Играта става, но е адски трудна...
Просто имам чувство, че е направена, за да не може да се превърти.
Толкова трудна, че ме накара да променя няколко hex стойности в save файловете, за да може всичките ми геори да са на max stats. (ще си играя аз да фармя цял ден, да не съм луд, като мога само променя кода)
Но най забавното е, че дори при максимални stats босовете не прощават и пак ме убиват... Пък да не говорим за мобовете, които те oneshot-ват...
А battle системата е адски досадна.
Не стига, че те пуска на всяка битка с 0 magic points, трябва да губиш ред за да може да фокусираш и да имаш MP, но има значение къде фокусираш, защото героите могат да правят само един тип от red/blue/yellow/green магии и зависи дали си на пясък, трева, вода или такива глупости ти се пълни такива MP. И това ти дава цяла 1 MP (в началото, после може и повече).
Пък мобовете какъв EoE демидж ти вкарват, един тъп моб може да избие всичките ти 5-6 героя с 1 магия от раз...
А най-досадното е, че може да сейфаш само в началото на някой чаптър или в града, но по време на диаолози и битки не можеш, което е адски тъпо, защото ако умреш в някоя битка, трябва да минаваш целия диалог отново, за да стигнеш до въпросната битка...адски досадно... (аз го направих 5 пъти преди да се изнервя и да си отворя HEX Editor-a и да си вдигна stats)
Просто отварително трудна игра...
Поне съм на последния бос, дано си заслужава края...