|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 24, 2010 1:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1080_1282125111.gif) |
Iryoku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Тъй като по една случайност не обичам да вярвам на мълви, които обикновено имат единствено за цел или да ти повдигнат самочувствието или да те "оневинят" от някой твой порок, не мога да се съглася с горното ти твърдение.
Аз пък мога да ти кажа, че си половин мъж, защото не пиеш всеки ден мляко и не играеш йога, което спомага за издръжливостта по време на полов акт, както и самата потентност?
Така че друг път без да такива предубедени изказвания, моля.
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 23, 2010 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31520_1237899199.jpg) |
slun4o |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Iryoku написа: Тъй като по една случайност не обичам да вярвам на мълви, които обикновено имат единствено за цел или да ти повдигнат самочувствието или да те "оневинят" от някой твой порок, не мога да се съглася с горното ти твърдение.
Аз пък мога да ти кажа, че си половин мъж, защото не пиеш всеки ден мляко и не играеш йога, което спомага за издръжливостта по време на полов акт, както и самата потентност?
Така че друг път без да такива предубедени изказвания, моля. мнението ми не се отнасяше за това кой колко издържа просто има други работи които карат една жена да се чувства жена когато е с мъж а аз мога да ти кажа че спортувам редовно което също допринася за задържането и обичам да пия мляко било то прясно или кисело всеки ден
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 5:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Ще подкрепя едно от горните мнения, че тези неща можеш да ги разбереш и ако гледаш едно 3-4 романс анимета. Вярно, понякога са преувеличени, понякога не са, но като допълниш бройката с още 50-60 заглавия ще усетиш кое точно как е. Изразът 嫌いになっちゃダメ ми беше интересен, определено.
Ирьоку, ако толкова те впряга този факт, ще седна утре, ще измъкна харддиска с аниметата, и ще ти извадя до секунда и епизод всичките ти факти. Иначе хубаво е, че си ги събрал и описал.
Само не ми харесват две обобщения. Едното е, че целокупният японски народ бил перверзен. Ебахти, то целокупният български народ също е перверзен по тази логика. Перверзията се изразява в неща, които станат публично достояние. Ако някакви хора си се шибат по някакъв си начин двамата в спалнята си, това са си просто сексуални взаимоотношения. Единственото странно сексуално желание е липсата на такова (това май го свих от Фройд, но може и да бъркам).
Другото обобщение е за българските девойки, които просто обичали да флиртуват. Принципно имам и такива приятелки, но повечето жени/момичета, които познавам, не ти покриват критериите, а познатите ми са 80% жени. Говоря за нормални жени, не за комплексирани кифли.
ПП: Апропо, може би авторът е хубаво за знае, че се пише "омаеш", не "умаеш". Не са достатъчно близо за да е печатна грешка:V. Не, наистина, заяждането за такива работи е адски скучно. Правя го само за да пробвам ти какво удоволствие изпитваш от него.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 10:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1080_1282125111.gif) |
Iryoku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Много добре. Давай. Както казах и на Vagabond преди това, нямам нищо против да ги посочиш. Ако желаеш, добави още факти.
Колкото до българските "девойки" (просто терминът ми е адски забавен)... Говоря от лични наблюдения за едната част, която според мен е по-голямата (не казвам, че всички са такива). Всички те самите твърдят, че са "по-отворени" и че човек не трябвало да вярва в някогашния, вече остарял консерватизъм, защото по този начин не можело да се забавляват и на тях им било нужно да могат да приказват с всеки, по всяко време, на всякакви теми. Правил съм си нещо като анкета. Предполагам, че можеш и по телевизията или в интернет да чуеш/видиш резултати от подобни изследвания.
P.S.: Благодаря за поправената писмена грешка. いい参考になりました P.S.#2: Ти май така и не разбра, че онова го записах, защото изтъкна ненужния факт (който нямаше нищо общо с темата), че искаш да станеш писател, с което, доколкото разбирам, целеше да докажеш, че твоята критика към автора е по-правилна от моята. Ако не учиш съответната специалност или наистина не се занимаваш активно със споменатата дейност, няма някаква действителна тежест ^^'
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 24, 2010 4:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37768_1283969954.jpg) |
Kizaru |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 9:58 am Мнения: 186 Местоположение: Септември >:)
|
nem13 написа: ...Единственото странно сексуално желание е липсата на такова (това май го свих от Фройд, но може и да бъркам). Четох, че в Япония има такова отношение при младите, но може и да се бъркам. И мисля, че е резултат от многобройното им население, ако разбират,е какво имам в предвид. nem13 написа: ... а познатите ми са 80% жени... Ех, приятелю, и аз да бях като теб... ама с тая "казарма"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 27, 2010 7:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
До няколко дни ще гледам да ти съставя един списък, че не е малко работа.
А че по-голямата част от българското женско население са в солидна доза дебили, е така. То по-голямата част от целокупното земно население са паплач. Няма как да не отсяваш. Просто смятам, че и в Япония има толкова изкривени девойки, колкото и тук.
ПП: Добре, тези канджита ги разбрах.
ППП: Всъщност не, имаше отношение, защото ти беше използвал подобен довод пред една девойка малко по-назад в темата, като беше обяснил колко много си чел. Аз не използвах този довод, за да ти покажа, че мнението ми важи повече от твоето, а че е поне равно нему. Между другото, специалност писане е почти толкова празна, колкото специалност журналистика. Тези неща се учат от живота, не от професори.
ПППП: Проучването на Дюрекс не важи ли само за презервативите, които те произвеждат и продават? А другите марки? А огромното количество хора, които го правят без? Интересно какви статистики има за продажбите на вибратори в различните държави.
ППППП: Кизару, тая работа не е толкова готина, колкото си представяш. Твърде често възприемаш ролата на интелектуална кучка, за да е весело.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Как японките показват, че имат интерес към някое момче ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 27, 2010 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37768_1283969954.jpg) |
Kizaru |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 9:58 am Мнения: 186 Местоположение: Септември >:)
|
nem13 написа: ... ППППП: Кизару, тая работа не е толкова готина, колкото си представяш. Твърде често възприемаш ролата на интелектуална кучка, за да е весело. О боже,дори и кучка, дори и интелектуална, дори ако е само това бих се пожертвал, само и само хората от мъжки род около мен да ми са в по-малки проценти! Това е нечовешко и е извън психичните ми възможности!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|