|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 5:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Usagi написа: атеистка съм вярвам в природата харесва ми как е балансиран света единственото което го разваля е човечеството това най-голямата й издънка но и ние ще отминем все някога
x2 so true
Мии - аз някак не съм я видял тая тема до ся Но ще се разпиша, след като я изчетох, въпреки, че доста неща се казаха... -мнението ми по темата е 1:1 с това на Усаги. Също това, че човечеството е грешка на природата, но тя също прави грешки, за които и сама ще се поправи. Нещата стават с опити, какво да се прави.
-вярващите са идеалисти, тъй че е практически невъзможно да ги убедите в обратното, за съжаление. Както казахте - като ни учат от малки, имаме ли избор, преди да имаме разсъдък даже И аз съм кръстен в православна църква и съм бил вярващ едно 15 години от живота си . За щастие обаче си имах анимето и трезвия поглед към света, за да се оттърся от това тегло. Едно време да си вярващ е помагало, в днешно време просто тежи. Едно време това е обединявало - в днешно време това разделя, граби, възползва се.... Днес не сме едно време, за това и няма смисъл да вярвам. Християнството: Разделението на християнството е uber глупост. Библията е една пълна глупост сама по себе си с 3те+ си превода и с толкова недоизмислените неща в нея. Най-силно вярващите, 'дарените','избраните' са най-страдащите хора... Ислям или там за к'вото и да коленичат гъз до гъз арабите мили: религия, която ми казва, че е хубаво да не уча друго освен 'нея', и да се самоубия за 'нея' не искам да коментирам Будизъм: не е религия Това си е вярата в човек. Садхарта какмубешеимето си е просто пич, намерил пътя си в живота, сам! Това да го имаш за съветник - един успял човек не е толкова лошо като горните, но пък пак не е и особено разумно... пак си зависим. Атеизъм: ми то и това вече си е религия може да се каже =/ Вярвай в себе си, сам пиши съдбата си, лошо няма, стига да е съобразено с моментните разбирания на човечеството за добро и зло... Древните 'богове': Вярвания в слънцето, вятъра, дъжда, земята, извънземните, баба си... Всичко хубаво, до момента в който не се стигне до тъпите жертвоприношения, с които само се опропастява качествена стока. И к'во - като е кофти времето - дай да убиеме една коза - ама толкова тъпи действия докът я заколиме, че то времето се оправило вече - ууу, яко, подейства ![=))](./images/smilies/=)).gif) Just like us: Вярвайте си в природата. Тя е потопила Атлантида - и нас ще ни цопне някой ден, ако не я слушаме! Трябва да си я пазиме, да си я уважаме и да си се радваме взаимно на красотите ^__^ Това обаче, по Демоните - не значи да си хипи и да живееш 'натурално'
ПП: колкото до празниците - и преди съм го казвал -- въпрос на ровене из архиви и истории е, за да се види, че всеки "християнски" празник е просто изкопиран/иззет/откраднат от просто някаква традиция от време оно А и като така и така си все си търсиме празници...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 5:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Честно казано не ми е ясно от къде е цялата тая омраза по човечеството ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако трябва да избирам между живота на един обикновен човек или този на 10 000 животни или растения...няма дори да се замисля кое е по-важното. И аз смятам че трябва да се полагат огромни усилия да се опазва природата. Но в никакъв случай не бих я сложил на по-предно място от човечеството.
По темата - агностик съм. Ако ми се докаже, че бог съществува няма да го отрека. Но докато не ми се докаже не мога да твърдя дали съществува или не. И при всички положения не следвам ничии доктрини.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 6:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Safiir написа: Честно казано не ми е ясно от къде е цялата тая омраза по човечеството ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако трябва да избирам между живота на един обикновен човек или този на 10 000 животни или растения...няма дори да се замисля кое е по-важното. И аз смятам че трябва да се полагат огромни усилия да се опазва природата. Но в никакъв случай не бих я сложил на по-предно място от човечеството. По темата - агностик съм. Ако ми се докаже, че бог съществува няма да го отрека. Но докато не ми се докаже не мога да твърдя дали съществува или не. И при всички положения не следвам ничии доктрини.
2x
На същото мнение ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Верно че хората имат невероятната дарба да вършат много и големи простотии , но че цялото човечество е грешка (и един нормален човек ли нема пък ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) ....да вземем в такъв случай само да поправим тая грешка и си теглим куршума
е за избора м/у смъртта на 10 000 животни и прочие и на 1 човек , не сам мноо съгласен , по-добре да не се стига до такъв избор
Не вярвам особено много в Бог , но има хора които имат нужда да вярват в нещо и в частност Бог . Например хора дет живота се е гаврил с тях и им е правил номера , в следствие на което са загубили дори вяра в себе си , трябва им неква вяра та да продължат напред , не мислете ли
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 7:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2194_1292401845.jpg) |
Dunan_Knut |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
общо взето нямах намерение сериозно да се занимавам с тази тема, но вие просто ме провокирате. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Както и да е.
Цитат: И аз съм кръстен в православна църква и съм бил вярващ едно 15 години от живота си . За щастие обаче си имах анимето и трезвия поглед към света, за да се оттърся от това тегло. Тегло?!? Според мен на вярващите хора им е далеч по-леко, отколкото на атеистите. Тук става дума са християните, но става за която и да е религия. Това да знаеш, че принадлежиш към нещо, че можеш да разчиташ ня някоя по-висша сила ми се струва доста утешително. Въобще не е от значение, дали е истина, дали е манипулация или т.н. Ако човек искрено вярва, че това е ТОЧНО така, и се чусвта част от него какво по-хубаво. А и освен това традициите, празниците, които ни сплотяват още повече. бтв аз не съм вярваща в християнството, но после ще си изясня и позицията. Цитат: Едно време това е обединявало - в днешно време това разделя, граби, възползва се.... Винаги е било така. Джихад не е от 20 век, нито кръстоносните походи или пък битките м/у лютерани, католици и т.н. Мога да изреждам до безкрай... Но това са войни и просто религията е позлвана като повод, а причината е била съвсем друга. Цитат: Библията е една пълна глупост сама по себе си Ми от една страна е така, защото найстина има много дразнещи неща. Но има и много истини и много мъдрости, които не можеш с такава лекота да наречеш глупост. Все пак проблемът на хората е, че твърде буквално я тълкуват и затова някой неща изглеждат като пълна глупост. А и не е важно колко е истинна и колко глупава, а дали този, койото я следва може да бъде щастлив. Баба ми беше щастлива като си живееше като християнка, както и е майка ми сега. А глупава ли е? Ами не... Пак да си кажа аз не вярвам, но все пак допускам, че всичко на тоя свят е възможно, така че знае ли човек. Цитат: единственото което го разваля е човечеството това най-голямата й издънка Абсолютно на противоположното мнение съм. По простата причина, че смятам, че на този свят няма грешки, че всичко е така както трябва да бъде. Каквото и да направим то ще бъде правилно. Не казвам, че това е като съдба, че всичко е предначертано и че така и онака трябва да стане. Ми не, просто нещата се случват и когато това стана то си е в реда на нещата. Но не твърдя че трябва да се примиряваме с това че човечеството разрушава природата. Съвсем в реда на нещата е да се опитваме да предотвратим това. Не твърдя, че щом всичко е "правилно" (слагам го в кавички, защото тази дума може да се тълкува по много начини), трябва да се задоволим с това и да кажем точка. Но ние не сме грешка, ние сме си просто част от всичко това, ако ние сме грешка, то всичко е грешка. Но ние се ограничаваме само до земята. Ние на всичкото отгоре сме и част от вселената, което прави нещата още по-трудни , отколкото и са сега. Кой знае какво има на 40 млрд св.год. от нас, там може да няма природа, там може да няма Господ.... Твърде сложно е за такива као нас. Важното в религията е, че опростява живота на човека, спестява му такива сложни въпроси. Ми каво като са жертвопринасяли кози, тъпо да, но им е обяснявало що се е оправяло времето, нали? Имам впредвид обективно погледнато, на мен само религията не ми стига, но не я отричам. Истината е, че и сама не знам в какво точно вярвам. Не мога точно да го определя. .... Смятам, че е възможно Библията да е истина. Възможно е и да няма нищо след смъртта. Възможно е дори цялата земя да е просто реалити-шоу (визирам south park). ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Общо взето вярвам, че всичко е възможно. ПП: Цитат: Например хора дет живота се е гаврил с тях и им е правил номера , в следствие на което са загубили дори вяра в себе си , трябва им неква вяра та да продължат напред , не мислете ли
Tова доста често ми е минавало през ум. Защото съвсем елементарно е за един човек да каже "аз никога не бих убил" или пък нещо от сорта. И ето ти един праведен човек. Но поставен в различни условия човек е способен на всичко. За това и хората са такива. Те , всъщност ние, сме еднакви. Това за уникалността на индивида .... не допускам, че е истина. По-скоро всички сме едни и същи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 8:35 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Safiir написа: Честно казано не ми е ясно от къде е цялата тая омраза по човечеството ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Ако трябва да избирам между живота на един обикновен човек или този на 10 000 животни или растения...няма дори да се замисля кое е по-важното. Амиии.. свързана е със закона на джунглата. Предпочитам нещата да стоят на фаза "убивай за да ядеш", отколкото убивай, за да се доказваш. Човечеството е фулл-хаус комплекси(и аз съм човек, да), които избива по неправилният начин. Твърде много взе да става уродията по света(или може би си е била такава, но сега се показва без граници). Не ме разбирайте погрешно - на мен ми се живее, но не със стадо, не със живеещи в утопия и не със маса, от която всеки иска да властва над мен..... бе как и да е, живи и здрави да сме, ама само свясните.
Koлкото до кой живот би избрал обачееее - не може така Никога не си бил цвете, никога не си бил котка, че да кажеш дали няма да ти е по-добре Dunan_Knut написа: общо взето нямах намерение сериозно да се занимавам с тази тема, но вие просто ме провокирате. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Както и да е. ----- Тегло?!? Според мен на вярващите хора им е далеч по-леко, отколкото на атеистите. Тук става дума са християните, но става за която и да е религия. Това да знаеш, че принадлежиш към нещо, че можеш да разчиташ ня някоя по-висша сила ми се струва доста утешително. ----- Цитат: Библията е една пълна глупост сама по себе си Ми от една страна е така, защото найстина има много дразнещи неща. Но има и много истини и много мъдрости, които не можеш с такава лекота да наречеш глупост. ----- тука дето написа хубавите работи -----
бе и аз, ама нека си почешем езиците умерено, лошо няма ^^ ----- ми аз от опит го говоря да ти кажа В един момент, като усетиш, че нещо не бачка, че нещо 'май си сам', че нещо 'богоизбраните' имат е*ати и ш*#ния куц живот, че нещо свещичките нямат значение - а според същата тая вяра си чист..... нещата стават доста страшни в един момент, особено ако си ставал свидетел на 'чудеса' и разни 'доказателства'... знам ли, не искам да говоря за това някак, но си тежи. И в един момент ми натежа повече от колкото можех да нося. Като се отказах ми стана неописуемо леко =/ И смятам на атеистите също им è леко - защото те не мислят, че "сега тука съгреших и ще бъда наказан", нито се надяват, че "аз ще върша само добрини и ще бъда възнаграден(някога)"..... така го виждам аз... ----- ее, така е така е- все пак е писана по какви ли не невероятни книжки от миналото - не отричам, че има много истини и човешки ценности в нея ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ----- и за опровержението се съгласявам, щот' ме кефи. Обаче все пак не пречи да сме грешка. Всеки прави грешка - това е част от хаоса. А хаоса пък е космическият ред - нещата са така, както са станали - няма "АКО" в миналото! Станалото е станало, въпросът е от тук нататък ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) -----
Recca написа: Например хора дет живота се е гаврил с тях и им е правил номера , в следствие на което са загубили дори вяра в себе си , трябва им неква вяра та да продължат напред , не мислете ли ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
И ако *не дай си боже* (lol) разберат, че са вярвали в сянката си, която нищо не прави, освен да ги следва..? Тия хора *отиват на кино*. Докъто ако си намерят сила да се изправят сами - това ще ги направи вече достатъчно силни
ПП: не ви разбирам, тези, на които ако ви се докаже, че има бог, вие ще провярвате в него. Аз лично бих пробвал да му сритам физьономията и да го накарам да говори.... истина е обаче и това, че едва ли ще успея, а и той едва ли ще знае отговорите
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/B1/F3/b76380ae3973b1f3.png) わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 8:45 pm |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Миии аз и не бих искал да ставам котка или цвете. Така че това дали живеят по-добре слабо ме вълнува. Въпроса е принципен. Сигурен съм че никога не бих изпадал в такова положение от мен да се изисква да направя такъв избор. Сигурно въобще хората които са били длъжни да правят подобен избор са изключително малко.
Sayan-е напълно съгласен съм че има страшно много кретени по този свят, които не заслужават дори да са се раждали. Но айде да не изгаряме покрай сухото и мокрото
Иначе това за провярването не го схванах ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) В смисъл ако на теб ти се докаже, че нещо съществува няма ли да се съгласиш че съществува? Както вече казах в доктрини няма да вярвам никога и в никакви обстоятелства. Те обаче нямат общо с това дали някое всемогъщо същество го има някъде във вселената.
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 8:59 pm |
Recca |
|
|
SayanMk написа: ПП: не ви разбирам, тези, на които ако ви се докаже, че има бог, вие ще провярвате в него. Аз лично бих пробвал да му сритам физьономията и да го накарам да говори.... истина е обаче и това, че едва ли ще успея, а и той едва ли ще знае отговорите
Ако ти се докаже по неозпорим начин нема ли да повярваш
Както каза Dunan_Knut няма невъзможни неща
btw...имаше преди тема вярватели в извънзенмия живот ...емм там беше кажи речи същото , ако имам извънземни , що да няма Бог
аааа и Саяне , що ша го биеш ...с насилие нищо добро не става
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 9:02 pm |
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Recca написа: btw...имаше преди тема вярватели в извънзенмия живот ...емм там беше кажи речи същото , ако имам извънземни , що да няма Бог
Това е нещо съвсем различно. Теоретично е невъзможно да няма живот някъде другаде. Имайки предвид размерите на вселената....просто няма начин. Докато бог не е задължително да съществува. Може и да има, но не е задължително да има.
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 9:21 pm |
Dunan_Knut |
|
|
Safiir написа: Иначе това за провярването не го схванах ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) В смисъл ако на теб ти се докаже, че нещо съществува няма ли да се съгласиш че съществува? Както вече казах в доктрини няма да вярвам никога и в никакви обстоятелства. Те обаче нямат общо с това дали някое всемогъщо същество го има някъде във вселената. Значи аз мисля, че не че няма да повярва, даже напротив, а че няма да му играе по свирката всмисъл да го боготвори и т.н. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Не знам де, аз така си го мисля. Цитат: Това е нещо съвсем различно. Теоретично е невъзможно да няма живот някъде другаде. Имайки предвид размерите на вселената....просто няма начин. Tова не е логика. Това е измислена от хората логика. Колкото е възможно, толкова и е невъзможно. Дали има Бог или извънземни е едно и също. Или нека го кажем така шансовете за всичко за 50 % или става или не. ПП: тва за теглото разбрах какво имаш впредвид, а и от една страна е така, но от друга не. За това и има и толкова много религии, философии, и дъра бъра за да може всеки да е щастлив кой как си иска.[/quote]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 9:37 pm |
Safiir |
Пантсу Мастър |
|
Нищо измислено няма в съществуването на условия за живот на други планети. Практически е невъзможно да няма някъде планета с идентични условия като тези на Земята. А за зараждането на живот дори не е необходимо условията да са чак толкова добри.
За боготворенето и аз това казвам. То така или иначе ако има такова всемогъщо същество и то иска да го боготворим определено няма да ни остави избор
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 9:41 pm |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Е чакайте малко да намеря определение за "БОГ", а ? 'такова всемогъщо' има 29393+% някъде из вселената кел файда - и него бих наритал, ако ми се представи като Бог(etc.- според религиите - нещо по-висше, на което трябва да се прекланяме). Какво е бог: ____________________________________________ Вики♥: The term God is used to designate a Supreme Being; however, there are other definitions of God. For example: *Many religious and philosophic systems consider a God to be the creator of the universe. *Some traditions hold that the creator of the universe is also the sustainer of the universe (as in theism), while others argue that their God is no longer involved in the world after creation (as in deism).
Wordnet: ・the supernatural being conceived as the perfect and omnipotent and omniscient originator and ruler of the universe; the object of worship in monotheistic religions ・deity: any supernatural being worshipped as controlling some part of the world or some aspect of life or who is the personification of a force ・a man of such superior qualities that he seems like a deity to other people; "he was a god among men" ・idol: a material effigy that is worshipped; "thou shalt not make unto thee any graven image" Ourworld: The supreme ruling spirit-like being that many refer to as the "good force" in nature. First recorded in print by Moses in his Pentateuch scriptures, GOD is the almighty lord who directs his destiny by speaking to him from the BURNING BUSH. _____________________________________________
ок- ми че такива супер-здрави пичове през път и над път във Вселената бе братче - това да не би да ме прави вярващ сега . Само дето не ми се вярва някой да седи и да обръща внимание на част от нашата планета, вслушвайки се в молитвите към 'него' или пък контролирайки/изричайки/пишейки съдбата на 'някой'. Добре - може да има много такива - и к'во - ние сме опитни мишки? Някой ни гледа к'во прайме? Пие ми се бира? Тестват ни? А другите животинки? ..... Това си е бая занимавка да ви кажа А какво правиме с Ада, Рая и "земното царство/чистилнята"
И ще го ритам, защото въпросът 'защо' е един такъв дерящ ми кожата А именно - защо ТОЙ, а не някой/я ДРУГ/А? И ако той - кой е преди него? А преди него? А преди него? А извън него? Ще го спукам от въпроси и хич не ми се вярва да ми отговори... а ако ми отговори, аз какъв ще съм тогава?
Ииии нек'ви такива работи Нещо ме домързя да пиша повече - айде после пак ^o^ Ииии - да, щастлив съм
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 9:57 pm |
Dunan_Knut |
|
|
Леле мале! Колко се задълбочихме! Ихаааа!
Абе колко е доказано то, че е абсолютно възможно. Ако вярваш цялата тая информция ни е поднесена чрез медията, а тя лесно се манипулира. Но както и да. Да не се изхвърлям и в тая област, че няма да спра ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Но ние досега не сме открили живот ето ти факт! А e само предположение, че има извънземен живот, защото реално погледнато може и ние да сме единсвтените и около нас да се върти света. И защо не? Специялно аз съм склонна да вярвам, че има и друг живот, защото ми се струва по-логично да има. Както каза, толкова е голямо, че е странно да няма. Е да, ама и не. Това не ти е доказателство.
А колкото до божеството. хъх, ами да и аз съм си мислела, че си е доста отговорност да си Бог. Може да ни слага на автопилот, докато си почива.
Давам пример, ако има Бог, защото допускам и тази възможност:
Май вече веднъж се бях изказала в подобна тема за измеренията. Бог може да е просто 4тото или там n-тото измерение и да може найстина да вижда и да контролира всичко. Както за нас не е проблем да ядем и да гледаме аниме примерно ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) . Така ми се струва приемливо.
SayanMk написа: Ииии - да, щастлив съм
Еми браво само така!
Много сложни и депресиращи стават тези размисли, ако човек мисли много много, аз мисля да ви оставям и да си чета книжка, а после ще гледам нещо. Много философско,а? бтв и аз съм щастлива.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 02, 2006 10:12 pm |
Recca |
|
|
Ако същесвува :
Еммм... едва ли ще си прави труда да си играе с всеки по отделно ...първо шъ гу мързиии ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ,второ нема дъ му е интиреснууу ....ако той опредлеля всичко , това ми се струва безсмислено , а и дори хора които са вярващи казват , че уж Бог ти давал съдбата и ти сам си я определяш
офф топикъ : а Дядо мраз как получава всичките писма и как ги раздава за няколко часа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /офф топикъ
Трима сме щастливите
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|