|
Дата и час: Чет Апр 26, 2018 8:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:10 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1653 Местоположение: София
|
Много много много трудно...аз само пилето от Prison Break мога да правя (имаше един клип как се прави стъпка по стъпка)
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 10:37 pm |
 |
mashimaro |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 12:38 pm Мнения: 140 Местоположение: Kumamoto/Japan
|
maggie06 написа: Bastor написа: Много много много трудно...аз само пилето от Prison Break мога да правя (имаше един клип как се прави стъпка по стъпка) Ааа...тва пате ми е любимо от рекламки по улицата правя такива и оставям в реиса, по пейките общо взето откъдето мина  (Веднъж в реиса оставих 12 ......имаше задръстване  )
Аз мога жерав, гълъб и други птици..опитах се това пате но нещо неможах да го направя...
_________________ Anime lover & PSP owner
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 8:56 am |
 |
mashimaro |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 12:38 pm Мнения: 140 Местоположение: Kumamoto/Japan
|
maggie06 написа: То има много модели за пате или swan, а можеш ли да качиш как се прави гълъб?  Иначе жерава е една от най-популярните фигури
ето намерих един линк набързо лесна е фигурата, но ако не ти харесва как е обяснена потърси в Google Origami Pigeon има доста
_________________ Anime lover & PSP owner
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 4:51 pm |
 |
Shi No Tenshi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
maggie06 написа: Иначе жерава е една от най-популярните фигури
Ммда,главно защото се явява символ  Имаше една легенда,че ако направиш 1000 жерава,от каквото и да си болен,ще оздравееш  Аз лично първо жерав да правя се научих,той си е сравнително лесен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Съб Яну 22, 2011 10:55 pm |
rocky_11112 |
|
 |
|
PCgamer написа: rogue написа: Хартия за оригами в България няма. Как да няма това на бюрото ми какво  Origami paper Пише от горе.  Иначе това може би ми е най старото хоби което подържам и до днес. (преди компютрите даже). Умея доста на последния бункасай стоях от другата страна на щанда за оригами и обеснявах(не бях от екипа просто нахалствах  ). една японка ми обесни една интересна роза която трябвя да я донауча как се прави  . хм таман не ми се спип да порбвам. по късно може да споделя малко ресурси  незнам колко е голям интереса тука. човек кажи ми, кажи ми моля те кажи ми наистина се убих да тарся такава хартия  къде ли несам търсила
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Re:  Публикувано на: Пон Яну 24, 2011 12:23 pm |
 |
PCgamer |
|
 |
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
rocky_11112 написа: PCgamer написа: rogue написа: Хартия за оригами в България няма. Как да няма това на бюрото ми какво  Origami paper Пише от горе.  Иначе това може би ми е най старото хоби което подържам и до днес. (преди компютрите даже). Умея доста на последния бункасай стоях от другата страна на щанда за оригами и обеснявах(не бях от екипа просто нахалствах  ). една японка ми обесни една интересна роза която трябвя да я донауча как се прави  . хм таман не ми се спип да порбвам. по късно може да споделя малко ресурси  незнам колко е голям интереса тука. човек кажи ми, кажи ми моля те кажи ми наистина се убих да тарся такава хартия  къде ли несам търсила  Да вече хартия за оригами се намира в българия. въпроса е каде живееш във варна има в книжарница Слънчогледите. в софия би трябвало да има в книжарниците който са за по арт неща обаче вече не си спомням каде точно има такива последния път като реших да мина през една тя се оказа преместена някаде другаде. ако си от някой друг град кажи кой може да измислим нещо.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оригами или изкуството на сгъване на хартия  Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 3:00 pm |
 |
Recca |
|
 |
|
slun4o написа: и кво ще рече оригами пейпър че нещо не схващам защото до колкото знам оригами може да се прави от всякаква хартия(стига да е квадрат). Някои написал на опаковката оригами пейпър да печели от хората Ми, вземи едно квадратно парче тоалетна хартия и се пробвай. D: Обикновената хартия при пригъване става на нищо, може и да се скъса. Има такива фигури, при които се правят много прецизни сгъвания (малки на размер/+много на брой) и ако нямаш добра хартия просто няма как да стане читаво.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оригами или изкуството на сгъване на хартия  Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 3:47 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 18408 Местоположение: Tōkyō
|
slun4o написа: и кво ще рече оригами пейпър че нещо не схващам защото до колкото знам оригами може да се прави от всякаква хартия(стига да е квадрат). Някои написал на опаковката оригами пейпър да печели от хората За по-простите неща може и от картонче а4 за 15стотинки  > my first origami
|
 |
|
Заглавие: Re: Оригами или изкуството на сгъване на хартия  Публикувано на: Сря Яну 26, 2011 11:28 pm |
 |
slun4o |
|
 |
|
аз знам че трябва да е по подходяща ама като каже някой не се продава хартия за оригами като че ли е определена марка стига комерсиализация а за фигурки мога да правя няколко неща обаче не съм се хващал отдавна(първи семестър - много работа) и съм правил цвете от билетче за градския транспорт докато пътувам в автобуса така че сигурно и от тоалетна хартия ще успея(даже в момента тоалетната хартия която си купих оня ден малко наподобява оризова)
|
 |
|
Заглавие: Re: Оригами или изкуството на сгъване на хартия  Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 2:33 pm |
btsanev |
|
 |
|
Здравейте,
някой може ли да ме насочи от къде в София мога да купя хартия за оригами?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Вто Мар 08, 2011 10:40 pm |
boxex |
|
 |
|
Bastor написа: Много много много трудно...аз само пилето от Prison Break мога да правя (имаше един клип как се прави стъпка по стъпка) Може ли да ми пратите линк как се прави патето от prison break??
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Оригами или изкуството на сгъване на хартия  Публикувано на: Съб Мар 12, 2011 7:02 pm |
 |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1653 Местоположение: София
|
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|