Дата и час: Вто Май 24, 2022 5:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: „Виктория - Найс“ ЕООД финално представяне на проект „Нови р
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 1:46 am 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am
Мнения: 19347
Местоположение: Out of Space
Изображение Изображение

„Виктория - Найс“ ЕООД финално представяне на проект „Нови работни места и устойчива заетост“

През 2017 година „Виктория - Найс“ ЕООД стартира проект „Нови работни места и устойчива заетост“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“ BG05M9OP001-1.003-1806. Общата стойност на проекта е 91378,45 лева, от които 77671,68 от ЕСФ и 13706,77 национално финансиране.Основна цел на проекта е „Създаване на условия за устойчива заетост и професионална реализация на безработни и/или неактивни лица в областта на посредничеството при покупко/продажба на недвижими имоти“.
Проекта стартира на 20 февруари 2017 година и приключи на 20 май 2018 г. като „Виктория-Найс“ ЕООД реализира следното:

1. Управление, координация и вътрешен контрол на проекта и планираните дейности: Дружеството сформира ефективно работещ екип за организация и управление на проекта, който осъществяваше контрол на всички планирани дейности /февруари 2017-май 2018/.
2. Осигуряване на публичност и визуализация по отношение на проекта и програма Развитие на Човешките Ресурси“ : Дружеството популяризира приноса на Европейските Структурни и Инвестиционни Фондове и в частност ОП „Развитие на Човешките Ресурси“ сред обществото. Активизира голям брой безработни/неактивни лица да кандидатстват за свободните позиции. Подпомогна за повишаване на интереса на бизнеса и други заинтересовани страни към ОТ РЧР 2014-2020 и към мерките за субсидирана заетост. По време на изпъление на проекта „Виктория-Найс“ ЕООД изработи информационни табели, стикери, рекламно-информационни материали, дипляни, химикалки, папки. Организира публични презентации, публикува рекламни материали в интернет и социалните медии/февруари 2017-май 2018/.3. Осигуряване на оборудване за целите на новите работни места: Дружеството осигури оборудване за целите на новите работни места: в резултат на дейността, бяха разкрити нови работни места, обзаведени и оборудвани съобразно нуждите на служителите, и в съответствие с изискванията на длъжността. Бяха закупени 2 броя мобилни телефони, 2 броя лаптопи и 1 броя лек автомобил. Оборудването бе застраховано. Виктория-Найс ЕООД, със собствени средства закупи и допълнително оборудване, обзавеждане и инвентар за ново-наетите лица /февруари - април 2017/.
4. Провеждане на подбор и избор на безработни и/или неактивни лица: Дружеството стартира със подаване на заявки към териториалните ДБТ, публикуване на обяви в интернет и пресата, наемане на трудов посредник. В следствие на тази дейност бяха проведени интервюта за подбор на персонал. Извършените дейности предоставиха възможност да се изберат безработни отговарящи на профила и нуждите на фирмата. Бяха събрани и прегледани кандидатурите на голям брой кандидати, кандидатите бяха запознати с условията и изискванията на „Виктория – Найс“ ЕООД, проведоха се събеседвания и интервюта. Бяха подбрани най- подходящите за длъжността кандидати /март-април 2017/.
5. Осигуряване на заетост за подбраните безработни/неактивни лица: Дружеството разкри 7 броя нови работни места, като подписа срочни трудови договори за 12 месеца с опция за удължаването им. След изтичане на този период ще ъдат запазени минимум 50% от новите работни места за поне още една година /май 2017-май 2018/.

Изображение

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014-2020", с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от "Виктория-Найс“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договориращия орган.
http://www.eufunds.bg


Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: