|
Дата и час: Чет Яну 28, 2021 5:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dota 2 (IceFrog + Eul + VALVe, Free to Play)  Публикувано на: Сря Авг 14, 2013 7:47 pm |
 |
M1sT1kaL |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Да доста по-тъмна е от лигата, както и от почти всяка моба, всички залагат на флаши и шайни неща, но пък аз съм доволен че Volvo запазиха класическата тъмна атмосфера, и в WC3 пак си беше мрачничко.
П.П. За финала съм абсолютно съглсен с вас, както казах преид това, върл НаВи фен съм, но не мога да си кривя душата че паднаха, просто беше way too epic!
_________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dota 2 (IceFrog + Eul + VALVe, Free to Play)  Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 6:43 am |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2132 Местоположение: Велико Търново
|
Има ли така по-добри, които искат да играят с noob като мен ? Играл съм LoL достатъчно, така че някои basic механики и неща ги знам, не е като да почна на първо ниво да атакувам соло кулата им  Единствено искам да имате микрофон за разговор и да не ми rage-вате (много) като сбъркам
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dota 2 (IceFrog + Eul + VALVe, Free to Play)  Публикувано на: Пет Авг 16, 2013 5:06 am |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2132 Местоположение: Велико Търново
|
Няма проблем, аз и без това играя вечер и през нощта, но по принцип само с познати. Т.е, ако няма никой, на който да му се играе в момента, аз соло не пускам, просто не ми харесва да съм сам.
Иначе, добавих те в steam.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dota 2 (IceFrog + Eul + VALVe, Free to Play)  Публикувано на: Нед Сеп 08, 2013 2:17 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8758 Местоположение: The Megastructure
|
StormBlade написа: Аз също съм навит. Играя Dota 2 не съм супер про, но най много мразя разни 15-16 годишни пишлемета които тровят чата с глупости и/или развалят играта с лиготия (поради това рядко играя с българи). Така, че да разменим координати ако има желаещи да играем в екип with no bullshiting  Прати ми на ЛС акаунта си, като се засечем в играта ще разцъкаме.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|