Дата и час: Сря Юли 06, 2022 11:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: „Енергоремонт-Кресна“ АД приключи изпълнение на проект „Добр
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 1:44 am 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am
Мнения: 19347
Местоположение: Out of Space
Изображение

„Енергоремонт-Кресна“ АД приключи изпълнение на проект „Добри и безопасни условия на труд по ОП „Развитие на човешките ресурси“

„Енергоремонт-Кресна“ АД е с 37 годишна традиция в леярството, като произвежда отливки и резервни части за енергетиката, в т.ч. шламови помпи за ТЕЦ, брони за топкови мелници, покривни дискове и диск-главини за вентилаторни мелници, различни отливки за българските промишлени и минно-обогатителни предприятия, отливки за циментовите заводи, отливки за корабостроенето и отливки за износ.

През 2017 година дружеството стартира изпълнението на проект BG05M9OP001-1.008-1653 "Създаване на по-добри и безопасни условия на труд в ЕНЕРГОРЕМОНТ – Кресна АД” по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-1.008 „Добри и безопасни условия на труд“ по ОП „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Общата стойност на проекта е 130 764,27 лева без ДДС, от които 111 149,63 лв от Европейския съюз и 19 614,64 лева национално финансиране. Основна цел на проекта е „Осигуряване на оптимална организация на работа, добри и безопасни условия на труд и възможности за пълноценен професионален живот на работещите в „Енергоремонт-Кресна“.
В изпълнение на проекта „Енергоремонт-Кресна“ АД създаде организация с цел по-ефективно изпълнение и управление на дейностите.Дружеството оборудва място за отдих на служителите си. Помещението е от-ремонтирано, обзаведено и оборудвано, като място за почивка, кът за хранене и отдих. Дружеството също така е подсигурило колективни предпазни средства, чиято цел е ограничаване на рисковите фактори на работната страна. Изградена е и вентилационна система в предприятието.
В изпълнение на проекта „Енергоремонт-Кресна“ АД закупи и предостави лични предпазни средства и СРО, на служителите в дружеството, подсигурявайки безопасни и здравословни условия на труд.

Изображение

Приключи и въвеждането на иновативна система за организация на труда, който цели да повиши производителността на труда и едновременно с това да повиши степента на опазване на околната среда.
Всички действия по проекта, целят намаляване рисковете за здравето на служителите, подобряване микроклимата в предприятието и изграждането на общност сред служителите. Целевата група обхваща настоящия персонал на дружеството, като поставя акцент върху служителите над 54 години и тези с намалена работоспособност.
В процеса на изпълнение на проекта „Енергоремонт-Кресна“ АД визуализира и онагледи работата по програмата си с публикации в интернет пространството.
Ръководството на дружеството отчита приключилия проект като успешен, всички предвидени дейности са изпълнени по план и в срок , целите и резултатите са постигнати.

Изображение


Offline
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на:  

cron