|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 9:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1080_1282125111.gif) |
Iryoku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Старата ми тема беше от м. септември 2012г., която стоеше до онзи ден, когато я изтрих собственоръчно, за да създам новата. От 2010г. насам съм пускал няколко подобни (след като се замислих, си спомних, че тази всъщност ставаше 4-та), които повтарям отново, никога не са били трити до този момент. Както вече споменах, никой досега не е правил проблем за такова нещо и не виждам защо въобще трябва да има такъв. Аз не правя препратка към чужд сайт (което според правилата на форума, които прочетох изключително внимателно, е единственият непозволен начин за разпространение на реклама), а казвам на хората да ми пратят ЛС, ако има някой заинтересован или както ти сам се изрази - правя нещо като обява. Лично аз бих го нарекъл бюлетин, но в случая по-скоро става дума за предпочитание на термин така че както и да е. CaBa написа: Не се е превърнало изведнъж в проблем, както казах, винаги е било така (ако потърсиш няма да намериш подобни теми, или си мислиш че си единственият който е пускал обява?). Всъщност, доколкото ми е известно има цял раздел "Купувам / Продавам", където се пускат обяви (които отново нямат препратки към чужди сайтове също като моята) и което доказва, че създаването на подобни теми не в разрез с правилата на форума (иначе подобен раздел дори нямаше да съществува). Не съм я публикувал там обаче, тъй като не може да се каже че точно "продавам" нещо (тъй като става за интелектуална собственост), поради и което я поместих в съответния раздел. P.S.: Направих някои части от съобщението си в удебелен шрифт (където сметнах, че има по-строга логическа връзка), за да могат да бъдат по-ясно/лесно възприети и на които се надявам да се обърне по-сериозно внимание.
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Това, че модераторите на него раздел не са биле наясно как да третират подобни теми, не означава, че са биле позволени.
Случайно да виждаш в правилото да пише и "връзки/материали", както и изречението след това? Чисто и просто си рекламираш бизнесът... Или според теб няма разлика от "продавам си телефона" и "ремонтирам едиси какво"? И не, линк/връзка, не е единственото нещо което се счита за реклама, защото реклама може да се направи и без линк/връзка. Щом рекламираш нещо (сайт, услуга или каквото и да е) от което си имаш голяма лична изгода (в случая парична), е реклама. AnimeS-bg не е място, където да си развиваш бизнесът без разрешението на екипът.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 10:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1080_1282125111.gif) |
Iryoku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
"Забранено е съдържание с връзки/материали с цел реклама! Забранени са линкове, банери, etc. на сайтове, организации или частни лица, с които AnimeS-bg.com няма сключено медийно партньорство или друг вид взаимоотношения. Изключение правят download линковете, сайтовете за масово забавление (като youtubе, zazz, etc.), но само когато целта на връзките не е реклама! *Виж правилото за подписи за позволена реклама."
След "връзки/материали" е споменато изрично за какво става въпрос като са посочени примери. Освен това ако искаш да се заядаш (защото точно това правиш) за "връзките" (които очевидно не съществуват) или за "материалите" (1. Вещества или предмети, от които се произвежда нещо; суровини. Строителен материал.; 2. Това, което се преподава или се използва в образованието. Учебен материал. Нагледни материали.; 3. Събрани факти и документи по някакъв въпрос. Доказателствен материал. Материали от заседанието.), то в моята тема нямаше нито едното, нито другото (което можеш и сам да констатираш чрез значенията в тълковния речник, които съм написал малко по-горе с 1, 2, 3). Фактите са против теб.
Темите в раздел "Купувам / Продавам" очевидно също имат за цел "лична изгода", но ти не обърна внимание на този въпрос. Моля да го адресираш.
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 11:04 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Значи ако фирма дойде и пусне тема: Правим хидроизолация бла бла бла бла, цени и телефон за връзка и адрес, това няма да е реклама, защото не съдържа ВРЪЗКА към сайт? ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Или не разбираш какво е "материали" или се правиш на интересен. И в двата случая не ме вълнува. Отново те питам, правиш ли разлика от "продавам си компа" и "извършвам даден вид услуга"? Няма какво да му обръщам внимание. Хората продават нещо еднократно, ти развиваш БИЗНЕС.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 20, 2013 11:56 pm |
CaBa |
Модератор |
|
Аха, значи само адресът прави примерът за хидроизолацията реклама ![=))](./images/smilies/=)).gif) Къде съм казал, че съм по-компетентен от авторите на тълковният речник? Много ясно е обаче какво се има в предвид под "материали" в правилата, а че ти се правиш на интересен вадейки ми глупости от тълковният речник, е нещо съвсем друго. И защо трябва да пише в правилата за "еднократни продажби" и "бизнес"? Винаги, ама абсолютно винаги, когато някой си е рекламирал бизнесът тук, то е било считано за реклама (така е и в 99% от големите форуми). Освен когато е имал разрешение от екипът. Просто ти обясних каква е разликата между темите в купувам/продавам и темата която пусна (все пак искаше да ти обясня нали?). Това, че ти отказваш да осъзнаеш, че твоето беше тема реклама на бизнесът ти, е изцяло твой проблем. С или без линк, в зависимост от целта която има, е реклама или не. Убеждавай си се в каквото искаш. Ако си мислиш, че си прав, то се лъжеш. Факта е че темата която пусна беше реклама и затова изчезна. Ама ти си говори какво искаш, все ми е тя.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 25, 2013 1:33 am |
Воркан |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Лапета... И двамата се заяждате и го знаете добре. Сава да преподаваш уроци едва, ли може да се нарече бизнес. Човекът е наясно, че тук сме зарибени по Япония и иска да изкара някой лев, няма лошо.Не виждам защо трябва и ти да му правиш мръсно. Iryoku, до колкото си спомням искаше по 10 кинта на час. Ти сериозен ли си ? Искаш за няколко дена да направиш това което хората предлагат за 5 месеца. http://highedu.uchenik.com/language_cou ... panese.phpАз все още имам мерак да науча езика, но на някаква нормална цена, примерно 17 лв на месец.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Защо темата ми беше изтрита? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 25, 2013 4:56 pm |
CaBa |
Модератор |
|
А какво трябва да го нарека? Има хора с това си изкарват прехраната... Идва да търси клиентела тук, чиста реклама. Не му правя мръсно, но безплатна реклама няма (без разрешение от екипа). Дай да оставяме всички да си пускат рекламите, за да не им правим "мръсно". Заключвам темата, понеже се отклоняваш от темата. Ние сме се "заяждали", ама май не се виждаш, че и ти се заяде за цената която предлага... Май май и ти си лапе, а?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|