|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 26, 2007 11:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5176_1252412356.gif) |
Harada Riku |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
Neltarion написа: Naku написа: Neltarion написа: Не изповядвам никаква религия, но съм по - склонен да вярвам в съществуването на Сатаната, отколкото на Бог. Ако има добро има и зло... Трябва да има баланс... Поради което Християнството е дуалистична религия... Поне според мен. Трябва да има баланс, наистина. Проблема е, че баланс почти няма.
Има повече баланс от колкото предполагаш Иначе и според мен е дуалистична религия. Въпреки че отдавна вече не съм християнка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 26, 2007 11:51 am |
Beleg Kutalion |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
......
Последна промяна Beleg Kutalion на Чет Фев 07, 2008 12:17 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 27, 2007 12:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16934_1409945241.jpg) |
ludgidia123 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Harada Riku написа: Neltarion написа: Naku написа: Neltarion написа: Не изповядвам никаква религия, но съм по - склонен да вярвам в съществуването на Сатаната, отколкото на Бог. Ако има добро има и зло... Трябва да има баланс... Поради което Християнството е дуалистична религия... Поне според мен. Трябва да има баланс, наистина. Проблема е, че баланс почти няма. Има повече баланс от колкото предполагаш Иначе и според мен е дуалистична религия. Въпреки че отдавна вече не съм християнка.
![Изображение](http://www.laymark.biz/i/o/18.gif) Как така "вече" не си християнка?!Да не си минала на страната на рязаните,или евреите?А що се однася до дуалистичността на нашата религия,кой по дяволите вярва в изпъдения ангел?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 27, 2007 5:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5176_1252412356.gif) |
Harada Riku |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
ludgidia123 написа: Harada Riku написа: Neltarion написа: Naku написа: Neltarion написа: Не изповядвам никаква религия, но съм по - склонен да вярвам в съществуването на Сатаната, отколкото на Бог. Ако има добро има и зло... Трябва да има баланс... Поради което Християнството е дуалистична религия... Поне според мен. Трябва да има баланс, наистина. Проблема е, че баланс почти няма. Има повече баланс от колкото предполагаш Иначе и според мен е дуалистична религия. Въпреки че отдавна вече не съм християнка.![Изображение](http://www.laymark.biz/i/o/18.gif) Как така "вече" не си християнка?!Да не си минала на страната на рязаните,или евреите?А що се однася до дуалистичността на нашата религия,кой по дяволите вярва в изпъдения ангел?
Ми не. Може би за стотен път в тая тема казвам че се обърнах към Уика За останалото го оставям без коментар. Че сигурно ше ме изгориш на клада
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 27, 2007 8:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16934_1409945241.jpg) |
ludgidia123 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Harada Riku написа: ... Ми не. Може би за стотен път в тая тема казвам че се обърнах към Уика За останалото го оставям без коментар. Че сигурно ше ме изгориш на клада ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
чакай малко "Уика" ![Изображение](http://www.laymark.biz/i/m/m146.gif) сериозно ако през 17 век имаше интернет бих те изгорил на клада
ПП АЙ ЕМ СОРИ ЗА ОФТОПИКА
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 12:41 am |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Християнка.
До мозъка на костите си.Естествено попретопена от напълно формалната религиозност на нашето общество,но все пак съм склонна да се приема за вярваща.
Колкото до атеистите.Твърде малко са хората,които могат наистина да се нарекат такива.Просто не опира само да знаеш значението на думичката.Толкова модерно стана всеки втори да се нарича атеист(всеки трети е сатанист,а всеки първи просто идиот),че вече ми се ще и масовите самоубийства да станат толкова модерни,та да се отървем от поне 1/3 паплач.
Май малко се отклоних от основната философия на Христа "Възлюби ближния както себе си.".
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|