|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: MyFic : The Goon - Twice for Tha Bitch /Част 1 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 1:25 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Здравейте. Надявам се със следната история да повиша интереса към този забележителен комикс, затова ай първо да ви запозная горе-долу с историята.
Семейството на Бандита се разделя [яуоте]Неговият татко изчезна и мамчето му забегна с друг мъж.[/яуоте] и той остава сам, с леля си Кизи, която работи в пътуващ цирк. Един ден, в цирка пристига гангстерът Ламбразио, който принуждава съдържателят да го скрие от закона. Той показва на Бандита книжката, съдържаща имената на всичките му длъжници, която в последствие момчето прибира, за да използва за собствени цели. След известно време, Ламбразио убива леля Кизи, опитала се да защити Бандита, за което плаща със собствения си живот. ( Бандита му счупва черепа с камък ). След това произшествие, Бандита тръгва да си търси късмета, събирайки парите на длъжниците на Ламбразио.(И все пак си е още хлапе) Среша се с Фарнки в града, в който в последствие стават какви ли не психарии, главната от които е появата на тайнственият зомби-жрец. Поне засега, тъй като в България са издадени едва 9 от всичките 26 броя. Който иска повечко инфо, да драсне на лично.
В комиксът се срещат героите:
Паяк - Ами, паяк си е. Доста голям и дружелюбен.
Нортън - Собственик на единственото заведение в окръга.
Мамчето на Нортън.
Опитал съм се да пресъздам атмосферата на комикса по възможно най-добрия начин и силно се надявам разказите да ви накарат да издирите някой брой, тъй като интересът в България към комиксите като цяло е слаб.
Очаквам коментари
И тъй...
[img]хттп://и271.пхотобуцкет.цом/албумс/йй135/жранож_пхото/32432423432.пнг[/img]
Част 1
-Кви ти мандарини, бе?! – разбесня се продавачът, надвесил се над сергията. – Ориенталски топки са гадаене са туй!!!
Франки премигна.
-Вчера беше ли тука? – попита, опитвайки се да си припомни вчерашната разходка по главната улица. – Бандит, тоя вчера беше ли тука? Щото ако днеска е пристигнал, требе да си отнесе едната тупалка за добре дошъл, нали тъй?
-Тупалка ли? – разтрепери се продавачът.
-Не съм си’урен – поде Бандита. – Не беше ли т’ва мястото, на което старицата на Джеймисън изхвърли Джеймисън през балкона, барабар с онова канапе до радиатора?
-Каква тупалка?
-Не. Това беше две преки по надолу. Миналата седмица, ония евреи си бяха спретнали барбекю тука.
-Мда, верно, че така беше.
-Кажете де, за какви тупалки става въпрос?
Франки се облегна на сергията и удостои продавача с един от ония отегчени до немай-къде погледи, които можеш да видиш по лицита на група ленивци, провесили се с главата надолу от някоя палма. Само че палми в градчето нямаше, а ленивците отдавна бяха избити, вероятно от някой недовиждащ бракониер.
-С приятелчето ми ти дадохме достатъчно време да избягаш в храсталицете. А, ся да видиш любопитството докъде води...
-Нееее! – заскимтя ужасеният продавач. –Ще ви дам всичко, всичко!!! Ето, вземи от топките!
-Вече позволено ли е да си гризат за проверка? – Револверът бавно се издигна, проблясвайки в редица топки за гадаене.
-Да, да, разбира се! – сърдечно закима продавачът.
-И отсега нататък ще предлагаш безплатни мострички на самотните лелки, които бродят по улиците нощем?
-Както наредите!
-Добре – доволна усмивка се разля по лицето на Франки, докато двамата с Бандита загърбваха новопоявилата се сергия. – Утре ще пратя Паяка да си вземе една.
-Той вече си има – рече Бандита. – Мамчето Нортън му даде своята, задето оня път сплаши двамата, които бяха нахлули посред нощ в заведението.
-Аз пък чух – Франки извади дъвката от устата си и я стъпка в пръстта -, че Паяка бил препил, а мамчето Нортън от съжаление го оставила да спи на бара. Фактически, той не е направил нищо.
-Дреме ти. Добре, че ония не са свили нещо, че Нортън после цяла седмица щеше да мрънка, а аз не ща да ми носят мрънкачи уискито.
-Тоя па... На мене зомби ми е лизало задника.
-Кофти лаф.
-Мда.
И те тогава се случи. Писъците се разнесоха из квартала и достигнаха до скритото под кепе ухо на Бандита.
-Бандит, побързай! – ужасеното лице на жената се мярна пред очаквания спасител. – Няк’во същество изскочи от храстите и наръга един човек!
-Ох, мамка му... – процеди Фарнки. Човек ден почивка не може да си вземе в тоя град...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Question написа: Аре е , за другите помии се леят кофи със похвали , а нещата дето са добри отиват в забрава на 10 страница ..... Ебати кухите лейки .....
Всъщност това имам и в предвид Нарутардите си получават коментарите със суперлатви , а тия, които поне могат на български да пишат , получават един голям 'уй.
Супер_ГЪЗОчУдоВИЩЕ, ако се замислиш малко , може и да схванеш , какво имам в предвид с тъпия си коментар
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 10:05 pm |
![Аватар](http://i271.photobucket.com/albums/jj135/vranov_photo/gangassav.jpg) |
Line |
|
|
Уважение към читателите? Два коментара едва ли са особено уважителни към мен, та да им отвърна аз със същото. Мисля, че доста хора са способни да прочетат тези 300-400 думи, които представляват частите на новите ми неща, за не повече от 10 минути. Всъщност, доста го правят. И защо, след като са отделили това време , за да прочетат това добро, или лошо произведение, не драснат за по-малко от минута , едно семпло коментарче. Фикчетата на Нарутардите, не знам дали си забелязала, бъкат от такива. Ето туй предизвиква уважението, за което ти говориш.
А колкото до Бандита - Комиксът, както и разказът са уникални по своему, няма начин на всекиго да се харесат. Самият комикс е е за всеки.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 07, 2008 10:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Честно ли ? На мен ми писна да чета неща , които никога не завършваш И дори да ми хареса нещо , не виждам смисъл да го коментирам , защото съм забелязала , че продължение не следва ^^ Ей за такова уважение ти говоря. А и мисля , че и ти , и фенклубът ти знаете пределно добре как се процедира в тоя раздел : ако е фенфък или се флейми , или се възхвалява до небето , ако е нещо по-различно , никога не получава заслуженото внимание , просто защото повечето читатели не могат да го оценят - за това не виждам , за какво е цялото това мрънкане , при положение , че е такава тенденцията в "Творчество". На мен да речем не ми пука , че не получавам коментари за разказите ми - който иска да ги чете , който иска да ги коментира - знам , че тука просто няма да получа оценката , която е реална и заслужавам , независимо дали в положителен или отрицателен аспект.
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 7:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11979_1257855219.jpg) |
Exotic Pirate |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юни 18, 2007 7:22 pm Мнения: 822 Местоположение: Shinigami Sekai 8)
|
Nimeria написа: На мен да речем не ми пука , че не получавам коментари за разказите ми - който иска да ги чете , който иска да ги коментира - знам , че тука просто няма да получа оценката , която е реална и заслужавам , независимо дали в положителен или отрицателен аспект. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
дамм и аз съм свикнала с това, така че не си поствам нещата тука. прекалено са различни. нямам намерение да обвинявам хората, че ще дадат оценка, въпреки че не са разбрали за какво става дума точно.
а иначе горе-долу ми хареса, но при положение, че нататък се случи нещо. интересен ми е начинът на писане заради някои вмъкнати детайли и затова мисля, че би могло да стане по-добро, ако се развие.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 10:05 am |
Line |
|
|
О, развитие има. Готови са три глави нататък, но бих ги постнал единствено, ако някой ще ги очаква. Разбираш ли, не желая нещата ми просто да си "висят" , без някой да ги коментира.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 17, 2008 10:30 am |
![Аватар](http://kartinki5.hit.bg/kak%20da%20e2..png) |
Android |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Главно към Nimeria и Line.
Хора гледам че и на вас не ви е кеф да пишете сред една камара наруто фикове затова имам идея - един форум за творчество -нов е и съм му потребител от малко време- бих дал линка ама рекламата тук е забранена(може на лично). Може и ние да си направим един в който да пишем и да се критикуваме и коментираме като хората. Знам че съм нов сред "неписателите на наруто кретещини" и може би ме смятате за некадърен но поне имам малко инициатива да променя нещата
П.С. Ако идеята ви харесва, а искрено се надявам да ви, ще ви помоля да ми помогнете в забирането на хората които биха искали да се присъединят
П.С.С. А и нека да сме предимно писатели и критични читатели
Ваш некадърен другар!
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|