|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 05, 2006 10:31 pm |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
определено е написано увлекателно
я кажи коя е книжката, автора и издателството - може да си я взема - определено съдържанието ще трябва да се обмисли, а просто обожавам книжки, дето ме карат да мисля
то не съм привърженик на принципите за равенство, социализъм и власт на пролетариата, до някъде от лични съображения, нооо това не пречи да са ми интересни социалистическите идеи
а всъщтност мислех, че е предстояла 2-ра световна война поради ред причини, които не мога да изброявам точно сега(записките ми са в другата стая), но като цяло поради изкуствено създадените граници, и още няколко такива големи причини
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 07, 2006 2:55 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
В общи линии прочетох дотук доста правилни и доста неправилни неща.Няма да опровергавам или защитавам някое мислене,вие това го правите отлично един с/у друг.
Ща допълня само мисълта :
"Ако искаш да унищожиш една идея,остави я да се реализира."
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 09, 2006 1:34 pm |
|
PChopaT |
|
|
|
Mantzikert написа: Пълководец също не е бил. Блицктигът действа за по малки държави като полша. Но за необятните руски степи??? ХИТЛЕР Е ИДИОТ И ИСТЕРИЧКА!!!! ДА живее Сталин.
ХАХАХАХАХА. Като не е бил пълководец как е накарал всеки германец да е готов да умре за него??СС частите са умирали със "Хайл Хитлер" на уста. Това което той е напаравил за народа си може да се сравнява само с това което Цезар е направил за Рим или цар Симеон за България умножено по 1000. Той е направил от 1 срината от първата световна война държава ЕЛИТ.
С блицкригът е превзел 70% от Европа. Когато е тръгнал да напада Русия, Сталин се е заключил във вилата си няколко дни и в паниката се е чудил какво да прави.... Да не говорим че Сталин е избил повече хора от Хитлер (голяма част от които са били руснаци, да точно така избивал е свои някъде четох че по негова заповед е открит огън на площад пълен с руснаци след което са преброили над 100ина трупа). ХА сега да видим кой е ИДИОТ И ИСТЕРИЧКА.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 25, 2006 11:01 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
как ме е яд, че не я забелязах тая тема по-рано... Но пак не е късно да се изкажа и аз. По принцип съм нацистка, но определено не смятам, че Германия респективно Хитлер щеше да се справи по-добре от Америка със световната икономика. За мен специялно по-гениялна икономика не е измислена. И като водеща главна сила в света предпочитам някоя демократична държава. Такива авторитарни режими не стават за световно господство, а по-скоро за регионално управление. Например би било супер, ако бяха завършили войната един вид наравно. В Балканите и в Германия да си е нацизъм, а на на запада да си е демокрация. Перфектно щеше да бъде, така нямаше да имахме проблеми с циганите и турците. А и не забравяите, че българите се водим един вид за ариици (наред със скандивавците и келтите). А и по принцип съм на мнение, че е природосъобразно хора да умират и да бъдат убивани.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 12:03 am |
|
Felagund |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
българите сме арийци ли
аз па що мислех, че на балканите се водим Динарска раса - високи, тъмнокоси с тенденция за бързо хващане на тен на слънце(нещо като Доктор Ковач от Спешно Отделение )
па и сме си на Юг
да бееее арийци
чудя се кога ще се окаже, че българите(тази убава шопска салата, гювеч, whateva' ) ще е основала Древния Рим, нападала с Хуните като същевременно е и мотголоидна раса, и арийска раса, не загубила нито една битка ама загубила много войни ... да бееее
ааа къде забравихме и че Българи = Траки, Българи = Руси, Българи = Наследници на Византийската Империя
и квото още му хрумне на човек (то сички тия неща съм ги чел на отделни места ... моя скромен разум не е способен да роди такива радикални идеи)
просто като си нацистка, твой проблем ама не се опитвай да изкарваш хората такива каквито не са - някой ще вземе да ти повярва
а по повод арийската раса ... далеч не всички германци са от арийската раса. То има предостатъчно от тях, които са си с тъмни коси или не са толкоз високи и със сини очи и тн. Е здраво са омешани немците със разните там шведи и тн на север де, както ние сме омешани с турците, гърците и румънците.
Толко сме Арийци, колкото и бразилците са арийци - и те са мешана салата ама с по-друг тен
а също да попитам какво им е арийско на келтите - кафяво-червената коса ли?
приеми света какавто е (едно кьопоолу) и стига се мъчи да нападаш цигани и турци мама му стара не се спре бре
а плътно по темата, добре че хитлер не е успял с плановете си, щото иначе обстоятелствата щяха да се подредят по такъв начин, че въобще да не се родя, което ми звучи като кофти идея щото ми харесна да съм жив
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 26, 2006 12:25 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
Dunan_Knut написа: че българите се водим един вид за ариици (наред със скандивавците и келтите). . Да не мислиш, че си вярвам. Много ясно, че сме мешана салата. Ние се водим за много неща, че сме. (даже четох, че сме и амазонки хаха). По-важното е за какво се мислим, че сме. Еми циганите да докажат, че заслужават ненацистко отношение и тогава може и да си промена мнението. ( за турците вече съм една идея по-толерантна). Иначе докато има такива, които грабят, изнсилват и убиват на гърба на данъците на българските граждани (много от които смятат като теб), ще си бъда на хайл Хитлер. Макар че има и бели, които се държат по този начин, но те са доста по-малко. Иначе аре да не се отплесквам много, но всеки си е заслужил с нещо омразата,която получава. Btw то и се едно Хитлер с неговата руса коса и сини очи е чист ариец, ама аре Deutschland Uber Alles, (той пък дори немец не е, цялата тая работа ми е толкова забавна.) Felagund написа:
е по това може да се поспори, зависи дали вярваш в пътищата на съдбата, на любовта, дрън дрън... И аз тва често съм си го мислила, но ми се ще да беше спечелил въпреки тва, защото като цяло за България щеше да е къде къде по-готино. Комунизъм нямаше да има после, нямаше така да се деформираме ( щяхме да се деформираме в по-добра насока)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 28, 2007 2:39 pm |
|
ludgidia123 |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Хитлер е бил тиранин и военнопрестъпник,той е донесъл на Германия само и единствено разруха.Сталин е бил по-голям тиранин и от Адолф,и психопат(мое мнение),но е направил СССР СВРЪХ СИЛА.
Това е моето мнение.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|