|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 4:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 2:53 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
Insensible написа: Ако си оправи носа, който ми прилича на толумбичка, ще стане наистина по-добра рисунка. Плачещото момиче с лилавата коса е много нежно, въпреки че линиите й са ужасни. А иначе последната си я почнала добре  .
хах мерси
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 4:35 pm |
 |
blurymind |
|
 |
|
последната е избарана до край, но основите които са и поставени не работят. Очевидно е че анатомията куца, позата и е неестествена,начина по който и стои косата също. Можеш да обърнеш внимание и на гънките по дрехите,неестествени пак..
тази с момичето обаче ми хареса. Но ето малко дървено философстване относно прерисуването за всички които го правят:
Мисля че когато всички които рисуват аниме на тоя сайт престанат да ПРЕ-рисуват и започнат да мислят и рисуват,тогава ще видим значително по добри неща да се постват.
Това сляпо подражаване по контури ги ограбва от нещо много важно-вниманието им не е заето с формата на обекта (какво има зад контурите) , а само за контурите.. Умът проверява само пропорциите на контурите ,тва е много вреден начин на мислене когато рисуваш. Все едно да пиеш от празно шише,нищо не научаваш на края.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 02, 2008 5:28 pm |
 |
inc |
|
 |
|
blurymind написа: последната е избарана до край, но основите които са и поставени не работят. Очевидно е че анатомията куца, позата и е неестествена,начина по който и стои косата също. Можеш да обърнеш внимание и на гънките по дрехите,неестествени пак.. тази с момичето обаче ми хареса. Но ето малко дървено философстване относно прерисуването за всички които го правят: Мисля че когато всички които рисуват аниме на тоя сайт престанат да ПРЕ-рисуват и започнат да мислят и рисуват,тогава ще видим значително по добри неща да се постват. Това сляпо подражаване по контури ги ограбва от нещо много важно-вниманието им не е заето с формата на обекта (какво има зад контурите) , а само за контурите.. Умът проверява само пропорциите на контурите ,тва е много вреден начин на мислене когато рисуваш. Все едно да пиеш от празно шише,нищо не научаваш на края. 
За прерисуването не съм съгласна, не е просто контур! За мен това е начин да се научиш, нз за теб но аз миссля като прерисувам. На мен прерисуването ми помага, пък не е толкова лесно да прерисуваш нещо, какно и да е, не искам да налагам убежденията си
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 05, 2008 12:26 am |
 |
blurymind |
|
 |
|
inc написа: blurymind написа: последната е избарана до край, но основите които са и поставени не работят. Очевидно е че анатомията куца, позата и е неестествена,начина по който и стои косата също. Можеш да обърнеш внимание и на гънките по дрехите,неестествени пак.. тази с момичето обаче ми хареса. Но ето малко дървено философстване относно прерисуването за всички които го правят: Мисля че когато всички които рисуват аниме на тоя сайт престанат да ПРЕ-рисуват и започнат да мислят и рисуват,тогава ще видим значително по добри неща да се постват. Това сляпо подражаване по контури ги ограбва от нещо много важно-вниманието им не е заето с формата на обекта (какво има зад контурите) , а само за контурите.. Умът проверява само пропорциите на контурите ,тва е много вреден начин на мислене когато рисуваш. Все едно да пиеш от празно шише,нищо не научаваш на края.  За прерисуването не съм съгласна, не е просто контур! За мен това е начин да се научиш, нз за теб но аз миссля като прерисувам. На мен прерисуването ми помага, пък не е толкова лесно да прерисуваш нещо, какно и да е, не искам да налагам убежденията си  аз като ти гледам рисунките,не мисля 4е ти е помогнало много с подобряването на анатомия и пропортсии,па да не говорим за елементарни не6та като гънки на дрехи  като видя не6то по 4итаво 6те се съглася с теб
не подражавай на не6то което не е триизмерно в главата ти, ве4но 6те мисли6 плоско
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юли 27, 2008 12:22 am |
 |
inc |
|
 |
|
Можете ли да познаете кой е туй( надявам се да си личи малко ^^')чакам музата да ме завладее отново, за да я довърша
(това го нарисувах набързо преди малко, рисуваше ми се нещо носталгично в зимни дрехи)
(акварел)
(тва го прерисувах признавам си, и все пак стана много ниска-акварел)
повечето са недовършени, но като ми избяг музата предпочитам да спра
(пфф кога ли творческото ми вдъхновение ще дойде отново?!)
Последна промяна inc на Пон Юли 28, 2008 2:26 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|