|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 7:01 pm |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Kudrokoska написа: Мерси, наистина не очаквах някакви много добри отзиви  я сподели само ако може коя не ти хареса, че ми стана любопитно xD
Няма защо
Ми ето тази ---> http://i228.photobucket.com/albums/ee12 ... G_5195.jpg
Според мен е много излишна сред другите красиви снимки

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 7:16 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Оки махам я  мен там ми допада не толкова това, което исках да снимам, а отражението ми в стъклото xD но няма да оспорвам мнението на по разбиращите  и бтв не знам защо ама като се мъчих да ги качвам в девиантарта и не ми ги зарежда и туй то.. а банерите дето си ги правя ги качва без проблем  някаква идея защо?
vegetosayajin ми да то макрото рулва.. и аз си я харесвам тая снимка
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 9:03 pm |
 |
NeoLitiC |
|
 |
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Kudrokoska написа: Оки махам я  мен там ми допада не толкова това, което исках да снимам, а отражението ми в стъклото xD но няма да оспорвам мнението на по разбиращите  и бтв не знам защо ама като се мъчих да ги качвам в девиантарта и не ми ги зарежда и туй то.. а банерите дето си ги правя ги качва без проблем  някаква идея защо? vegetosayajin ми да то макрото рулва.. и аз си я харесвам тая снимка 
Мдам самите снимки са много големи  и трябва да изчакаш докато ги качи на сървара на девиант  аз чакам от време на време по 10 минутки
АА и БТВ не съм разбиращ  смис аз се занимавам само непрофесионално с фотография и почти нищо не разбирам  просто изказах мнението си като наблюдател

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|