|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 13, 2008 9:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Zakero написа: Ти остави това май сега като замине Хаяши може и да закрият групата ако не се намери преподавате, евентоално ще викнат човек от Търново ама не ми се вярва много тъй като са само 6 човека.Пък и нивото им е много зле както вече каза. Иначе частни уроци сигорно има в големите градове просто трябва да се потърси.За София и Варна знам.
Не ми се вярва да закрият групата. Сигурно са намерили някой, ама чакат да ги изненадат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Те дори да викнат човек от Търново още от сега ще ти кажа че от мойте преподавателки никоя няма да се съгласи, не защото нивото на японския им е ниско,а защото мойте преподавателки не им се занимава ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) То в София ако няма курсове по японски....къде ще има ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе съм сигурен че в Пловдив има някакви курсове. Сигурно са към университета там.
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
therapy44pain написа: много се раджам да открия такуж форум
аз у4а су6то японски оба4е ж германия...и ми се налага заради спецялността да пражя практика някаде си..наи добре естестжено ж япония
погледнах на няколко места за стипендии ама жсе искат немско грайданстжо
та се 4удех ако пробжам ж бг..дали 6те е жузмойно или е задулйително да у4а ж бг уни :ролл: как мислите :П
Принципно има много и различни стипендии, които дават японците, но най-малкото ще ти трябва някакъв проект.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 18, 2008 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
aniri написа: Значи ако реша да уча японистика в СУ, трябва да се явя и на (матура?) изпит по английски, на който да имам над 5.50, за да ме приемат? Или пак не съм разбрала ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Моля Ви, обяснете ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ако приемем, че имаш 6ци по БЕЛ и АЕ от дипломата, ще ти трябва над 5,50 на изпита по АЕ, за да влезеш. Ако ситуацията ти не е такава, можеш да си влезеш в сайта на СУ, да видиш минималните балове и да си изчислиш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 10:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9895_1273326674.jpg) |
aniri |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
evilduke написа: Ако приемем, че имаш 6ци по БЕЛ и АЕ от дипломата, ще ти трябва над 5,50 на изпита по АЕ, за да влезеш. Ако ситуацията ти не е такава, можеш да си влезеш в сайта на СУ, да видиш минималните балове и да си изчислиш.
Мерси! Имам още две години, за да реша
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Май 19, 2008 10:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=582.jpg) |
Brolly |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
InsaneClown написа: Zakero написа: Ти остави това май сега като замине Хаяши може и да закрият групата ако не се намери преподавате, евентоално ще викнат човек от Търново ама не ми се вярва много тъй като са само 6 човека.Пък и нивото им е много зле както вече каза. Иначе частни уроци сигорно има в големите градове просто трябва да се потърси.За София и Варна знам. И какво сега не се ли преподава японски в Свищов.... Аз тъкмо се бях навил там да учя... и вия сега ще ме разубедите.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Сякаш няма българи преподаватели по японски език. Преподава се японски, но месец юни си заминава преподавателката за Япония и Академията не е казвала кой ще преподава японски. Не се тревожи. Ще има японски във Свищов.
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 20, 2008 1:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10868.jpg) |
InsaneClown |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Brolly написа: InsaneClown написа: Zakero написа: Ти остави това май сега като замине Хаяши може и да закрият групата ако не се намери преподавате, евентоално ще викнат човек от Търново ама не ми се вярва много тъй като са само 6 човека.Пък и нивото им е много зле както вече каза. Иначе частни уроци сигорно има в големите градове просто трябва да се потърси.За София и Варна знам. И какво сега не се ли преподава японски в Свищов.... Аз тъкмо се бях навил там да учя... и вия сега ще ме разубедите.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сякаш няма българи преподаватели по японски език. Преподава се японски, но месец юни си заминава преподавателката за Япония и Академията не е казвала кой ще преподава японски. Не се тревожи. Ще има японски във Свищов.
Сега мога да спя спокойно... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Каквото такова... ще знам..
_________________ От две злини избираме, онази, която по-лесно ще причиним !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 18, 2008 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4328_1385930283.jpg) |
ANONIMNIQ |
|
Регистриран на: Пон Май 01, 2006 12:21 am Мнения: 65 Местоположение: Burgas
|
Може ли малко повече информация за стопанската академия в Свищов?
Гледах сайта им, но не успях много да се ориентирам, а и за японския не разбрах - допълнително ли се изучава? Какви изпити се полагат за тази академия? Какви оценки се гледат? Какви специалности има?
Аз още не мога да си изкарам сегашното висше, ама вече питам за друго
Но просто съм се отчаял, защото и за Търново и са Софииския искат оценката по английски ... сега си блъскам главата, дето не го взимах на сериозно в училище английския
И още едно малко странично въпросче - дали някой случайно знае в Бургас някъде да се дават уроци по Японски? Аз знам само за училище Кирил и Методий, че се изучаваше като допълнително избираем предмет, но са ми малко в повече годините за училище вече ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 24, 2008 3:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10868.jpg) |
InsaneClown |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
ANONIMNIQ написа: Може ли малко повече информация за стопанската академия в Свищов? Гледах сайта им, но не успях много да се ориентирам, а и за японския не разбрах - допълнително ли се изучава? Какви изпити се полагат за тази академия? Какви оценки се гледат? Какви специалности има? Аз още не мога да си изкарам сегашното висше, ама вече питам за друго Но просто съм се отчаял, защото и за Търново и са Софииския искат оценката по английски ... сега си блъскам главата, дето не го взимах на сериозно в училище английския ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) И още едно малко странично въпросче - дали някой случайно знае в Бургас някъде да се дават уроци по Японски? Аз знам само за училище Кирил и Методий, че се изучаваше като допълнително избираем предмет, но са ми малко в повече годините за училище вече ...
Аз тази година съм кандидат-студент и си чакам резултатите от СА Ценов Свищов... еми там можеш да кандидатстваш с Математика,География,Икономина(тест или тема на едно от трите...) и за МИО се кандидатства само с език... Аз наскоро писах на учителката която води Японския в Свищов понеже мисля да се запиша... еми тя ми каза че ако съм в специалноста МИО май ще е безплатен курса по Японски... иначе ще се плаща... като отида там живот и здраве ще разбера и ще дам информация... иначе там специалностите са като в УНСС и Винса... икономически специалности... зависи на теб какво ти се учи... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Иначе за Бургас и на мен ми е интересно имали някъде курсове...
П.П. от съфорумците имали от Свищов ?!?
_________________ От две злини избираме, онази, която по-лесно ще причиним !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4328_1385930283.jpg) |
ANONIMNIQ |
|
Регистриран на: Пон Май 01, 2006 12:21 am Мнения: 65 Местоположение: Burgas
|
Нито Математиката ми е силна, нито Икономиката ме влече
Географията ми е интересна, но едва ли ще се справя с теста ...
все пак ще чакам информация, когато отидеш там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 05, 2008 5:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
Айде честито ^ ^
мм, и аз съм там всъщност
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|