|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 7:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Пет Май 31, 2013 1:34 am |
 |
Al40po |
|
 |
|
Здравейте. Я предложете нещо с роботи или самураи и да има превъртане, но да не сам много високи изискванията. И някоя двойна подобна на Дънджеон Сейдж до 1.8 процес и 512 рам Благодаря предварително
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Сря Юни 26, 2013 5:46 am |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
 лични проблеми; пробвай да изчистиш cache-то
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 3:33 pm |
Воркан |
|
 |
|
Реших да си купя конзола. Бих искал някой да ме насочи какво е най-доброто на пазара в момента. Може и някакъв блог където има полезна информация.Парите не са проблем, но искам да си купя нещо което ще ме изкара поне 4 години, т.е да мога да играя нещата от 2017 без проблеми.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 6:33 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
http://www.techradar.com/news/gaming/co ... er-1127315Изчакай известно време. Усещам че новото поколение ще падне и изгори. Launch библиотеката (игрите, които се пускат с пускането на конзолата) рядко за индикатор за нейната популярност. Докато не се види кои студия ще разработват игри за конзолите в дългосрочен план - няма как да знаем. КАто цяло за 2017та е абсурдно да си говорим за някаква производителност. Всяка една конзола е орязано и субсидирано PC на средно до ниско ниво. Само ако има девелопъри, които да пишат за конзолата ще има игри за нея, а това без да мине поне една година няма как да го видим.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 7:21 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8758 Местоположение: The Megastructure
|
Хубавите игри са си хубави игри  Аз виждал смисъл човек и PS2 да си вземе в момента, това че не излизат игри неозначава че конзолата не е фраш с добри заглавия вече. Всичко е въпрос на вкус, най-вече към самите игри. Не мисля че видях 1 игра за новите конзоли които да ми направи впечатление. Всички must play и добри игри бяха и за старите конзоли. Но за цялата библиотека на PS3 има 2 ексклузивни заглавия които смятам за must play (останалите са HD римейкове и Indie игри), така че всеки сам трябва да си реши. Но при всички условия нова конзола според мен не е оферта да се купува освен ако не са минали 2-3 години поне.
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 8:19 pm |
 |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
От новите конзоли най-много си струва да се вземе PS4. От launch игрите не са много, но според мен само за Kingdom Hearts ще си струва (като се има и предвид, че вече и Star Wars вселената е част от Disney (надявам се наистина да добавят нещо (не, че пък ще играя някога на ps4, де))). А убявени игри има и чак за 2015та.  Иначе от конзолите до момента най-доброто е на Nintendo, според мен. Нещата които си струва да се чакат, още не са обявени даже. Steam ще вадят конзола, чиято OS ще е linux базирана, което си е още една причина да не се взима x box one. А и Steam ще е може би най-доброто конзолно решение тогава. Отделно се очаква Apple и Google също да изкарат конзоли.
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за Бързи Въпроси  Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 10:05 am |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
Yahtzee общо взето сумира за какво става въпрос при новото поколение конзоли: http://www.escapistmagazine.com/article ... mpaign=allЦитат: "So, same as us," said Mr. M. "Yours is basically just a PC in a box as well." Едните направили четка на другите. И сега PS4 ще се продава яко ^_^, защото в днешната консуматорска култура тъпите овце се чувстват ЗАДЪЛЖЕНИ да си купят конзола.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|