|
Дата и час: Сря Дек 11, 2019 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Чет Ное 28, 2013 2:55 am |
 |
Lacunae |
|
 |
|
Да, забелязах, мислех си, че това може да раздвижи по някакъв начин форума. Интересна тема, която може би, дори ще привлече нови хора и няма "всички да си се знаят", не е ли скучно така? А и защо да няма смисъл в подобен форум? тема в която всички участват, задават въпроси за анимете, за други неща, ако искат. И вместо да има много различни теми с различни въпроси от сорта на любим герой, защо той, etc., които почти никой сигурно не чете, има една активна тема в която постояно някой различен човек отговаря на хората от форума. Извинявам се за начина по който се изказах за по-възрастните перверзни хора, нямам нищо против тях  , просто онзи за когото говорех е доста неприятен. но след като на никого не му допада идеята и всъщност всички са против, end of story. Беше просто едно предложение.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Чет Ное 28, 2013 12:00 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
според мен идеята не е лоша, но едва ли би потръгнала :с
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Съб Дек 21, 2013 11:46 am |
 |
Малкото_Елфче |
|
 |
Регистриран на: Съб Юли 03, 2010 2:43 pm Мнения: 158 Местоположение: You ain't shit, just a puddle on the bedspread
|
В един метъл форум, в който бях регистрирана я имаше. Правилата бяха следните: вс седмица се избира кой да седне на стола, като няколко дни преди това се гласува от всички потребители и всички могат да му задават въпроси(беше забранено повтарянето на един и същи въпрос). И съответно разпита трае няколко дни и започват новите избори. Беше забавно, но тук не виждам достатъчно активност за да се получи, трябва да е по-масово. Тук хем се знаят, хем се и познават
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Съб Дек 21, 2013 4:46 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
И защо някой би ви отговарял на личните въпроси? В ония предавания има награди ако се сещате?  С толкова много перверзни модераторки темата трябва да е 18+.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Чет Дек 10, 2015 4:25 pm |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
Малкото_Елфче написа: В един метъл форум, в който бях регистрирана я имаше. Правилата бяха следните: вс седмица се избира кой да седне на стола, като няколко дни преди това се гласува от всички потребители и всички могат да му задават въпроси(беше забранено повтарянето на един и същи въпрос). И съответно разпита трае няколко дни и започват новите избори. Беше забавно, но тук не виждам достатъчно активност за да се получи, трябва да е по-масово. Тук хем се знаят, хем се и познават  хайде аз избирам теб, да ти задавам въпроси, но до 5 въпроса с честен отговор от теб мога да разбера много ценна и лична информация за теб
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Чет Дек 10, 2015 6:15 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5212 Местоположение: Outer Heaven
|
Братле, темата е на почти 2 години, take a hike.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Пон Фев 22, 2016 8:27 am |
 |
bg_voin |
|
 |
|
Manga Anime написа: Малкото_Елфче написа: В един метъл форум, в който бях регистрирана я имаше. Правилата бяха следните: вс седмица се избира кой да седне на стола, като няколко дни преди това се гласува от всички потребители и всички могат да му задават въпроси(беше забранено повтарянето на един и същи въпрос). И съответно разпита трае няколко дни и започват новите избори. Беше забавно, но тук не виждам достатъчно активност за да се получи, трябва да е по-масово. Тук хем се знаят, хем се и познават  хайде аз избирам теб, да ти задавам въпроси, но до 5 въпроса с честен отговор от теб мога да разбера много ценна и лична информация за теб  Започни с "колко кила тежиш" да знаем, че от началото лъже

Ghostbuster написа: bg_voin - не виждам причина да те интересува, така че защо се заяждаш? Пост-а ти е бсолютно безсмислен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Нед Апр 17, 2016 10:45 pm |
Krisiana0808 |
|
 |
|
Как да се запиша за Anime Expo 2016
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Тема за задаване на лични въпроси  Публикувано на: Чет Юли 07, 2016 11:00 am |
 |
Малкото_Елфче |
|
 |
Регистриран на: Съб Юли 03, 2010 2:43 pm Мнения: 158 Местоположение: You ain't shit, just a puddle on the bedspread
|
Manga Anime написа: Малкото_Елфче написа: В един метъл форум, в който бях регистрирана я имаше. Правилата бяха следните: вс седмица се избира кой да седне на стола, като няколко дни преди това се гласува от всички потребители и всички могат да му задават въпроси(беше забранено повтарянето на един и същи въпрос). И съответно разпита трае няколко дни и започват новите избори. Беше забавно, но тук не виждам достатъчно активност за да се получи, трябва да е по-масово. Тук хем се знаят, хем се и познават  хайде аз избирам теб, да ти задавам въпроси, но до 5 въпроса с честен отговор от теб мога да разбера много ценна и лична информация за теб  Щом съм ти толкова интересна ми пиши на лично или във фейсбук(по-вероятно е да видя съобщение там)
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|