gaara03 написа:
Не знам за вас, дами и господа, но аз съм толкова благодарна за информацията, която ми предоставяте, че нямам време да критикувам. Мацката е отделила от ценното си време и се е потрудила що-годе да систематизира инфото, а вие тука ще й намирате кусури. Като можете по-добре, тука му е мястото да се изявите. А затова, колко е вярна информацията, само един Братислав Иванов може да коментира. Това си е за наша сметка.
PS:tnx for ur hard work miss!
Хората, които критикуват авторката на темата го правят защото те са завършили някоя специалност в която се е обучавало японски език, или хора, които са ходили на курсове по японски език. Ти викаш мацката, че се е потрудила да системицира инфото, но като човек, който е учил японски 4 години, и който се занимава с японски език, ще ти кажа, че това което авторката е написала не е достатъчно и да кажеш едно изречение. Да не говорим, че японската граматика не се състои само от нейният пример. Това важи не само за японският език, но за който и да е език. Дори да е майчиният ти език 100 години може да не е достатъчен да го научиш.
Не е нужно да си Братислав Иванов за да коментираш, а просто начални знания за японският език.