|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 10:46 pm |
|
MastaG |
|
|
|
в момента Sony > Nintendo sry but thats the case
са ще видиме новия продукт доколкото разбрах ще е нечовешки и май ще засенчи предстоящия PS3 и ако стане ще съм много доволен
пс. аз не говорим против нищо кефат ме сите конзоли и ако имах възможностите щех да си имам и нинтендро и сони и ексбокс и сега само че ги немам и за ся само с едно пц ке се задоволим ^^ ма в бъдеще мислим един PS2/3 ще видиме колко пара ще зимам заплата и колко ще заделя
Последна промяна MastaG на Пет Окт 06, 2006 10:51 pm, променена общо 1 път
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 11:16 pm |
|
nuclearwinter |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:33 pm Мнения: 1892 Местоположение: Im My Own World
|
Amnesiac написа: nuclearwinter написа: Уфф а ве много сте зле с тия конзолки.PC ruls THE BEST Несравними неща
НЕ е баш така защото наскоро секи ламер почва спор от типа "Ъъъ моя ПС3 е с баси лудия хардуер а не кав тапите компове 10пати по як"
И тем подобни колкото и да е добра и "мощна" едн аконзола другата година ще има компове 2 пати по силни
_________________ HentaiLover
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 11:32 pm |
|
DrownInDarkness |
|
|
|
Това май съм го казвала прекалено често на последък:И компютъра и конзолите имат добри и лоши игри,въпроса е доста относителен и зависи от вкуса на играещия ги.Предимство на конзолите е,че когато си купих конзола,знаеш,че всички игри за нея ще ти тръгнат,докато при компютрите не е така - постоянно трябва да обновяваш щайгата,за да можеш да играеш всичко.Предимство на компютрите(поне в България) е,че можеш да играеш онлайн.Има и други,просто не ми се изрежда.
Термина "геймър" означава човек,който оценява играта независимо от платформата и.Качествата на една игра не се определят от това на каква платформа е.И хора,които дори не са виждали конзола,а се изказват против нея,не са никакви геймъри,а заблудени души.(Последното изказване няма никого конкретно пред вид.)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 11:34 pm |
|
Amnesiac |
Party-зан |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 11:13 pm Мнения: 1049 Местоположение: Sofia City
|
nuclearwinter написа: Amnesiac написа: nuclearwinter написа: Уфф а ве много сте зле с тия конзолки.PC ruls THE BEST Несравними неща НЕ е баш така защото наскоро секи ламер почва спор от типа "Ъъъ моя ПС3 е с баси лудия хардуер а не кав тапите компове 10пати по як" И тем подобни колкото и да е добра и "мощна" едн аконзола другата година ще има компове 2 пати по силни
Сам го каза....това са прикаски на ламета - реално погледнато няма сравнение...моля те не питай защо че няма да ми стигне един пост
_________________ Lead,follow or get out of the way!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 11:36 pm |
|
ColdFusion |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 19, 2005 1:02 am Мнения: 888 Местоположение: NetSphere
|
DrownInDarkness написа: Предимство на компютрите(поне в България) е,че можеш да играеш онлайн.
Новите конзоли всичките имат връзка с Интернет.
_________________ The strong give up and move away, while the weak give up and stay.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|