Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 05, 2006 10:31 pm 
Аватар

определено е написано увлекателно :)
я кажи коя е книжката, автора и издателството - може да си я взема :) - определено съдържанието ще трябва да се обмисли, а просто обожавам книжки, дето ме карат да мисля :D
то не съм привърженик на принципите за равенство, социализъм и власт на пролетариата, до някъде от лични съображения, нооо това не пречи да са ми интересни социалистическите идеи
а всъщтност мислех, че е предстояла 2-ра световна война поради ред причини, които не мога да изброявам точно сега(записките ми са в другата стая), но като цяло поради изкуствено създадените граници, и още няколко такива големи причини

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 07, 2006 2:55 pm 
Аватар

В общи линии прочетох дотук доста правилни и доста неправилни неща.Няма да опровергавам или защитавам някое мислене,вие това го правите отлично един с/у друг.
Ща допълня само мисълта :
"Ако искаш да унищожиш една идея,остави я да се реализира." :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 1:34 pm 
Аватар

Mantzikert написа:
Пълководец също не е бил. Блицктигът действа за по малки държави като полша. Но за необятните руски степи??? ХИТЛЕР Е ИДИОТ И ИСТЕРИЧКА!!!!
ДА живее Сталин.

ХАХАХАХАХА. Като не е бил пълководец как е накарал всеки германец да е готов да умре за него??СС частите са умирали със "Хайл Хитлер" на уста. Това което той е напаравил за народа си може да се сравнява само с това което Цезар е направил за Рим или цар Симеон за България умножено по 1000. Той е направил от 1 срината от първата световна война държава ЕЛИТ.
С блицкригът е превзел 70% от Европа. Когато е тръгнал да напада Русия, Сталин се е заключил във вилата си няколко дни и в паниката се е чудил какво да прави.... Да не говорим че Сталин е избил повече хора от Хитлер (голяма част от които са били руснаци, да точно така избивал е свои някъде четох че по негова заповед е открит огън на площад пълен с руснаци след което са преброили над 100ина трупа). ХА сега да видим кой е ИДИОТ И ИСТЕРИЧКА.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 1:41 pm 
Аватар

С пропагнада :P
Той е бил оратор, не пълководец, бил е толкова некъдърен че сам сасипва и губи войната

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 9:58 pm 
Аватар

След Третия Райх следва ... Четвърти километър. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 25, 2006 11:01 pm 
Аватар

как ме е яд, че не я забелязах тая тема по-рано... Но пак не е късно да се изкажа и аз. По принцип съм нацистка, но определено не смятам, че Германия респективно Хитлер щеше да се справи по-добре от Америка със световната икономика. За мен специялно по-гениялна икономика не е измислена. И като водеща главна сила в света предпочитам някоя демократична държава. Такива авторитарни режими не стават за световно господство, а по-скоро за регионално управление. Например би било супер, ако бяха завършили войната един вид наравно. В Балканите и в Германия да си е нацизъм, а на на запада да си е демокрация. Перфектно щеше да бъде, така нямаше да имахме проблеми с циганите и турците. А и не забравяите, че българите се водим един вид за ариици (наред със скандивавците и келтите). А и по принцип съм на мнение, че е природосъобразно хора да умират и да бъдат убивани.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 26, 2006 12:03 am 
Аватар

българите сме арийци ли
аз па що мислех, че на балканите се водим Динарска раса - високи, тъмнокоси с тенденция за бързо хващане на тен на слънце(нещо като Доктор Ковач от Спешно Отделение :mrgreen: )
па и сме си на Юг
да бееее арийци
чудя се кога ще се окаже, че българите(тази убава шопска салата, гювеч, whateva' ) ще е основала Древния Рим, нападала с Хуните като същевременно е и мотголоидна раса, и арийска раса, не загубила нито една битка ама загубила много войни ... да бееее
ааа къде забравихме и че Българи = Траки, Българи = Руси, Българи = Наследници на Византийската Империя
и квото още му хрумне на човек (то сички тия неща съм ги чел на отделни места ... моя скромен разум не е способен да роди такива радикални идеи)

просто като си нацистка, твой проблем ама не се опитвай да изкарваш хората такива каквито не са - някой ще вземе да ти повярва
а по повод арийската раса ... далеч не всички германци са от арийската раса. То има предостатъчно от тях, които са си с тъмни коси или не са толкоз високи и със сини очи и тн. Е здраво са омешани немците със разните там шведи и тн на север де, както ние сме омешани с турците, гърците и румънците.
Толко сме Арийци, колкото и бразилците са арийци - и те са мешана салата ама с по-друг тен :)

а също да попитам какво им е арийско на келтите :mrgreen: - кафяво-червената коса ли?
приеми света какавто е (едно кьопоолу) и стига се мъчи да нападаш цигани и турци мама му стара не се спре бре

а плътно по темата, добре че хитлер не е успял с плановете си, щото иначе обстоятелствата щяха да се подредят по такъв начин, че въобще да не се родя, което ми звучи като кофти идея щото ми харесна да съм жив :) :mrgreen: :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 26, 2006 12:25 pm 
Аватар

Dunan_Knut написа:
че българите се водим един вид за ариици (наред със скандивавците и келтите). .

Да не мислиш, че си вярвам. Много ясно, че сме мешана салата. Ние се водим за много неща, че сме. (даже четох, че сме и амазонки хаха). По-важното е за какво се мислим, че сме. Еми циганите да докажат, че заслужават ненацистко отношение и тогава може и да си промена мнението. ( за турците вече съм една идея по-толерантна). Иначе докато има такива, които грабят, изнсилват и убиват на гърба на данъците на българските граждани (много от които смятат като теб), ще си бъда на хайл Хитлер. Макар че има и бели, които се държат по този начин, но те са доста по-малко. Иначе аре да не се отплесквам много, но всеки си е заслужил с нещо омразата,която получава.
Btw то и се едно Хитлер с неговата руса коса и сини очи е чист ариец, ама аре Deutschland Uber Alles, (той пък дори немец не е, цялата тая работа ми е толкова забавна.)

Felagund написа:
а плътно по темата, добре че хитлер не е успял с плановете си, щото иначе обстоятелствата щяха да се подредят по такъв начин, че въобще да не се родя, което ми звучи като кофти идея щото ми харесна да съм жив :) :mrgreen: :D

е по това може да се поспори, зависи дали вярваш в пътищата на съдбата, на любовта, дрън дрън... И аз тва често съм си го мислила, но ми се ще да беше спечелил въпреки тва, защото като цяло за България щеше да е къде къде по-готино. Комунизъм нямаше да има после, нямаше така да се деформираме ( щяхме да се деформираме в по-добра насока)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 12:00 am 
Аватар

Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
браво за инфото...Втората световна ми е слабост

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2007 2:39 pm 
Аватар

Хитлер е бил тиранин и военнопрестъпник,той е донесъл на Германия само и единствено разруха.Сталин е бил по-голям тиранин и от Адолф,и психопат(мое мнение),но е направил СССР СВРЪХ СИЛА.
Това е моето мнение. :)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]