Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче
МнениеПубликувано на: Чет Ное 03, 2011 8:40 pm 
Аватар

Повечето са слаби. И да, определено има разлика.

Някои японки обаче, понеже нямат грам мускули по краката, тъй като не се хранят редовно, ходят леко неестествено. Трябва да се види, няма как да се опише.

Do or do not. There is no try.
The words of truth are always paradoxical.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 3:14 am 

Какво имаш предвид под не се хранят редовно? :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 3:55 am 
Аватар

Например за 1 ден хапнат 1 път и то пак е съвсем малко, като общата им разлика "височина" - "тегло" е 120+, да речем.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 5:38 pm 

А си мислех, че японците се хранят здравословно. :lol:

Това за да са слаби ли го правят или защото нямат време? xD

Последна промяна Shizuka на Нед Ное 06, 2011 11:46 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 10:34 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

...едно мнение, второ мнение...
нещо много почнаха да ти стават офф-топик мненията :/
Все пак да не забравяме, че темата е друга, ок? :]

Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче+m
МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 4:38 am 
Аватар

@Shizuka:

Повечето пъти, за да са слаби (подчертавам, че преди малко говорих за някои екстремни случаи). Иначе зависи от къде го погледнеш. Повечето японски храни са страшно здравословни (самият факт, че не ядат тестени изделия като нас, например, трябва да ти говори доста), но пък цените на повечето плодове (с някои изключения от сорта на бананите) са високи, което кара хората да ги купуват по-рядко. Ако трябва да сравнявам, бих казал, че европейките водят доста по-нездравословен начин на живот. Самият факт, че повечето ми познати могат да изпият повече алкохол от мен ме удивлява до известна степен, но не в добрия смисъл.

@Love child:

Макар наистина да стана малко offtopic аз бях автор на темата и нямам нищо против. Ако иска да задава въпроси, защо да не го прави? Offtopic има постоянно в другите теми и всеки е наясно с това, но почти нищо не се прави по въпроса в повечето случаи според мен, така че съм учуден, че точно тук възникна проблем. Така или иначе промених заглавието.

Не става въпрос само за offtopic-а обаче, а за много други неща. Първият пример който ми хрумва - когато напишеш някое ново мнение, после ти излиза един хубав диалог, на който пише "виж си съобщението". Не знам на другите как им звучи, но поне аз всеки път като го прочета и имам чувството, че някой ми се кара. Надали би било трудно да бъде преправено на "виж съобщението си", "виж своето съобщение", "виж новото си съобщение"... или просто вместо "виж" да се използва по-официалната дума "прегледай", "погледни" и т.н... За съжаление всеки път когато напиша каквото и да е в раздел "Предложения, Въпроси и Проблеми", повече се заричам да не пиша нищо там, така че те моля като човек да насочиш вниманието си към другите теми.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 8:12 pm 
Аватар

Относно височината и килограмите и досега изпадам в шок от техните разбирания за перфектни мерки :doh:

Как може при ръст 164 една японка да тежи 43 килограма. За сравнение ще кажа, че аз съм висока 159 и тежа 44. Това са 5 см разлика и кг отгоре.

Освен това доколкото знам при тях се наблюдава тенденцията те да отслабват при бременност, докато при нас се наблюдава обратното явление.. Един вид вс хран вещества преминават в бъдещото дете.

Нещо което ме дразни е, че ако някоя тяхна звезда е, не дай си Боже с нормални пропорции, тя веднага се обявява за прасе(е, к'во се учудвам и аз, при мъже тежащи 55 кг, какво да очакваш).

Това са моите наблюдения по въпроса. Продължавам да следя темата. Авторът наистина изтъква интересни подробности, за което съм благодарна :)

Изображение

"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 26, 2014 4:37 pm 
Аватар

Аз искам да си имам за приятелка японка :P

Моята Fun FaceBook Страница :D
Игралният ми канал в YouTube
If you're here, can you prove You're really here ?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 27, 2014 4:04 am 
Аватар

Малка забележка по собствената ми тема -> леле, колко съм бил зле преди години...

Май като цяло съм обхванал само т.нар. ぶりっ子-та burikko-та, т.е. нещо като нашите "фафли" или "кифли". Има много по-нормални момичета, които определено не влизат в категориите, които съм описал в най-първия си коментар, така че е добре да не го приемате много сериозно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 29, 2014 9:29 pm 
Аватар

Тогава може ли по-подробно обяснение за по-нормалните и как флиртуват (ако изобщо), благодаря.

МнениеПубликувано на: Вто Дек 30, 2014 7:28 pm 
Аватар

Нали ти казаха, че там флирт няма, ако има - рядко. Там просто се издават, не е нужно да говорят мръсотии. :lol: Вероятно пак правят някои от изброените, освен това с приближаването и "не давам да не ме харесваш".

Забелязах нещо друго - може ли да обясниш японките срамежливи ли са или не? Спомена го и така и не се разбра дали са или не са. :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 30, 2014 7:38 pm 
Аватар

Срамежливи са, колкото е срамежлива и средностатистическата жена - всякакви има. Това, че вече са възпитавани по различен от нас начин и реагират различно в дадени ситуации не е срам.

Иначе това за краката е интересно. Наистина огромна част от тях имат странни походки. Но не знаех, че е от гладуване.

МнениеПубликувано на: Чет Яну 15, 2015 3:37 am 
Аватар

Имам въпрос относно пиенето им. Понеже съм чувал, че японците не държат много-много на алкохол...това вярно ли е, или както навсякъде-зависи от човека?

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 12, 2015 12:54 pm 
Аватар

@Rampage
Има японци, които държат на алхокол, но по мои наблюдения са изключително малко. Много от тях (особено жените) ги хваща само от 300-400 мл. 4%-ва бира. Да почнат да се завалят по пода им трябва малко повече, но като цяло се надявам разбираш положението :D

@Ensenga
Относно това как флиртуват... Много зависи от самата жена, но повечето са по-пасивни. С една дума не правят нищо по специално и чакат ти да им обърнеш внимание. Това, което наистина правят е да се опитват да ти се набиват по-често в полезрението, да се кикотят на това, което кажеш, независимо колко нелепо е то, както и да те гледат в очите (това може би е най-големият hint, но някои пък са точно обратното - ако те харесват ще се стараят никога да не срещате поглед). Има, разбира се, и някои, които са доста по-директни и директно биха те поканили на среща.

Друго, по което лесно може да се познае, е body touch както и т.нар. personal territory. Ако ти дават да им влезеш в пространството на 1-2 метра, значи си им симпатичен.

Още нещо по което можеш да познаеш е, че примерно не ти говори на кейго (учтива форма японски език) или ти позволява да се обръщаш към нея на малко име.

Като цяло наистина има всякакви. Някои от тях дори не са свикнали да ги канят където и да е. Може в началото да те харесват и изведнъж от нищото да решат, че не си "подхождате". Просто варианти много. Честно казано лично за мен японките все още са една мистерия.

Като заключение, не очаквай флирт като този, на който може би си свикнал в България.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 17, 2015 9:21 pm 
Аватар

Искрено се забавлявах с темата, чак днес я открих. Щях да я заклеймя като поредния опит да впишем живи, обикновени хора в разните му там 22 стереотипи...но това не е налице тук. (:
Хора всякакви, независимо от етноса, но различното възпитание наистина има отражение в общуването. Ще разгледам и други социокултурни теми, обичам да научавам нови неща.
Забавното е, че познавам поне трима японски господинчовци, които отчасти се вписват в гореописаното.

Изображение
Or something...
[/i]
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]