Дата и час: Пон Юни 05, 2023 2:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Урок по японски за начинаещи
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2014 11:39 pm 
Аватар

gaara03 написа:
Не знам за вас, дами и господа, но аз съм толкова благодарна за информацията, която ми предоставяте, че нямам време да критикувам. Мацката е отделила от ценното си време и се е потрудила що-годе да систематизира инфото, а вие тука ще й намирате кусури. Като можете по-добре, тука му е мястото да се изявите. А затова, колко е вярна информацията, само един Братислав Иванов може да коментира. Това си е за наша сметка.

PS:tnx for ur hard work miss!

Хората, които критикуват авторката на темата го правят защото те са завършили някоя специалност в която се е обучавало японски език, или хора, които са ходили на курсове по японски език. Ти викаш мацката, че се е потрудила да системицира инфото, но като човек, който е учил японски 4 години, и който се занимава с японски език, ще ти кажа, че това което авторката е написала не е достатъчно и да кажеш едно изречение. Да не говорим, че японската граматика не се състои само от нейният пример. Това важи не само за японският език, но за който и да е език. Дори да е майчиният ти език 100 години може да не е достатъчен да го научиш.
Не е нужно да си Братислав Иванов за да коментираш, а просто начални знания за японският език.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 03, 2015 4:05 pm 
Аватар

Rising from the death тема ,но ми е интересно дали още има хора тук ,които изучават езика и ако да дали някой иска да практикува с мен понеже нямам много хора с които да практикувам. (Не съм много добър , но може да споделяме знания^^)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2021 2:51 pm 

Има ли онлайн уроци някъде?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]