|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 11:47 am |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
smoke_anichka написа: Мога да кажа че в споровете и караниците най-хубавата част е сдобряването  ops:
Това са най-интересните моменти за четене, нищо, че в 90% от случаите знаеш как ще свършат
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 1:10 pm |
 |
Devili6 |
|
 |
|
InuYasha_F написа: Аммм малка промяна в плана  след 1 час някъде пускам Глава 10. И както изглежда това което искам да напиша няма да го сместя в 3 глави,Абсурт просто Така че до 1 4ас пускам и другата глава 
Супер! :spinin:
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Яну 25, 2008 1:43 pm |
 |
InuYasha_F |
|
 |
|
Да си призная чесно това ми е любимата глава надявам се да ви хареса.ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ
Глава 10: Горчиви сълзи
Сакура бе стиснала клонката с черешовите листа в ръката си.Беше се успокоила. Тя бавно се изправи,виеше и се свят от преумората и силната емоция,която бе изпитала.За втори път Сасуке я бе отблъснал. Не можеше да разбере причината за неговото държание,търсеше отговори на въпроси които не знаеше.
Мислеше си за ноща край потока,първата и целувка,как се бе отдала на единствения мъж в живота и който караше сърцето и да тупти толкова силно чак до пръсване. Разкъсваше се от мисълта че всичко което става и се случва има основание,искаше нейния Сасуке скоро ще се върне за нея.Метаеше си как ще я прегърне и как няма да я остави повече сама,как той самия нямаше да позволи никой и нищо да ги раздели.Тя не спираше да мисли за него.Липсваше и,дори сега,когато нямаше смисъл да се заблуждава,копнееше да го зърне,за да му каже какво изпитва.Всички тези приливащи чувства я побъркваха.В мига който бе решила да го потърси,знаеше че изпитва нещо. След онази вечер бе убедена че се влюбва. Сега бе сигурна повече т всякога - тя го обичаше.Обичаше го повече от всякога,повече от всичко,повече от живота си. "Завинаги" - прошепна тя...
"Сакура чан" - се чу да казва Наруто "Там ли си ?"
"Тук съм Наруто" - отговори тя.
Русокосото момче влезе в стаята където бе Сакура.На пръв поглед му се стори че тя само си почива,но с приближаването си към нея,той забеляза потъналото в мисли лице на Сакура,придружено с подпухнали от плач очи.
"Сакура - чан,какво става?" - изшептя Наруто "Какво не е наред?"
Тя не му отговори,вдигна леко ръката си,като показа клонката с черешовите цветя.
"Знаеш,че името ми означава разцъфнала черешка" - започна тя "Той също знаеше...не е искал да ме нарани и затова е оставил цветчетата...Иска ми се той...той...да е тук" - Сакура зарида туй силно,че сърцето на Наруто се сви.
Синеокото момче не разбираше за какво говори тя,а още по-малко за кой.Той се настани до нея,като обви с ръка рамото на Сакура.
"За какво говориш Сакура-чан?" - запита той.
"Сасуке беше тук,той ме посети,аз..." - продължаваше да ридае Сакура.
Сините очи на Наруто потреперяха,виждаше колко нещастна е Сакура и колкото и да искаше да изтръгне болката от сърцето и,но неможеше,единственото което можеше да направи е да я успокои.
"Сакура - чан,не плачи,не обичам да те гледам така" - той се приближи по близо до нея,искаше да преобърне целия свят и да намери Сасуке,за да го накара да съжалява за това което и причинява.
За момент Наруто се замисли за първия път,когато бе видял Сакура.Тя имаше ангелско лице,зелените и очи бяха пълни с живот,усмивката и бе толкова чаровна и никога не слизаше от лицето и,цялото и излъчване беше като на паднал ангел от небето. А сега сърцето му се късаше,при мисълта че не може да види това преизпълнено с копнежи и мечти момиче.Сега на лицето и бе изписана болка,а в очите и се четеше огромна празнина,нямаше следи от радост,имаше само тъга.
В този момент той я почувства по близка от всякога,съчувстваше и искрено,но не можеше да отрече че го болеше от факта че тя се бе влюбила и отдала на друг.Искаше му се да и признае какво изпитва,да и каже за скритата си любов... Да,Наруто бе влюбен в нея още от мига,в койт я бе видял за първи път.От тогава не спираше да мечтае за деня в който тя ще откликне на чувствата му. Изгаряща болка се бе разразила в гърдите,тя не му даваше мира,болеше го от това че Сакура се бе отдала изцяло на друг. Единственото което знаеше е че той я обича повече от всичко, и би дал какво ли не само за да е с него.
Докато стоеше замислен,Наруто не забеляза втренчения поглед на Сакура.Тя го изследваше,като се опитваше да отговори на въпроса си,какво го притеснява.
"Наруто?" - успя да продума тя. "Какво има?"
Той не и отговори и сведе поглед,не искаше да издава какво изпитва точно в този момент.
"Можеш да ми кажеш" - продължи Сакура.
Наруто продължаваше да мълчи.
Сакура вдигна леко брадичката на русокосото момче,като го погледна нежно.
"Сакура - чан" - каза само Наруто.
"Чувстваш се наранен?" - прошепна тя.
"Сакура - чан...Аз..."
"Не казвай нищо Наруто,знам че изпитваш нещо към мен,но аз..." - тя не успя да довърш,беше прекъсната от Наруто.
"Позволи ми да покажа...Не...Да докажа,колко много държа на теб..и...колко...много...те...Обичам" - прошепна тихо той. "Позволи ми да залича Сасуке от съзнанието ти.Аз ще..."
Той не довърши,а насочи ръката си към лицето на Сакура,като леко докосна едната и буза.Отметна косата и назат за да разкрие прелестното лице на зеленоокото момиче,като започна да се приближава бавно към нея.
"Имаш най - красивите очи,който съм виждал,мога да потъна в тях" - шептеше той.
"Наруто,не мисля че...Трябва...Не е редно" - каза Сакура видимо разтревожена.
Той постави пръст на меките и устни. "Тихо..." - изрече той,скъсявайки дистанцията между двамата,до такава степен че можеше да усети топлия дъх на Сакура.
"В момента в който те видях за първи път,не съм спирал да мисля за теб" - прошепна той.
В този момент Сакура се опомни,изблъска Наруто на страни и скочи като попарена,единственото което успя да изрече беше:
"Сасуке - кун!!!"
Черните очи на момчето пронизаха Сакура,точно в този момент той я ненавиждаше,искаше му се никога да не я беше срещал.
"Значи това е Наруто?" - изсъска той.
"Сасуке - кун,не е това което си мислиш" - заобеждава го Сакура.
"ЗАМЪЛЧИ,КАКТО КАЗАХ И ПРЕДИ,ТИ СИ ЖАЛКА ГЛЕДКА" - изрева той.
"Не смей да я обиждаш" - отсече Наруто,който с един отскок се бе озовал лице в лице със Сасуке.
"Точно в този момент не ми е до теб жалък червей такъв" - каза Сасуке. "А ти..." - обръщайки се към Сакура "А ти, чакаш удобен момент за да останеш с този идиот"
"Сасуке...МОЛЯ ТЕ...НЕ Е ..." - сълзите на Сакура потекоха.
"Престани да хленчиш...Сега..Повече от всякога съм благодарен че се случи така,вече мога да си ида и да не се притеснявам за теб,сега може да се въргаляш в леглото колкото си искаш с тази отрепка" - ядно говореше Сасуке.
Това бе преляло чашата и Наруто се нахвърли върху Сасуке,като разярено животно разкъсващо жертвата си.И двамата се бяха вкопчени в смъртоностна схватка.
Сакура се строполи на пода,като продължаваше да плаче и умолява двамата да спрът и да се вразумят.Гледката я убиваше,не искаше да гледа как двамата най важни за нея същества се избиват един друг.
Наруто бе изкарал куная си и го бе насочил към Сасуке,който от своя страна отби удара без проблем.След това последва втори и трети удар,докато Наруто не се бе намерил на пода с меч опрян до гърлото.
"Само това ли можеш?" - изхили се Сасуке."Малко нищожество,ще те отвърва още сега от теб ..."
В този момент Сакура се нахвърли върху Сасуке,като го умоляваше да прекрати тази моментна лудост.
Той я блъсна с такава ярост,че тя се удари в ръба на една маса и се сгрумоли на земята,пищейки от болка.Малко след това тя изгуби съзнание.
"Нямам повече работа тук" - каза хладно Саскуке.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|