"Наруто?" - успя да продума тя. "Какво има?"

Той не и отговори и сведе поглед,не искаше да издава какво изпитва точно в този момент.

"Можеш да ми кажеш" - продължи Сакура.

Наруто продължаваше да мълчи.

Сакура вдигна леко брадичката на русокосото момче,като го погледна нежно.

"Сакура - чан" - каза само Наруто.

"Чувстваш се наранен?" - прошепна тя.

"Сакура - чан...Аз..."

"Не казвай нищо Наруто,знам че изпитваш нещо към мен,но аз..." - тя не успя да довърш,беше прекъсната от Наруто.

"Позволи ми да покажа...Не...Да докажа,колко много държа на теб..и...колко...много...те...Обичам" - прошепна тихо той. "Позволи ми да залича Сасуке от съзнанието ти.Аз ще..."

Той не довърши,а насочи ръката си към лицето на Сакура,като леко докосна едната и буза.Отметна косата и назат за да разкрие прелестното лице на зеленоокото момиче,като започна да се приближава бавно към нея.

"Имаш най - красивите очи,който съм виждал,мога да потъна в тях" - шептеше той.

"Наруто,не мисля че...Трябва...Не е редно" - каза Сакура видимо разтревожена.

Той постави пръст на меките и устни.
"Тихо..." - изрече той,скъсявайки дистанцията между двамата,до такава степен че можеше да усети топлия дъх на Сакура.

"В момента в който те видях за първи път,не съм спирал да мисля за теб" - прошепна той.

В този момент Сакура се опомни,изблъска Наруто на страни и скочи като попарена,единственото което успя да изрече беше:

"Сасуке - кун!!!"

Черните очи на момчето пронизаха Сакура,точно в този момент той я ненавиждаше,искаше му се никога да не я беше срещал.

"Значи това е Наруто?" - изсъска той.

"Сасуке - кун,не е това което си мислиш" - заобеждава го Сакура.

"ЗАМЪЛЧИ,КАКТО КАЗАХ И ПРЕДИ,ТИ СИ ЖАЛКА ГЛЕДКА" - изрева той.

"Не смей да я обиждаш" - отсече Наруто,който с един отскок се бе озовал лице в лице със Сасуке.

"Точно в този момент не ми е до теб жалък червей такъв" - каза Сасуке. "А ти..." - обръщайки се към Сакура "А ти, чакаш удобен момент за да останеш с този идиот"

"Сасуке...МОЛЯ ТЕ...НЕ Е ..." - сълзите на Сакура потекоха.

"Престани да хленчиш...Сега..Повече от всякога съм благодарен че се случи така,вече мога да си ида и да не се притеснявам за теб,сега може да се въргаляш в леглото колкото си искаш с тази отрепка" - ядно говореше Сасуке.

Това бе преляло чашата и Наруто се нахвърли върху Сасуке,като разярено животно разкъсващо жертвата си.И двамата се бяха вкопчени в смъртоностна схватка.

Сакура се строполи на пода,като продължаваше да плаче и умолява двамата да спрът и да се вразумят.Гледката я убиваше,не искаше да гледа как двамата най важни за нея същества се избиват един друг.

Наруто бе изкарал куная си и го бе насочил към Сасуке,който от своя страна отби удара без проблем.След това последва втори и трети удар,докато Наруто не се бе намерил на пода с меч опрян до гърлото.

"Само това ли можеш?" - изхили се Сасуке."Малко нищожество,ще те отвърва още сега от теб ..."

В този момент Сакура се нахвърли върху Сасуке,като го умоляваше да прекрати тази моментна лудост.

Той я блъсна с такава ярост,че тя се удари в ръба на една маса и се сгрумоли на земята,пищейки от болка.Малко след това тя изгуби съзнание.

"Нямам повече работа тук" - каза хладно Саскуке.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 1:58 pm 
Аватар

WOOOOOOW !!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Първо за девета глава : Бреи тез двамата не се спряха !! :oops: :D :D Само така,само така! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Второ за десета глава : Леле сега ми е по-интересно от всякога !!!
Трето: Отново едно ГОЛЯМО благодаря за главите ! :D :D :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:10 pm 
Аватар

много яка глава

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:28 pm 
Аватар

Аууу,САКУРА-ЧАН,Какво правиш ти може би?!Оставяш се на Наруто едва ли не?! :( :( :( :( :( :( А Стига бе ....уфф Моля ви внимавайте какво има във следващата глава...ще ми докарате депресия.... :( :( :( :( :(
Доколкото фика мисля,че е Невероятно ПЕРВЕРЗЕН?!Иначе сюжета го бива...има ПРЕКАЛЕНО много подробности от интимните им моменти... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 25, 2008 2:32 pm 
Аватар

$1$370 каза : Доколкото фика мисля,че е Невероятно ПЕРВЕРЗЕН?!Иначе сюжета го бива...има ПРЕКАЛЕНО много подробности от интимните им моменти...

Е,че какво по-хубаво от това ! :lol: :oops: :D :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 17 [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]