|
Дата и час: Вто Яну 26, 2021 8:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Вто Юни 16, 2015 5:56 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Love child написа: https://www.reddit.com/r/DarkSouls2/comments/3549tk/dark_souls_ii_scholar_of_the_first_sin_character/ иииии не, не свърши работа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Пет Юни 19, 2015 6:08 am |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2132 Местоположение: Велико Търново
|
Ако някой има Ghost Recon Phantoms и желае 2 кода (за Starter Pack и E3 Avatar) - да пише.
Също така имам и код за Closed Beta на Smite за Xbox One.
Плюс World of Tanks Invite Code, както и World of Warships Closed Beta Key и Bonus Content (но те са само за NA).
И последно - WildStar код за 30 дена игра.
** No idea къде да го постна тва.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Сря Ное 01, 2017 5:34 pm |
vladikov |
|
 |
|
преди доста време си бях намерил едни игри 1000 в 1.Бяха ретро игри от всякакви жанрове,но сега не мога ги открия.Имаше много спортни игри много екшън игри.Помня че една от игрите беше с 3-ма биячи единия грамаден (едър/дебел) другите мускулести само.Ако някой се сеща коя е тази игра да ми каже на коя фирма е или ако знаете къде да ги намеря тези игри ще е още по добре !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Сря Ное 01, 2017 5:38 pm |
 |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Може би говориш за MAME? Прегледай скрииншотите в гугъл, като търсиш MAME, за да видиш дали ти напомнят на нещо.
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Пет Яну 12, 2018 11:43 am |
optimeon |
|
 |
|
vladikov написа: преди доста време си бях намерил едни игри 1000 в 1.Бяха ретро игри от всякакви жанрове,но сега не мога ги открия.Имаше много спортни игри много екшън игри.Помня че една от игрите беше с 3-ма биячи единия грамаден (едър/дебел) другите мускулести само.Ако някой се сеща коя е тази игра да ми каже на коя фирма е или ако знаете къде да ги намеря тези игри ще е още по добре ! И аз се интересувам. Optimystica - SEO оптимизация
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Нед Окт 14, 2018 12:37 am |
vladikov |
|
 |
|
някой знае ли от къде мога да си изтегля Rance quest с английски пач и да върви.До тук все на японски тръгвам да инсталирвам и то ми показва все някакви грешки???
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|