Дата и час: Съб Фев 15, 2025 7:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360)
МнениеПубликувано на: Пет Апр 20, 2012 12:01 pm 
Аватар
*

Време е за edit, god hack и оръжия във формата на риба, с която убиваш босовете от другия край на екрана. NICE.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 12, 2012 8:26 pm 
Аватар

Лошото е че е все още за Games for Windows LIVE...

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 11:21 am 
Аватар

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 1:59 am 
Аватар

Prepare to die from a hearth failure =)) =)) Това до каква степен е порт. Тия хора дето са портвали са били садисти :lol: :lol:
да не продължавам тука си е казано всичко ама просто ме уби колко е вярно =)) А си мислех,че порта на Darksiders 2 е зле ама този направо разби стандартите

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 25, 2012 5:56 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Squall_1st написа:
Не знам как може да играете подобни игри на клавиатура. :lol: Това е пълен ужас за такива игри. Вземете си някой джойстик за 10-20лв.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 9:19 pm 
Аватар

Последните няколко седмици животът ми се върти около тази игра. Понеже нямам чак толкова време за цъкане, съм навъртял 40 часа на сейфа ми, и съм още някъде към средата (опитвам се всички зони да експлорна на максимум).

Повечето игри могат да бъдат също толкова пленителни дори и да бяха филми или игри. Dark Souls успява дори да достигне Ico и Shadow of the Colossus в уникалност и перфектност на синтез между история, атмосфера и геймплей, където ако се премахне една част, целият експириънс се губи, и същевременно е много повече от съставните си части.

Титаничен шедьовър.

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 12:44 am 
Аватар

40 часа е добре, аз имам 500+ часа и научих всичко наизуст, вече не мога да я гледам играта, пък PvP ми е тъпо да играя.Иначе да, експлора е много добър, и историата е готина но за да я разбереш трябва да четеш по itemi-те, има много спекулации, влезни в ютуб и пиши DS Lore и гледай кво става.
На Demons Souls съм някъде около 50 60 часа, ама ме мързи да я играя...някой да направи тема за DS2 вече изтече и геймплея и нов трейлър. :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 1:36 am 
Аватар

Живота ми се върти около играта точно защото всеки момент в който не играя чета за lore-то. И точно този аспект на историята, направена като огромен пъзел, имах предвид че прави перфектна симбиоза с геймплейа.

Въпросния геймплей на Dark Souls II - http://www.ign.com/videos/2013/04/10/da ... inute-demo
Интервю - http://www.ign.com/videos/2013/04/10/ev ... rk-souls-2

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 11:53 am 
Аватар

Добре, искам да питам: При всичките коментари за клавиатурата и мишката (навсякъде, не само тук), аз ли съм единственият човек, на който тази игра не му беше трудна за игра с тях? Преди няколко дни я минах за втори път, имам пад, ама просто ми е по-удобно с клавиатура и мишка.

А познайте колко ми е весело, като чета хората колко се оплакват от тях. :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Май 15, 2013 8:15 pm 
Аватар

Като се ребинднат половината контроли за да ти е удобно управлението става и с клавиатурата :)
Първите часове от играта си прекарах ...

ахм ^ това добре го описва :D

МнениеПубликувано на: Пон Ное 17, 2014 12:53 pm 
Аватар

След като отлагах до когато можех, най-накрая си пуснах тази игра, с тъничката надежда да не ме разочарова... и мога да кажа, че съм влюбен :icecream:

Малко много съм нуб и още не мога да свикна с бойната система, таймингът с щита ме убива ... преносно и буквално.
Та освен да се похваля, исках да питам няколко неща:

- това че убих NPC-то, с което говориш веднага след първото пренасяне от гарвана, един як и тежко брониран мъж, има ли някакъв резултат след време? Изпуснал ли съм някой куест/интересна информация, поради това, че го свитнах?

- ако съм knight, какво да ъпгрейдвам? Кое ми е приоритетно?

- как се убива дракона, който пази малко съкровище, след като се спуснеш надолу , към долната камбана ? Минава се по едни въжени мостове

- защо убивайки скелетите в катакомбите с един меч, те пукват от раз, а с всяко друго оръжие, се връщат към живот :tv: въобще бива ли тези скелети да са такива изроди, баси паниката ми вкарват :tv:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 17, 2014 1:45 pm 
Аватар

- NPC-то което си убил не е важно, така че реално не си изгубил нищо. В бъдеще обаче някои NPC-та наистина са обвързани с куестове, а от много от тях също падат и уникални предмети след като ги убиеш които не могат да се вземат по друг начин, така че има избор за вземане относно техният живот :lol: (куествете са интересни и също има уникални и изключително добри за някои билдове неща от тях като награди).

- реално няма значение какъв клас си освен началното разпределение на точките. Като за първи melee билд ти препоръчвам нещо от сорта на 27 (или 28 ако искаш специално оръжието Муракумо с една ръка да можеш да го държиш) strength и 40 dexterity. Strength повече от 27 никога не се слага, защото когато държиш оръжие с две ръце ти дава бонус x1.5 към strength-а така че можеш и оръжията с по-високо изискване на strength да ползваш. 40 dex е доста стандартно, предвид че повечето и по-добрите оръжия скейлват с него, както и дава по бързо кастване на магии, но теб това май не те интересува. Останалото слагаш 40 endurance (след 40 не ти дава повече stamina, само equip burden) и колкото се чувстваш добре в vitality. Мен през по-голяма част от new game 30 ми е предостатъчно, не бих слагал повече от 40 освен ако не играеш онлайн PVP, където под 50 не е сериозен билда.

И най-важният тип - носи леки брони за по-бърз roll speed, и отвикни да блокираш с щит а да dodge-ваш с roll атаките. Както и винаги ъпгрейдвай оръжията, дори без да ъпгрейдваш брони можеш да минеш без проблем играта на new game.

- Лесно се убива дракона (ако е този който си мисля) като застанеш от неговата дясна страна, със засилка му удряш една атака и веднага се дръпваш назад, чакаш да изчезне бълвоча дето пръска и повтаряш. Това е ако нямаш лък или някаква магия - тогава просто стреляш отдалеч и не ти пука.

- Скелетите в катакомбите ги съживява некромант и принципно идеята е да го убиеш него първо (един с череп за фенер дето ти мята огнени топки изглежда), който ако не е достатъчно близо понякога може и да не се върнат към живот. Другата стратегия, която ти най-вероятно си открил, е че оръжия с divine (може би и occult но не съм напълно убеден) ъпгрейд директно го убиват без да може некроманта (или някой друг...) да го съживи.

Приятна употреба на новият ти наркотик Logrus-е. Ако като я играх за първи път играта в продължение на 2 седмици животът ми се въртеше около нея - във всеки един момент не съм спирал да си мисля за нея докато не я играя.

Нещо интересно за нас е че създателите са големи фенове на Berserk, и мен ако ме питаш доста си личи в играта, но повече в Demon's Souls, която е от същото студио и същия главен дизайнер, ти мисля че имаш PS3, не я пропускай и нея (за жалост аз още не съм имал удоволствието да я пробвам :( ).

И един цялостен ъпдейт - този месец PC версията преминава от GFWL към Steam, така че PC онлайн комюнитито ще се посъживи и разрастне също.

МнениеПубликувано на: Пон Ное 24, 2014 1:02 pm 
Аватар

Последно време все по-рядко попадам на игри, които да ме накарат да ахна!, нещо в което Dark Souls се оказа дяволски добра. Феноменален левъл дизайн :wow: Начина по който стигаш до една и съща локация, по различни "пътеки", транспортирането между нивата, това че и без карта човек се оправя прекрасно - хем е необятна, на пръв поглед, хем е и праволинейна ... някакъв начовешки баланс са ударили.
Също така играта е предизвикателна, поставя ме пред някакви убер босове, още в началото и хем ти дава възможност да ги биеш, хем тази възможност е на моменти дяволски трудна и "вбесяваща" със своята грешка-->смърт .
Това, че един показател ти зарежда атаките и защитите, също е мега яко. Непрекъснато се сблъсквам с избора "ако направя още една атака за убер дмг, ще имам ли сили и да се измъкна от контра-атаката" :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2015 1:45 pm 
Аватар

След като не намерих тема за Dark Souls 2, кръщавам тази да бъде и за двойката :)

Първи впечатления :stars:

Играта е едновременно по-трудна и по-лесна. Характерната за поредицата трудност, произтичаща от енергийния бар, важи с пълна сила. Към нея имаме една впечатляваща форма на тромавост, която прави играта по-реалистична и ... караща ме да кълна и псувам на глас. Дори и шибаните прасе-плъхове са способни да те убият, ако отпуснеш малко юздите на концентрацията си. Да играеш Dark Souls, остава у мен впечатлението да бъда изстискван като лимон.
Защо ми се стори по-лесна -> с малко повече внимание към детайлите и опит от предната игра, за нула време можеш да достигнеш завидно количество душички и бонусите, които произтичат от тях. И с това сякаш "лесното" се изчерпва.
Трудното, което намирам, са случайните прояви на крайна несправедливост и общото ниво на отчаяние, до което се докарваш чрез:
- смъртта ти коства 50% по-малко максимум кръв.
- ерго зависиш много от човешката си форма ... крайно нелицеприятно :D
- бях преебан от PC, което призовах да ми помогне за битка с бос :D намирам го едновременно за впечатляващо (човека просто остана да гледа отстрани как ме убиват) и водещо до отчаяние (когато вторият опит, онзи просто .. изчезна, когато боса беше на 1/2 hp ... без видима причина :? )
- оръжията и щитовете са слаби, пълни с недостатъци, а враговете - :stars:
- реално продължавам да не виждам полза от броните в тази игра. Дали си гол или възможно най-тежко брониран, пак умираш от същия брой удари. В единия случай само дето си и бавен. Щит ли? Не само че ти хаби безценната стамина, ами и те оставя като чучало да те блъскат удар след удар, докато вече си абсолютно безпомощен.
- всичките оръжия, които съм намерил, сякаш не могат да се счупят и след часове игра. Най-силното ми оръжие, което изстрадах да направя +4 се чупи на 20 противник, едва ли не.
- бъхтиш се като идиот да събереш 14к душички, за да обереш колкото се може по-рано бонусите от кладенеце, за да разбереш, че прословутия пръстен на котката ти върши също толкова работа, колкото да сложиш един камък с въже около шията си и да се метнеш с него долу.

Липсва ми усещането за цел, което имах в DS. Онзи момент с пророчеството и камбаните. В DS2 са заложили на друго, според мен на усещането за безцелност, на търсене на смисъл ... но не достатъчно убедително, за атмосфера.

p.s.
и едно нещо, което СИЛНО ме подразни в Dark Souls 2 е - вървиш вървиш вървиш и хоп заключена врата. Вървиш вървиш вървиш и хоп - друга. Или статуя. Това набиващо се на очи ограничение или иначе казано ЗАЩО по дяволите едни врати са заключени, а други - отключени. Къде е логиката? И като имам по себе си 50 кг желязо, огромен меч/алебарда, бива ли една малка изгнила вратичка да не мога да счупя?
p.p.s.
онова с ковчега на брега и смяната на пола ме разби =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 21, 2015 4:06 pm 
Аватар

Значи Логрусе, броните си имат смисъл но на левъл 30 примерно не може да сложиш най тежката и да очакваш да
разбиваш всички, това се отнася и за всички видове големи оръжия/щитове. Играта е циклаж, като стигнеш примерно левъл 180 или 250, тогава си сложи някой тежки неща и ще видиш разликата, особено за PVP тея неща се гледат.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]