_________________ Love me when I'm happy, and even when I'm sad, Love me when I'm good, or when I'm oh so bad, Love me when I'm pretty, or if my face is plain, Love me when I'm feeling good, or when I'm feeling pain.
Заглавие: Re: MyArt: 15 мои картини - Selem
Публикувано на: Вто Юни 15, 2010 10:34 pm
Нарутард
леле как съм пропуснала тая тема не знам ама съм в шок.... моля те кажи, че ще участваш на изложбата на Анивенчър !!!!
Иначе ако дойдеш и на алеята на талантите с огромно удоволствие бих си купила някоя твоя картина.. обожавам коне.. направо като ги видях и нещо трепна в мен... я кажи какви пари искаш за поръчка??
леле как съм пропуснала тая тема не знам ама съм в шок.... моля те кажи, че ще участваш на изложбата на Анивенчър !!!!
Иначе ако дойдеш и на алеята на талантите с огромно удоволствие бих си купила някоя твоя картина.. обожавам коне.. направо като ги видях и нещо трепна в мен... я кажи какви пари искаш за поръчка??
По време на Анивенчъра ще имам изпити а за продаване не съм се замислял за сега
Заглавие: Re: MyArt: 16 мои картини - Selem
Публикувано на: Нед Авг 08, 2010 10:09 pm
Eliks
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 123 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения