|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Новата конзола нa ~~ Nintendo ~~ ! --> Wii Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 12:25 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
nfo - http://en.wikipedia.org/wiki/Wii____________________________ Седма генерация конзола. Наследникът на Геймкюб с дистанционно: Цитат:
Wii sounds like 'we,' which emphasizes that the console is for everyone. Wii can easily be remembered by people around the world, no matter what language they speak. No confusion. No need to abbreviate. Just Wii. Ехххххххххххх ех ех .....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 1:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Цитат: Its official project code name was Revolution.
ама на -
Иначе дистанционното изглежда УБИЙСТВЕНО тъпо
Обаче:
"A major feature of the Wii is the console's wireless controller, the Wii Remote (or "Wii-mote"), which may be used as a handheld pointing device and can detect motion and rotation in three dimensions. The controller also contains a speaker and a rumbling device to provide sensory feedback."
Опитали са се да направят "играта на бъдещето с тия бели неприятни контролери...::
Само гледайте за какво иде реч::
http://wii.nintendo.com/controller.html
!!
Тва преди да започнеш да играеш трябва да си разчистиш къщата, защото ще пометеш нещо
Има и друга версия явно:
Интересното е, че:
Wii will cost no more than JP¥25,000 (price in US$) in Japan, US$250 in America.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 9:00 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Би го купил човек, който иска да ИГРАЕ.
Нинтендо за пореден път показват, че са единствената компания, която рискува на драго сърце, да прави иновативни проекти, а не някакви до болка изстискани идеи, крепящи се на незнамсиквасиултрамегаяка графика, 4 часа кът-сцени и 2 два часа дебилен геЙмплей.
Брех, така и не разбраха повечето хора, че игрите се наричат така, защото забавляват и се играят, а не да се зяпат билионополигонни нива и извратено реални текстури....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 9:40 pm |
|
Super Goku |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
За това и се чудя на геймърите - искат си графиката, пък никой не го е грижа дали геймплея въобще ще присъства.
За продажби не мога да говоря, тъй като единствено XBOX360 е на пазара, а до колкото ми е известно неговите продажби са под очакванията.
Викаш, няма иновативни неща в новото Нинтендо?
А колко конзоли с контролер реагиращ на физическа реакция чрез сензор за движения си виждал?Може да съм изпуснал нещо, не знам...
При новото Нинтендо няма да си гворим за изключителна визия, а за едно съвсем ново и непознато изживяване.
П.С. И все пак, каквото и да се каже в момента, ще е само върху основата на предварителни факти и е една идея чесане на езици/клавиатура
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 21, 2006 1:10 am |
|
DNA |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 3:33 am Мнения: 273 Местоположение: 42°39'29.31"N; 23°24'02.22"E
|
Цитат: Викаш, няма иновативни неща в новото Нинтендо? А колко конзоли с контролер реагиращ на физическа реакция чрез сензор за движения си виждал?Може да съм изпуснал нещо, не знам...
Ми до колкото знам то и на пс3 джойпада ще е със сензор за движения. (да не споменавам, че подобни джойпадове си имаше още по времето на първия плейстейшън (98-99 год.)). А пък и ай тоя на сони върши същата работа. Така че..... нищо ново под слънцето Цитат: PS3 си е просто стария PS с някакви технически ъпгрейди. Аз лично на Нинтендо 2 еднакви конзоли от различни генерации НЕ съм виждал Exclamation Всяка си е уникална!
Ми че то и Wii-то си е Gamecube с "някакви технически ъпгрейди" бре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 21, 2006 9:22 am |
|
MishokaBG |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Това е конзолата която ще завладее света....от сега ви казвам
Като излезе мисля да си я купа....такова друго животно нема...
Не мога да си представя какво ще е да въртиш меча на Линк от Зелда...просто не мога....
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 21, 2006 10:50 am |
|
Asuka |
|
|
|
ми NDA то и Xbox360 i PS3 i Wii са си старите конзолки с повечко ехтри, то не може да се направи нещо ново.
Цитат: Така че..... нищо ново под слънцето
еи не накърняваи достоинството на новата ми конзола, може нещо да и стане, аве каквато и да е поне излиза на нормална цена в света, но за БГ като знам тия как ще цуцат особено техномаркет, ако не и праснат някаква цена, ще има да си събирамееееее , но при конзолките на nintendo e че в българия има много малко игри, за GC са на брои не повече от 20-30, прествавям си за Wii
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|