|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 7:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 20, 2012 12:01 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Време е за edit, god hack и оръжия във формата на риба, с която убиваш босовете от другия край на екрана. NICE.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 25, 2012 1:59 am |
![Аватар](http://i246.photobucket.com/albums/gg115/Junichirogod/cat1-1.jpg) |
Jakuten de Tsuyo-sa |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Prepare to die from a hearth failure ![=))](./images/smilies/=)).gif) Това до каква степен е порт. Тия хора дето са портвали са били садисти да не продължавам тука си е казано всичко ама просто ме уби колко е вярно ![=))](./images/smilies/=)).gif) А си мислех,че порта на Darksiders 2 е зле ама този направо разби стандартите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 25, 2012 5:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Squall_1st написа: Не знам как може да играете подобни игри на клавиатура. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това е пълен ужас за такива игри. Вземете си някой джойстик за 10-20лв.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 11, 2013 12:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
40 часа е добре, аз имам 500+ часа и научих всичко наизуст, вече не мога да я гледам играта, пък PvP ми е тъпо да играя.Иначе да, експлора е много добър, и историата е готина но за да я разбереш трябва да четеш по itemi-те, има много спекулации, влезни в ютуб и пиши DS Lore и гледай кво става. На Demons Souls съм някъде около 50 60 часа, ама ме мързи да я играя...някой да направи тема за DS2 вече изтече и геймплея и нов трейлър.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 11, 2013 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Добре, искам да питам: При всичките коментари за клавиатурата и мишката (навсякъде, не само тук), аз ли съм единственият човек, на който тази игра не му беше трудна за игра с тях? Преди няколко дни я минах за втори път, имам пад, ама просто ми е по-удобно с клавиатура и мишка. А познайте колко ми е весело, като чета хората колко се оплакват от тях.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 17, 2014 12:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
След като отлагах до когато можех, най-накрая си пуснах тази игра, с тъничката надежда да не ме разочарова... и мога да кажа, че съм влюбен Малко много съм нуб и още не мога да свикна с бойната система, таймингът с щита ме убива ... преносно и буквално. Та освен да се похваля, исках да питам няколко неща: - това че убих NPC-то, с което говориш веднага след първото пренасяне от гарвана, един як и тежко брониран мъж, има ли някакъв резултат след време? Изпуснал ли съм някой куест/интересна информация, поради това, че го свитнах? - ако съм knight, какво да ъпгрейдвам? Кое ми е приоритетно? - как се убива дракона, който пази малко съкровище, след като се спуснеш надолу , към долната камбана ? Минава се по едни въжени мостове - защо убивайки скелетите в катакомбите с един меч, те пукват от раз, а с всяко друго оръжие, се връщат към живот ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) въобще бива ли тези скелети да са такива изроди, баси паниката ми вкарват
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 17, 2014 1:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
- NPC-то което си убил не е важно, така че реално не си изгубил нищо. В бъдеще обаче някои NPC-та наистина са обвързани с куестове, а от много от тях също падат и уникални предмети след като ги убиеш които не могат да се вземат по друг начин, така че има избор за вземане относно техният живот ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (куествете са интересни и също има уникални и изключително добри за някои билдове неща от тях като награди). - реално няма значение какъв клас си освен началното разпределение на точките. Като за първи melee билд ти препоръчвам нещо от сорта на 27 (или 28 ако искаш специално оръжието Муракумо с една ръка да можеш да го държиш) strength и 40 dexterity. Strength повече от 27 никога не се слага, защото когато държиш оръжие с две ръце ти дава бонус x1.5 към strength-а така че можеш и оръжията с по-високо изискване на strength да ползваш. 40 dex е доста стандартно, предвид че повечето и по-добрите оръжия скейлват с него, както и дава по бързо кастване на магии, но теб това май не те интересува. Останалото слагаш 40 endurance (след 40 не ти дава повече stamina, само equip burden) и колкото се чувстваш добре в vitality. Мен през по-голяма част от new game 30 ми е предостатъчно, не бих слагал повече от 40 освен ако не играеш онлайн PVP, където под 50 не е сериозен билда. И най-важният тип - носи леки брони за по-бърз roll speed, и отвикни да блокираш с щит а да dodge-ваш с roll атаките. Както и винаги ъпгрейдвай оръжията, дори без да ъпгрейдваш брони можеш да минеш без проблем играта на new game. - Лесно се убива дракона (ако е този който си мисля) като застанеш от неговата дясна страна, със засилка му удряш една атака и веднага се дръпваш назад, чакаш да изчезне бълвоча дето пръска и повтаряш. Това е ако нямаш лък или някаква магия - тогава просто стреляш отдалеч и не ти пука. - Скелетите в катакомбите ги съживява некромант и принципно идеята е да го убиеш него първо (един с череп за фенер дето ти мята огнени топки изглежда), който ако не е достатъчно близо понякога може и да не се върнат към живот. Другата стратегия, която ти най-вероятно си открил, е че оръжия с divine (може би и occult но не съм напълно убеден) ъпгрейд директно го убиват без да може некроманта (или някой друг...) да го съживи. Приятна употреба на новият ти наркотик Logrus-е. Ако като я играх за първи път играта в продължение на 2 седмици животът ми се въртеше около нея - във всеки един момент не съм спирал да си мисля за нея докато не я играя. Нещо интересно за нас е че създателите са големи фенове на Berserk, и мен ако ме питаш доста си личи в играта, но повече в Demon's Souls, която е от същото студио и същия главен дизайнер, ти мисля че имаш PS3, не я пропускай и нея (за жалост аз още не съм имал удоволствието да я пробвам ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ). И един цялостен ъпдейт - този месец PC версията преминава от GFWL към Steam, така че PC онлайн комюнитито ще се посъживи и разрастне също.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 24, 2014 1:02 pm |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Последно време все по-рядко попадам на игри, които да ме накарат да ахна!, нещо в което Dark Souls се оказа дяволски добра. Феноменален левъл дизайн ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) Начина по който стигаш до една и съща локация, по различни "пътеки", транспортирането между нивата, това че и без карта човек се оправя прекрасно - хем е необятна, на пръв поглед, хем е и праволинейна ... някакъв начовешки баланс са ударили. Също така играта е предизвикателна, поставя ме пред някакви убер босове, още в началото и хем ти дава възможност да ги биеш, хем тази възможност е на моменти дяволски трудна и "вбесяваща" със своята грешка-->смърт . Това, че един показател ти зарежда атаките и защитите, също е мега яко. Непрекъснато се сблъсквам с избора "ако направя още една атака за убер дмг, ще имам ли сили и да се измъкна от контра-атаката"
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Dark Souls (PS3, Xbox360) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 12, 2015 1:45 pm |
Logrus |
|
|
След като не намерих тема за Dark Souls 2, кръщавам тази да бъде и за двойката Първи впечатления Играта е едновременно по-трудна и по-лесна. Характерната за поредицата трудност, произтичаща от енергийния бар, важи с пълна сила. Към нея имаме една впечатляваща форма на тромавост, която прави играта по-реалистична и ... караща ме да кълна и псувам на глас. Дори и шибаните прасе-плъхове са способни да те убият, ако отпуснеш малко юздите на концентрацията си. Да играеш Dark Souls, остава у мен впечатлението да бъда изстискван като лимон. Защо ми се стори по-лесна -> с малко повече внимание към детайлите и опит от предната игра, за нула време можеш да достигнеш завидно количество душички и бонусите, които произтичат от тях. И с това сякаш "лесното" се изчерпва. Трудното, което намирам, са случайните прояви на крайна несправедливост и общото ниво на отчаяние, до което се докарваш чрез: - смъртта ти коства 50% по-малко максимум кръв. - ерго зависиш много от човешката си форма ... крайно нелицеприятно ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) - бях преебан от PC, което призовах да ми помогне за битка с бос ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) намирам го едновременно за впечатляващо (човека просто остана да гледа отстрани как ме убиват) и водещо до отчаяние (когато вторият опит, онзи просто .. изчезна, когато боса беше на 1/2 hp ... без видима причина ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ) - оръжията и щитовете са слаби, пълни с недостатъци, а враговете - - реално продължавам да не виждам полза от броните в тази игра. Дали си гол или възможно най-тежко брониран, пак умираш от същия брой удари. В единия случай само дето си и бавен. Щит ли? Не само че ти хаби безценната стамина, ами и те оставя като чучало да те блъскат удар след удар, докато вече си абсолютно безпомощен. - всичките оръжия, които съм намерил, сякаш не могат да се счупят и след часове игра. Най-силното ми оръжие, което изстрадах да направя +4 се чупи на 20 противник, едва ли не. - бъхтиш се като идиот да събереш 14к душички, за да обереш колкото се може по-рано бонусите от кладенеце, за да разбереш, че прословутия пръстен на котката ти върши също толкова работа, колкото да сложиш един камък с въже около шията си и да се метнеш с него долу. Липсва ми усещането за цел, което имах в DS. Онзи момент с пророчеството и камбаните. В DS2 са заложили на друго, според мен на усещането за безцелност, на търсене на смисъл ... но не достатъчно убедително, за атмосфера. p.s. и едно нещо, което СИЛНО ме подразни в Dark Souls 2 е - вървиш вървиш вървиш и хоп заключена врата. Вървиш вървиш вървиш и хоп - друга. Или статуя. Това набиващо се на очи ограничение или иначе казано ЗАЩО по дяволите едни врати са заключени, а други - отключени. Къде е логиката? И като имам по себе си 50 кг желязо, огромен меч/алебарда, бива ли една малка изгнила вратичка да не мога да счупя? p.p.s. онова с ковчега на брега и смяната на пола ме разби
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|