Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Коя от сериите до тук е най-добра?
 GTA 1  3%  3%  [ 1 ]
 GTA 2  21%  21%  [ 7 ]
 GTA III  15%  15%  [ 5 ]
 GTA IV  6%  6%  [ 2 ]
 GTA: Vice City  32%  32%  [ 11 ]
 GTA: San Andreas  15%  15%  [ 5 ]
 Не ми харесва поредицата  9%  9%  [ 3 ]
Общо гласове : 34

Автор Съобщение
 Заглавие: <> The GTA Series Clash <>
МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

<> The GTA Series Clash <>

Изображение <...> Изображение

:confused:
Коя е най?
Играл съм 2, пробвал съм 3, превъртал съм VC, пробвал съм SA, гледал съм 4... и общо взетттоо... от 4 нямам никакво впечатление, освен цената му в магазините, която е двойна на предните :o 2-ката е супер игричка! 3 почти не си го спомням?! ВайсСити е мн приятна хавайска игрица ;D Сан Андреас е няква огромна, което е ++...
Тъй като серията е голяма, ще ги накъсам на малки въпроси, отделно от анкетата за по принцип най-добра:
    Сега като гледам цените SA + III vs 4?
    III vs 4?
    VC vs SA?
    III vs VC?
    4 vs SA?
Двойката не я включвам, но мисля, че с тия въпроси може да се направят изводи...
Отговаряйте на база предпочетание, гейм-експириънс, атмосфера, мисии, трудност, графика - въобще както искате, но все пак пишете и ЗАЩО правите този избор, не просто да ми отговорите на въпросите качели сте на интервю...

edit: related topic: GTA 4

Профил  

Заглавие: Re: <> The GTA Series Clash <>
МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:43 pm 
Аватар

За мен определено 2та е култова ^^
След нея тръгнаха много на зле.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:46 pm 
Аватар

Превъртал съм ги всичките и най добра си остава 2, след нея може би 4. >>>

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 5:52 pm 

Най-много съм джиткал Vice City и San Andreas, тъй че гласувам за Andreas-a.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 6:08 pm 
Аватар

Единицата е голяма пръчка. Двойката ме дразни с това, че винаги е нощ и тъмно като в гз и няма сейв, иначе е яка.

Аз обаче започнах с Grand Theft Auto III и тя ми легна на сърцето. Превъртала съм я... не много пъти. Ограничена откъм превозни средства, но пък са запазили духа на предните версии с телефонните мисии, които хем са най-трудни, хем ти дават най-мизерни кинти. Flashback FM rlz.
Ah, the amusement когато открих чийтовете да си направиш дъждовно време :lol: Но пък чийтовете като цяло никога не са ме влечали особено :confused:

Vice City ми беше по-трудна като мисии. Вече чувствително се усещаше промяната в избора на превозни средства (мотори, яхти, хеликоптери, сек'ви чекии), но пък като цяло ми се стори скучничка. Мисиите в гаража за събиране на коли бяха яки. Също и сладоледаджийницата, с вана за продаване на наркотици.
Едно нещо, което много ценя в една игра - музикалния фон. OST-то беше ъпгрейднато, добре подбрано, с истински песни, но и в GTA II и III беше хубав саундтрака. И все пак някак си играта ми изглеждаше изсмукана от пръстите. Мисиите като качество бяха по-хубави в тройката.

Оттам нагоре не съм играла нито San Andreas, нито IV. За мен си остават култови старите игри с яките бъгове.

Най-добра по мое мнение е III, после Vice City и II.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:05 pm 
Аватар

Цитат:
Двойката ме дразни с това, че винаги е нощ и тъмно като в гз и няма сейв

Има си save= JESUS SAVES!!! И мисиите на 2-ката са най интерестни от всички останали.
3,VC,SA са все недовършени в нещо, за това 4-ката е най-добре защото вече всичко в нея е оптимизирано както трябва да бъде.
В 3-ката е много забавно да стреляш по гумите на колите и те да не се пукат.
<

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:39 pm 
Аватар

Мене най ме кефи san andreas,но и Vice city не беше лоша игрица. :roll:

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:45 pm 
Аватар

Vice city май беше момента, в които нещата не отиваха към лошо, но подсказваше, че ще прецакат серията. Сан Андреаса ми дойде в повече, като се има впредвид, че си негър. Стига бе. Кой бял иска да бъде негър? Имаше разни забавни работи, като помпане на мускули, качване на скилове и т.н., но всичко това по-скоро натоварваше нещата.
И четворката е играта, която ми казаха, че е като предишните, единствено графиката е невероятна. Да съгласен съм с тях. Но поне беше забавно главния герой да говори с лош акцент и да слушаш диалозите. Но най-на сърце си ми е зимната версия на ІІІ-ката. Иначе май си е най-добро Vice city. Но пък има страшно много модове в нета, които променят мнението за сериата тотално. Поне така ми се струва.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 7:54 pm 
Аватар

Малко трудно мога да сравня 2D игра с 3D освен ако не е куест. :? Ще гласувам за Vice City, защото съм я играл най-много. :ok:

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 8:36 pm 
Аватар

Тройката ми харесва най-много.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 18, 2010 11:04 pm 
Аватар

Най-много съм играл GTA2. Мисиите са уникални - "Суровината за кремвирши е свършила! Отвлечи автобус с пътници, и ги закарай в месокомбината. :( " А песничката "Taxi drivers must die" си я тананикам, всеки път когато бакшиш ми отнеме предимството. :evil:
Като цяло обаче всяко следващо GTA е по-добро от предишното. Още не съм видял всичко от четворката, така че гласувам за Сан Андреас. В играта с негъра има всичко: много и разнообразни мисий, огромен избор от превозни средства за крадене - колелета, мотори, автомобили, камиони, влакове, танкове, лодки, вертолети, самолети, изтребител, джетпак... Има и още - полиция, хазарт, курви, секс, оръжия, състезания, трупане на опит, и т.н. и т.н. Винаги има какво да правиш в Сан Андреас. :icecream:
В GTA4 по-големия "реализъм" убива фъна, но пък по-лесно се потапяш в атмосферата.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 19, 2010 2:34 am 
Аватар

Super_Beast написа:
Цитат:
Двойката ме дразни с това, че винаги е нощ и тъмно като в гз и няма сейв

Има си save= JESUS SAVES!!! И мисиите на 2-ката са най интерестни от всички останали.
3,VC,SA са все недовършени в нещо, за това 4-ката е най-добре защото вече всичко в нея е оптимизирано както трябва да бъде.
В 3-ката е много забавно да стреляш по гумите на колите и те да не се пукат.
<

Jesus saves, ама друг път. Мисиите са забавни, но пък не са особено предизвикателство. В тройката и Vice City бяха по-трудни мисиите. Най-много съм се мъчила с оня дебелия педал Хилари. Който се оказа че е повече от крайно ненужен. Както казах, San Andreas и IV не съм ги играла, там не мога да изкажа компетентно мнение.

Also забравих да добавя нещо, което ме кефеше в 2ката: като се изпържиш на влаковите релси или ти взривят каляската: "TOASTED" :lol: Нещо, което абсолютно липсваше и в III и във Vice City и е голям пропуск :huff:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 19, 2010 2:42 am 
Аватар

само 4-ката и 1-цата не съм играл но 1-цата съм кибичил в клубчето да гледам как я играят а 4-ката съм гледал братът как я превъртя и му играех мисиите които не може да мине сам. Най-много ме кефи 2-ката но никога не съм я превъртал защото исках да я превъртя минавяйки всички мисии, пък аз не съм толкова добър. За другите игри от поредицата най-много ме кефи 4-ката само заради графиката. Много съм се дразнил, защото винаги играя игрите без кодове, но никога не съм бил толкова запален и добър геймър за да превъртам игрите от тази серия без кодове, което за мен ми убива половината удоволствие от играенето. Иначе 2-ката е номер едно Taxi drivers must die.
off. някой ако я има песента да ми пише на лично че си я търся много отдавна. също което е характерно за поредицата sound track-овете на всичките къртят супер много (само за 1-цата нямам спомен дали и при нея музиката беше на ниво)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 19, 2010 11:35 am 
Аватар

Изиграх ги от 1 до 4 ... с еденицата се роди играта няма как да не и го призная -навремето се късахме да я цъкаме в залите , с 2ката се усъвършенства като идея- мисиите бяха забавни , беше вложен хумор почти навсякъде ( любимата ми част е когато прегазиш всички Елвис имитатори и чуеш "Elvis has left the building" :lol: ) градовете бяха идейно направени.... Пръкна се и 3ката първата 3D от серията.Бях възложил големи надежди на нея и за времето си очарова със "стабилна" графика , немалко бъгове и доста сковани движения, слаба физика и т.н. , неща които бяха просто замазани с развитието на серията... VC се опита да вдъхне свежест , но така и не затрудни , а да и пак оставаше проблема с давенето при попадане във вода.
В SA вече с изчистени част от проблемите се появи героя негър ... не че съм толкова голям расист че да ми развали кефа от играта , но си играх да боядисам главният герой в бяло :P . Размерите на играта вече бяха задоволително големи и пак бяха почнали да развиват идейно играта. След доста време чакане на най-младото отроче VIката не ме разочарова , но и не успя да ме грабне ... след превъртането и останах с впечатлението че нещо и липсва , че не са доразвили облика на главният герой , вярно "свободата" да избираш на места как да приключиш мисията е добро начало , но се надявах да са го развили на ниво сам да определяш как да развиеш престоя си , изгуби се момента с бандата ... на места се събирате 3-4 за мисия но някак си е по-забавно когато нахлуеш в склада пълен с руснаци/китайци/ибериици с 3-4 помощника а не сам. Та като цяло 2>> the rest of the bullshit

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 23, 2010 11:05 pm 
Аватар

2ката.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]