|
Дата и час: Сря Яну 27, 2021 4:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 7:39 pm |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Wizarda написа: Някой може ли да ми каже от коя играе това клипче(занм че е за Пс2 и знам че е за Берсерк ама не знам коя е) http://www.youtube.com/watch?v=8c-9JdUHYB0
Berserk.
Правено по мангата и анимето Berserk. Една от най-добрите манги... Чети я и нея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 7:47 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
pisulka_sensei написа: Wizarda написа: Някой може ли да ми каже от коя играе това клипче(занм че е за Пс2 и знам че е за Берсерк ама не знам коя е) http://www.youtube.com/watch?v=8c-9JdUHYB0Berserk. Правено по мангата и анимето Berserk. Една от най-добрите манги... Чети я и нея.  Значи и играта се казва Берсерк ок ( са ше я доунлоад и ше плайкам в 1 фриендс с чип  )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:21 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Safiir написа: Имай предвид, че я има само на японски. Забелязах :/ надявам се да се оправим
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:26 pm |
 |
Super_Beast |
|
 |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Wizarda написа: Safiir написа: Имай предвид, че я има само на японски. Забелязах :/ надявам се да се оправим 
само началното меню има англииски обаче скиловете са на японски и бая ще потрепате за да ги дигнете всички....
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 10:32 pm |
 |
DeathSoul |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:36 pm Мнения: 414 Местоположение: around
|
Super_Beast написа: Wizarda написа: Safiir написа: Имай предвид, че я има само на японски. Забелязах :/ надявам се да се оправим  само началното меню има англииски обаче скиловете са на японски и бая ще потрепате за да ги дигнете всички.... 
Разтърси из интернет има гайдове и има преведени скиловете.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 6:02 pm |
 |
Sashev |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 06, 2006 10:07 pm Мнения: 114 Местоположение: Somewhere in the world of Fate Stay Night
|
Значи аз навремето играх една Contra на PlayStation ама незнам да ли е 1 или 2 . това беше преди 2 или 3 години . Играта изглеждаше като Контрата за Нинтендото ама с подобрена графика . Първия бос беше една летяща чиния дето пуска бомби . Незнам да ли пускаше бомби ама беше летяща чиния  . ама сега е търся и немога да я намеря . ако някои се сеща моля да помогне , или поне ако знаите саит дето ги има всички Контри , искам да кажа да им има имената и скреешотове от тях . че много ми се играе точно тя
също имаше моменти когато си гледаш героя както в Max Payne
значи може и да не е контра , просто ако може да дадете името ще съм ви благодарен
_________________ School Rumble 4ever!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 12:44 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Тая със самураите беше Shogun : Total war
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|