|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 12:07 am |
|
Faust |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 06, 2005 1:06 pm Мнения: 266 Местоположение: Beneath The Waves Of The Jade Sea
|
Цитат: Има ли смисъл да си изказвам идеята с думи ?
Има, поне аз не загрях какво точно намекваш ops:
Че американцете са взривили атомна бомба на луната ли ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 12:39 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Такаааааааааааа Саян защо като казваш че не вярваш на тоя и оня учен, вярваш на тези идиощини.
Това не го разбирам, вярваш на Хаирих Гудерман че измислил тая теория на конспиразията. а не вярваш на създателите на физиката и химията.
Според мен това е гадно.
И не мисля че ще намериш отговори на въпросите си ако не се обърнеш към науката. Която толкова отричаш.
Без науката можеш да правиш само соилери. Без прокритие, без нищо.
Относно кратерите на Луната.
Всъщност мисиите до Луната са били 11 или 12, на Луната не имало атомни експерименти(много трудно могат да се наглеждат, а това е важно а и е загуба на време и средства, атома вийна може да стане на Земята не на Луната, няма смисъл да ги правят на Луната, а и ако е така защо ще крият, мисля че това ще е още една причина САЩ де се изфука)
Тези кратери са на възръст 5 милиарда години, още от времето на формирането на Слънчевата система.
Понеже на Луната няма релефообразуващи процеси, кратерите са се запазили в оригинален вид.
А астронафтите след връщането си на Земята найстина не са същите.
Представете си това пътуване, тези хора са видяли Земята по невероятен начин. Те са се откъснали от всичко земно и са стъпили на друг свят. Как няма да се промениш след такова пътуване.
Аз бих дал всичко за да видя Земята така.
Едит:
Има хопра които са стъпвали на Луната(повече от един път) и не са в лудница(то аз не знам за такива който са в лудница)
А защо нама повече мислй ли?
Ми защото студената война свърши вече няма какво да се доказва, няма пари, няма какво ново да се види. Сега всички погледи гледат към Марс, но едвали ще го стигнем в бликите 50 години, е една студена война би ускорила нещата
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 1:30 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Oi_KKK написа: предполагам, че повечето от вас са чували за скандалната снимка на луната , където знамето на Америка се ВЕЕ на луната. Какви ли не неща се случват, за които ние не знаем. А кои е казал, че кратерите са на милиони години? Ами американци и руснаци. Определено имат интерес да крият. Не ми се обяснява нататък, има и много други подобни. За Марс също все мистериозно изчезват спътници... няма нужда да отива човек за да се правят опите.
Не се вее а ЛЮЛЕЕ. Понеже астронафтите пипат пръта на знамето то продължава да се лулее от вибрацията. Каточели е направено от железни нишки. Както казват хората който са ОБОРИЛИ и тази теория на конспирацията. "Пробвайте го в къщи"
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 4:15 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Gatler написа: Такаааааааааааа Саян защо като казваш че не вярваш на тоя и оня учен, вярваш на тези идиощини. Това не го разбирам, вярваш на Хаирих Гудерман че измислил тая теория на конспиразията. а не вярваш на създателите на физиката и химията. Според мен това е гадно. И не мисля че ще намериш отговори на въпросите си ако не се обърнеш към науката. Която толкова отричаш. Без науката можеш да правиш само соилери. Без прокритие, без нищо.
Ъъъъ... К'ви ги дрънкаш 1. Не знам кой е г-н Гудерман 2. Никога не съм казвал, че му вярвам на този човечец(логично↑), нито съм се опитвал да заплитам някакви конспирации. 3. Вярвам на откривателите на физиката и химията, до момента, в който не почнат да говорят пълни глупости, които никога не биха могли да докажат. Като например "физичните закони са еднакви в цялата вселена" -> Да бе, така е, а аз съм трансер4о
САЩ се фука достатъчно, но на света стават твърде много неща, за които не се говори и няма и да се проговори. Ще ми е интересно да ми посочиш официални данни са хора стъпвали на Луната от 69та до днешни дни. Не знам - просто аз не съм чувал за такива явно..
Колкото до хората които гледат към Марс - е такива най ги мразя
Raze - май вече ти пооправдаха теорията за Метеоритите. Все пак и Луната се върти Като гледам - единствения начин да се образува красив лунен кратер от метеорит е да има експлозия (а там може ли да има ?). Защото точно както ти каза метеорит от 5метра е помел цяла улица, а не е образувал hot spring spot Аз не казвам, че има лошо да се правят ядрени опити на луната. По- добре, отколкото да си тровиме Земята Защо да не ни кажат - ами защото да тестваш ядрено оръжие, означава, че ти се готвиш да използваш последното в някаква насока. А то не може да бъде ползвано за копане на мини, нали така! За това не мисля, че ако Луната е на дупки заради това някога ще разберем.
Manzikert- мда, в процеса на застиване ако са се образували - нямам против - звучи чудесно Обаче не мога да си помогна, гледайки тази снимка:
Как в кратера има миникратерче, как няма издатини.... Луната да е изстинала за една нощ И каква всъщност е тая брашновидна повърхност ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 4:31 pm |
|
Razengan |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
Sayane, Говорих за това че минаваики през атмосферата и изгаряики в по голямата си част от метеорита е останал 5 метра в диаметър и е бил с огромна разрушителна сила, Това по повод на казаното че метеоритете са малки и немогат да направят такива кратери, Напротив има и големи, Ама всичко ли трябва да ти се смила дума по дума. както Каза Манз обаче метеоритите не падат винаги препендикулярно на повърхноста в същност е практически невъзможно някои от видимите кратери да е направен от такъв удар, Защото луната се върти около оста си и около земята с скорости при които от нея винаги се вижда само едната половина а другата никога не е разкрита за наблюдения от земята, Тоест всеки метеорит трябва да мине през земята за да направи тези кратери. "Брашняната повърхност" е прах. слънчевата светлина все пак са частици които огряваики луната остават на нея, Звезден прах чувал ли си. Както и множество други ерозионни процеси могат да доведът до образуването на тази повърхност. Ако някой някога реши да прави тестове с ядрено оръжие на луната според теб дали ще ги прави в средата на видимата от земята част ? и как така никой не е видял експлозия достатачно мощна за да създаде този взрив. По целия свят опсерваториите следят небесните обекти и нито една да не забележи нещо такова, как ли пък не. Ако е имало опити те са от другата страна. Щом не е метеорит може и да са тествали балистични ракети идващи от земята, логично. Само че те не биа останали не засечени независимо от коя страна са изтреляни, ако е без знанието на останалите наций щеше да се чуе защото не могат да са сигурни каде отива ракетата към луната или към някои друг.(не извън земни а някоя страна) така че не всички кратери са от метеорити(макари и неизбежно да има такива). Най логично наистина звучи при изстиването и да са се образували.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 5:35 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Чакай ве, къде пък съм казал, че метеоритите са малки или че не могат да направят damage Почвам да имам чувството, че нещо не разбирате какво пиша Както ти каза, че 5м меторит е направил цяла улица на нищо, добавих: а не на hot spring spot, които обикновенно са със сходна форма на кратер. Естествено, че има и големи метеорити, но те като паднат ще направят странична дупка... иначе за другото -ок. Поне всички сме съгласни с първичния начин на образуване.
Само не виждам, как става експлозия във вакуума на космоса. Предполагам ще е по-различна Там едно е сигурно, звук няма, въздух няма!
ПС: nice
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 8:50 pm |
|
Beren |
|
|
|
SayanMk написа: Gatler написа: Такаааааааааааа Саян защо като казваш че не вярваш на тоя и оня учен, вярваш на тези идиощини. Това не го разбирам, вярваш на Хаирих Гудерман че измислил тая теория на конспиразията. а не вярваш на създателите на физиката и химията. Според мен това е гадно. И не мисля че ще намериш отговори на въпросите си ако не се обърнеш към науката. Която толкова отричаш. Без науката можеш да правиш само соилери. Без прокритие, без нищо. Ъъъъ... К'ви ги дрънкаш 1. Не знам кой е г-н Гудерман 2. Никога не съм казвал, че му вярвам на този човечец(логично↑), нито съм се опитвал да заплитам някакви конспирации. 3. Вярвам на откривателите на физиката и химията, до момента, в който не почнат да говорят пълни глупости, които никога не биха могли да докажат. Като например "физичните закони са еднакви в цялата вселена" -> Да бе, така е, а аз съм трансер4о
САЩ се фука достатъчно, но на света стават твърде много неща, за които не се говори и няма и да се проговори. Ще ми е интересно да ми посочиш официални данни са хора стъпвали на Луната от 69та до днешни дни. Не знам - просто аз не съм чувал за такива явно..
Колкото до хората които гледат към Марс - е такива най ги мразя
Това е сърказъм.
Демек не вярваш на Айнщайн че ти казва че НЯКОЙ(зе знам за кой тът го казвам) законите на физиката (константите) са универсални, а вярваш на тоя и оня(Хаинрих Гудерманчовци) за разни безумни теорий че правителстовото има цял куп заговори и пр.
Науката ни е направила това което сме, като цивилизация и пр. Преди да стъпим на луната на Земята са направени цял куп изследвания, разработениса много теорий(следвайки константите) и бам.
Вече седим на Луната.
Законите на физиката формирали Луната да константа. Тези закони са участвали и във формирането на подобно тяло и в другия край на вселената.
Вероятно не можеш да повярваш че е така, но е така. Вселената е невероятно скучно място. С невероятно голями разтояния. Звездите в единия край на вселената се раждат живеят и умират по еднакви закони.
Колкото и да го отричаш, това е истината
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 8:57 pm |
|
Tapion |
|
|
|
Gatler написа: Вероятно не можеш да повярваш че е така, но е така. Вселената е невероятно скучно място. С невероятно голями разтояния. Звездите в единия край на вселената се раждат живеят и умират по еднакви закони. Колкото и да го отричаш, това е истината
и как ш го докажеш? понеже така е казал еди-кой-си-щайн? той да не би да е ходил и наблюдавал кво става из вселената?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 22, 2006 9:07 pm |
|
Beren |
|
|
|
Tapion написа: Gatler написа: Вероятно не можеш да повярваш че е така, но е така. Вселената е невероятно скучно място. С невероятно голями разтояния. Звездите в единия край на вселената се раждат живеят и умират по еднакви закони. Колкото и да го отричаш, това е истината и как ш го докажеш? понеже така е казал еди-кой-си-щайн? той да не би да е ходил и наблюдавал кво става из вселената?
ДА мога с формули. За съжеление аз не съм достатъчно умен да ги знам, но има учебници по виша математика, физика и химия там пише всичко.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|