Дата и час: Съб Мар 01, 2025 9:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 3:51 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

nem13 написа:
е, не чак на ниво Бел, но все пак...

E все пак това е милата ми прапрабаба :blush: , нормално е да стана по добър от нея 8) еволюция деца мои, еволюция 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 5:11 pm 
Аватар

Не знам обаче е била ебахти комплексираната идиотка.

Последна промяна Lord_Hellhammer на Съб Апр 05, 2008 11:41 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:09 pm 

Ами то генетичното садистично поведение на Батори се смята за лудост още от детсвото й.Казват че младата Елизабет страдала от апоплектични пристъпи съпроводени със загуба на контрол и изблици на ярост,които можели да бъдат причинени от епилепсия и задушаване.Тя била способна да накаже с брутални действия дори офицерите на фамилията...

Цитат:
Елизабет била отлично образована за времето си - владеела унгарски, латински и гръцки. В този период повечето унгарци от благородно потекло - дори мъже, които по принцип би трябвало да бъдат добре образовани - били неграмотни. Мнозина разказват, че Елизабет притежавала невероятна красота, макар че по това време никой не смеел да заяви обратното гласно, предвид влиянието на семейството й.

Както казах била е невероятно умна.Тоест това го давам да го прочетат хората,който не са гледали документалния филм.

Иначе не само онези говорят с погнуса и аз също...

Изображение

Абе не ми изглежда красива ама то това е и портрет де...

Тъй като стана въпрос по-назад,тя не само е пиела кръвта им,ами и e обичала да се къпе в нея.

Ето умна,красива,богата,властна и извратене жена обичаща да експериментира.Какво повече трябва да иска един мъж?^^

Едит:
"Престъплението не създава красота, то самото притежава уникална прелест" - Жан Пол Сартър
Това тук го давам за да е в атмосферата на темата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:44 pm 
Аватар

Hedon написа:
Едит:
"Престъплението не създава красота, то самото притежава уникална прелест" - Жан Пол Сартър
Това тук го давам за да е в атмосферата на темата.

Зависи от престъплението...едно е да откраднеш круша от чужд двор а съвсем друго е да пребиеш съседката с лопата...примерно :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 11:56 pm 

Пича това твърди,не аз.

Аз това го дадох просто ей така да има.То принципно може да не е логически издържано...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 12:45 am 
Аватар

Еха графиня Батори ква е симпатяга. Забавлявала се доста пълноценно...

nem13 написа:
е, не чак на ниво Бел, но все пак...

Чакай ве, тука си говорим за професионалисти, не за аматьор/позьори като бел.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 12:45 pm 
Аватар

Господ на едни е дал талант, на други уста, за да го плюят:V.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 1:12 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@nem13: 1 ; @GoDSmAcK: 0

fkn pwnd :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 2:26 pm 
Аватар
Модератор

Много гадно...само се нервя като го чета....хайде мъже да е източвала голяма работа ама млади момичета :( *sob*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 2:31 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Е къв е кефа да се измъчват мъже? 0_о На садистите им доставя удоволствие да измъчват по-слаби от тях създания. Затова примерно доста деца измъчват насекоми. Трябва да седна да почета малко книги по психология обаче защо измъчването на по-слаби доставя удоволствие...

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 3:18 pm 
Аватар

Мммда... далеч по-логично е да измъчваш по-силни от теб, удовлетворението би трябвало да е доста по-голямо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 3:21 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Нали? Ма обикновено хората ги е кеф да измъчват физически по-слабите от тях пък да унижават по-силните. Интересна тема би било това, но си е за друга...тема ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 3:46 pm 
Аватар
Модератор

Safiir написа:
Е къв е кефа да се измъчват мъже? 0_о На садистите им доставя удоволствие да измъчват по-слаби от тях създания. Затова примерно доста деца измъчват насекоми. Трябва да седна да почета малко книги по психология обаче защо измъчването на по-слаби доставя удоволствие...
Нямах предвид, че е по-яко да измъчваш мъже...просто ми се струва по-приемливо от страна на факта, че да мъчиш едно крехко момиченце е доста по-гадно и ме ядосва много повече.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 3:56 pm 
Аватар

Bastor написа:
Safiir написа:
Нямах предвид, че е по-яко да измъчваш мъже...просто ми се струва по-приемливо от страна на факта, че да мъчиш едно крехко момиченце е доста по-гадно и ме ядосва много повече.....

да де по-гадно е и в това му е якото...не, че съм мъчил някой :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 06, 2008 6:43 pm 

Вие сте почнали дискусиика без мен? :( ^^

Значи тя не е виновна,че има тези "лоши гени" и е психично болна.Станало е така,че за да се запази потеклото на рода е трябвало да се сключат някой бракове вътре в семейството.А нали знаете какво става като тръгнеш да си правиш "бъзици" с природата?От алчност и власт е всичко,но за онова време това си е било нормална практика...

Както казах тя е наказвала и висшите офицери(тоест спокойно е можела да измъчва и по-силни),но е измъчвала(меко казано) млади момичета заради това:
Цитат:
Елизабет заключила, че след като малко е добре, много ще е значително по-добре; тя твърдо вярвала в това, че ако се къпе в кръвта на млади девици - а в случай, че са особено красиви, да я пие - ще бъде величествено красива и силна отново.

Разбира се виновен е и мъжа й,който не и обръщал внимание и тн и алхимиците й,които и казали,че това найстина ще и донесе младост(Те, разбира се, се наслаждавали на нейното гостоприемство и покровителство и не желаели да я разочароват).

Не е виновна тя.Най-малкото може да я оправдят,че е психично болна...

А иначе това са част от атрибутите й.

Цитат:
Войната през 16-ти век била безмилостна. По време на свирепите битки с турците и докато се опитвал да измъкне информация от пленниците съпругът на Елизабет се научил на ужасяваща изобретателност в мъченията: добре сглобени нагорещени изглеждащи като нокти клещи, оформяне на втърдено сребро, което закрепено към здрав бич, разкъсва и съдира плътта по такъв гнусен начин че дори и той, жестокият човек, бил погнусен и захвърлил това устройство в своя замък, когато се връщал от поредния героичен набег.

Разбира се тези неща ги казват и в документалния филм.А аз отдавна се опитвам да ви зарибя да го изгледате^^.

Послепис:А иначе по-въпроса за измъчването на по-слаби това май си е за друга тема найстина,защото ще стане дълга и широка..

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]