До колкото знам е вярно и шефа който отговаря за близард азия си е отишал след изтичането на информацията. Нормално е една компания да мисли с години напред.
Колко да си нуубче С трима приятели често се събираме да играем четворки (често 1-2 пъти в седмицата), така че четвърти човек е добре дошъл, може да те вземем за каузата Макар че ако си наистина пълно нуубче, на единия ще му спре сърцето, той едвам понася моята нубарщина
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about
Хванах се да я минавам на брутал кампанията....направо ме побърка последната мисия >< Всички останали са песен в сравнение с нея. След сума ти часове късане на нерви накрая си едитнах играта за неограничено ресурси и пак ми трябваха няколко (десетина) опита за да я мина :/
Мисията на протосите с удържането на зергите беше трудна, но правиш ли дт-та в началото и успееш ли да издържиш до кериърите, не е невъзможна. Тази с избухването на слънцето беше досадна щото трябва да имаше висок апм (а аз нямам), но след няколко опита пак се минава.
Последната мисия обаче е кретения :/ Дори и да удържиш на напъните на зергите идва Кериган и ти избива всичко ><
Е как и да е. Сега поне ще си взема последните ачийвмънти, които ми трябват на спокойствие.
Въпрос: кога Керигън ще пусне на Джими, ще спре да бъде незадоволена кучка и тази игра отново ще има сносна история?
А не да кажем латиноамерикански сериал, с хлебарки
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: Starcraft 2 - Finally something to talk about
Публикувано на: Сря Окт 26, 2011 6:25 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8767 Местоположение: The Megastructure
Историята от първия старкрафт е изнасилена в сапунка история на warhammer 40k. Тука просто са си продължили хората. И майната му, че е сапунка. Изпълнението е жестоко!
Бтв чак сега ги видях новите единици...баси то направо все едно нова игра са направили >< Тотално се променят стратегиите. Супер ще е да ги видя gsl-ите като излезе експанжъна ^^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения