|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 5:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 28, 2007 10:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6495_1307995593.jpg) |
tifa-sama |
Bass addicted |
![Bass addicted Bass addicted](./images/ranks/trancercheta.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
|
Naku написа: Палят се различни свещи за различни случаи... Пали се винаги нова свещ... Иначе бялата свещ е универсална и се използва за символ на огъня по време на ритуал и изобщо за олтара... Иначе има ритуали без атаме... Иначе Уика не е само ритуали... Уика е религия...
Mery_Jeane, ако не вярваш в нещо не е нужно да казваш, че съществува... Другото, което е Библията е измислица на човека, на тези, които ги урежда... Съществуването на Бог и това какъв е няма нищо общо с Бог. Знаеш ли, когато будизмът е започнал да се заражда в Япония... Един монах е почнал да рисува разни картини, за да обясни принципите на ората. Библията е същото, само че рисунката не е готова... трябва сам да си я представиш. Ако вярваш, че има някой горе, заради който си щастлива... то ще има. Но това не означава, че този някой или тази сила, е така както Библията казва. Не можеш да кажеш "до като не видя с очите си"... Не е толкова просто... Очите не са единственото, което вижда... Сърцето също вижда... макар и в малко по-абстрактен смисъл. Ако си толкова объркана от религиите направи това, което бях направих аз, когато бях толкова объркана... Прочети колкото можеш повече за колкото се може повече религии... Виж какво ти харесва от тях и какво не... Създай една своеобразна твоя религия, микс от различните вярвания по света... Помага... Дори и да решиш, че ще следваш една или друга религия, вече съществуваща, накрая... Ще си се запознала с много неща, ще си забележиш, че всъщност идеите в религиите са общи... че 10те Божи заповеди се повтарят навсякъде, но по друг начин... Например, чрез различни притчи... (Малко сама се обърках от това, което написах... Надявам се да разбереш какво исках да кажа. =/)
ами значи извинявам се за грешната информация нещо съм се объркала , мерси за пояснението
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 30, 2007 4:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10713.jpg) |
Kakashito |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 01, 2007 2:09 am Мнения: 326 Местоположение: Варната ! Йухуу!
|
Harada Riku написа: Dunan_Knut написа: прави разлика между вярващ и фанатик, моля те. ... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) x2... И тия хора не са чак толкова много... Kakashito съжелявам за това, което те е накаралo да загубиш вяра... не защото си загубил вяра, тя е за тия, които търсят нещо по-силно от тях, което може да ги защитава... общо взето за търсещите екшън xD... ами защото сигурно е било нещо ужасно... И съжелявам защото никога не е хубаво човек да страда. Най-малкото избухвайки, започва да говори разни неща... които по някакъв начин нараняват засегнатите. Сред които аз не съм защото намесвам боговете само, когато стане нещо хубаво обаче да си го знаеш... Такива работи нараняват съзнателно или не Твърдо против психо атаките съм xD
Абе няма пък ! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Хора които не могат да разчитат на себе си казват че са вярващи и ходят на църкви ! Ще кажеш че така не се нарушава една от божиите заповеди и без това . И друг въпрос : за вас какво е фанатик щом ще ми правите забележка !?
ЕДИТ :
Забравих да добавя ! Знаете ли че всичко около нас е от дявола , пък нещата които съществуват духовно и тън мън , са божествени ! Което ще рече че физическото тяло и това което развиваш е илюзия на Сатана а пък ако седиш кекъв си се отдал на БОГОПОЧИТАНИЕ ! По тази логика тренировката е дяволско дело ! Какво лошо излиза от тренировката , някой може ли да ми каже , който поне е запознат с библията ! ?
_________________ Give me a brake , have a TikTak
Eat my Chidori BIATCH !!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 12:54 pm |
Naku |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Neltarion написа: Не изповядвам никаква религия, но съм по - склонен да вярвам в съществуването на Сатаната, отколкото на Бог. Ако има добро има и зло... Трябва да има баланс... Поради което Християнството е дуалистична религия... Поне според мен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 6:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11886.jpg) |
Neltarion |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 2:45 pm Мнения: 533 Местоположение: Върховен Дом на Смърт
|
Naku написа: Neltarion написа: Не изповядвам никаква религия, но съм по - склонен да вярвам в съществуването на Сатаната, отколкото на Бог. Ако има добро има и зло... Трябва да има баланс... Поради което Християнството е дуалистична религия... Поне според мен.
Трябва да има баланс, наистина. Проблема е, че баланс почти няма.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|