|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 2:13 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Тема без нито един преведен епизод не отговаря на правилата. Искането ми е да може да се прави и тема, когато има преведен трейлър! Абсурдно ми бе изтрита темата, а бях пуснал връзка към въпросния трейлър и не виждам никакъв проблем... Пуснах темата, понеже не всички влизат на тракера на Анимес и по този начин повече хора ще го видят. В кой друг раздел да си пусна превода на трейлъра, където да може някой да ми тегли една критика, ако има нещо нередно по работата ми? Това пак си е труд, имаше връзка за теглене, не е била гола тема за залъгване на потребителите, че ще се превежда!
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 4:28 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Водиш загубена битка колега. Защо...? Защото противниците ти са Модове -> You Lose. Но когато го има писано на черно и бяло, честно казано нямаш право да спориш: zlobcho написа: Създадените теми трябва да отговарят на посочените статуси. Тема без нито един преведен епизод не отговаря на правилата. За повече информация погледнете т.2 Тъй като нямаш нито 1 преведен епизод, да бях и аз нямаше да изтърва да прасна "X" на такава тема.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 4:58 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
И те са хора. Не знам доколко е загубена битката, ама все пак искам да опитам, макар и да предусещам какъв ще е отговорът. П.С. Имам преведен трейлър, тия субтитри да не би сами да са се писали? Може и да са пет реда, може и два, но аз съм отделил от времето си и съм искал да ги разпространия, за какво е иначе тоя форум - за украса? П.С.2 А ония, дето ме храниха в темата... Знам, че в оня раздел повечето ме мразите, понеже казвам на много хора истината в очите и после плачете на "мама", ама поне съм си направил труда да преведа нещо, макар и кратичко, вместо само да приказвам, нали? И там където пишеше "Превод еди кой си" имах предвид кои(тоя път е мн. ч.) ще превеждат анимето, а не кой е превел трейлъра, защо иначе писах коментарите си там в ед. ч.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 8:23 pm |
Воркан |
|
|
|
Само ще те попитам, найстина ли си на 21? Смисъл 15-17 ще го разбера това, ама 21...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 9:44 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
-------------- Еха е @KoP3Le7o ако наистина ти е 21 те признавам... (къде го събираш това, сподели...) Ние явно се задоволяваме с 15-17 според Zavulon -------------- Нека се изкаже някой мод, няма смисъл от излишни нападки и избиване на комплекси... А и както казах щом е написано веднъж в правилата, няма какво да спорите... Може да повдигнете въпроса за промяна на правилата, но да спорите с правилата...ем няма много смисъл. Щом е писано веднъж се спазва. (т'ва за лафче не важи ) Особено пък в раздел субтитри, при положение, че това е единствения отделен раздел, на който му се падат 3 вътрешни и 3 общи мода. (то май и затова почти всеки месец вече ги споменават в "проблемния" раздел) В крайна сметка като имате проблем с някой мод, пишете му ЛС и се разберете с него. ------------------- Що пиша аз ли...ем, чакам да ми се дръпне играта и ми е скучно...
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 9:51 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Ама аз искам промяна на правилата и ще се боря за такава! Не може в раздел "Субтитри" да не може да си пуснеш субтитрите - абсурдно е! Цитат: Еха е @KoP3Le7o ако наистина ти е 21 те признавам... (къде го събираш това, сподели...) Като франзела, спуснат надолу по панталона.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 10:10 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Хммм... според AniDB и други сайтове, трейлърите са част от анимето. Един трейлър или няколко такива се падат като промо епизод, нулев епизод, или нещо подобно? Ами онези малки промота по 2 минути, които промотират някое заглавие? Те няма ли да се броят, ако се преведат? Нямат ли място в раздела? Също така, правилото, което е споменато, преди го нямаше. Направи се с цел да се избегнат теми БЕЗ никакви СУБТИТРИ, защото преди време имаше тенденция (особено при новите преводачи) да си "заплюват" анимета, като пускат тема предварително, но без никакви субтитри. В последствие такива теми започнаха да се трупат и служеха само за офтопик и игрище за спорове м/у децата. Нека си припомним за какво точно служи това правило и за какво бе създадено. Трейлърите са също част от дадена продукция. Значи, предполагам, и аз подкрепям KoP3Le7o. Иначе модовете ще се взаимоподкрепят, така че ако още някой не се застъпи за теб, няма да излезеш на чело с тях. Това е все едно някой от твоя отбор да не те подкрепи в даден спор. Всички сме такива гадини.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 31, 2013 10:44 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Ако има голям интерес към превеждане на трейлърчета, аз няма да имам нищо против да се пръкне някаква обща тема за трейлърчета Something like "Нови, стари и заявки - Трейлъри всякви". Но... да... да се пуска тема още с трейлърчето, за нещо, което няма да почне излиза за поне още месец-два-три... ми... да, не съм съгласен да се пуска За туй време не се знае тоз човек де го е пуснал дали ще е жив тогава... heck, не се знае Земята дали ще съществува, камо ли дали човечеството ще е оцеляло
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:14 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Първо научете разликата между изтрита тема и тема в кофата. Ефекта за теб в голяма степен може да е същият, но реално не е същото. И след като нарушаваш правилата, няма такова нещо "абсурдно бе изтрита", абсурдно е отношението ти, като казваш да си променим правилата, за да са угодни на теб. Такива сте ми най-забавни Тема за трейлър на тепърва излизащо аниме, няма да мине. Ти се реви колкото искаш. Ако трейлър е единственото нещо което ще излиза от това аниме, то да, ок. Но щом ще излиза анимето, няма да ти мине номера. Пусни си като искаш трейлъра в темата за Нови анимета в Дискусии раздела, като упоменеш, че е с бг суб. "Правилото преди го нямало", кога е това преди? Вчера? Добавено е 2011, значи си е дооооста старо вече. А в AniDB не се водят епизоди, а трейлъри, промота, спешъли, бонуси и т.н.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:28 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
"Нарушил правилата, 'щото пуска субтитри в раздел "Субтитри!" В темата за нови анимета да си пускам субтитрите, при положение че има специален раздел за тая цел. Падам! Направо там да си пренесем раздела, викам аз. Угодявало се е само на мен ли? Моля? Аз искам промяна, която ще се отрази на всички, които попаднат в моето положение и не могат да си пуснат във форума субтитрите, защото били за трейлър. И другото смешно нещо е, че сума ти модератори и даже глобални минаха, ама един не се сети да изтрие спама в тая тема... П.С. Подкрепям идеята за отделна тема за трейлъри, щом така стоят нещата. Плюс това мисля, че вече сме се доказали в раздела и за никого не е тайна, че 150% ще изкараме първи епизод(поне), когато излезе, но 'айде зор да трием/местим темите, 'щото нямало преведен цял епизод, а те титрите за трейлъра, разбираш ли, сами са се писали...
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:43 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Не ми се прави на интересен само, "пуснал субс, нарушил правилата". Ами айде устатнико, отиди и пусни субс за cartoon или американски филм, да видим каква ще е съдбата на темата? Падай като ти се пада, гледай да не уцелиш някой ръб само. Като не искаш да си пускаш там преведения трейлър, недей, не те задължавам, ама отделна тема за него няма да просъществува. Иначе не нарушаваш правилата, че си пуснал субс, а че си пуснал тема без преведен епизод. Промяната угажда на теб в случая, затова я искаш. Друг да има в момента такъв проблем? Не. Значи е само заради теб. Не си първият, който като му кажа "не прави така и така, понеже нарушаваш правилата", той да ми отговаря: ами променете си ги, да не ги нарушавам! Забавни типове сте Другите модератори нямат права в този раздел, само главните имат. Темата в скоро време ще бъде заключена, такаче дали ще я чиста или не, си е моя работа, не ми казвай какво да правя. Дали си се доказал или не, ама въобще не ме интересува. Все едно аз да тръгна да пускам тема във връзки аниме, но само с трейлър Нямаш преведен епизод, такаче няма какво да ми се обясняваш сами ли са се писали субтитрите на трейлъра или не.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 1:06 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Егати отношението! Успокой топката. Аз като човек говоря, без да обиждам когото и да било, а той ме изяжда с парцалите! Второ, тая тема беше за цялото аниме, а не само за трейлъра, ама както и да е, разбирай го както искаш. Трето, за какво ми е да пускам субтитри за картуун там? Ник'ва логика. Цитат: Промяната угажда на теб в случая, затова я искаш. Днес на мен, утре - за някой друг. Цитат: Не си първият, който като му кажа "не прави така и така, понеже нарушаваш правилата", той да ми отговаря: ами променете си ги, да не ги нарушавам! Браво, прочетена книга съм ти аз за тебе! Цитат: Нямаш преведен епизод, такаче няма какво да ми се обясняваш сами ли са се писали субтитрите на трейлъра или не. То трейлърът пак е част от анимето, а субтитрите все са си субтитри, било то и за 15 сек. трейлърче. Логично е да ги пускаш в предназначения за тях раздел, но, окей, вече ще си пускам преведените субтитри в "Нови анимета". И в крайна сметка излиза, че щом на модераторите CaBa не им отърва, предложенията на потребителите да го духат. Евала, екип! Все пак искам да се преразгледа мнението на дада, защото аз съм "за" него. Може да се направи анкета и потребителите да гласуват, примерно. Благодаря за вниманието и за "доброто" отношение и няма да е лошо да си оправиш тона, а не да обиждаш хората наляво-надясно, защото на някои хич няма да им се понрави.
Последна промяна KoP3Le7o на Нед Сеп 01, 2013 1:18 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 4:37 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Първо виж твоето отношение, тогава говори за моето. И в темата която пусна, и в следващата която пусна и в тази. Правиш се на интересен още от темата в която пусна преведеният си трейлър и продължаваш. Такаче очаквай подобно отношение също. Говорел като човек? Какъв човек? Продължи да се правиш на интересен само. Темата била за цялото аниме, именно къде ти е 1ви епизод като е за анимето? След като нямаш 1ви епизод, как пускаш тема тогава? Нали си много интересен, "Нарушил правилата, 'щото пуска субтитри в раздел "Субтитри!", е субтирите за картуун не са ли пак субтитри пуснати в раздел Субтитри? А дали ще има утре на някой друг и кога ще е, е друг въпрос, нали? Важното е сега да е на теб. Такаче си искаш промяната точно, за да е удобно на теб. Прочетена книга или не, факт е че искаш промяната за да ти е угодно и че точно това каза като ти цитираха правилата: да се биле преразгледали! Понеже не са в твоя полза в конкретния случай. То и описанието е част от анимето, достатъчно ли е да пуснеш тема тогава? Или да преведеш скрийншот, имената на режисъора, заглавието на анимето... Субтитрите може да са си субтитри и за 15 сек трейлърче, ама тема за аниме да ми пускаш което излиза след доста време, защото си превел 15 секунди трейлърче от 2 реплики, няма да стане. Никой не ти забранява да пускаш "големите" си субтитри, но не и специална тема за тях (и да щом нямаш преведен 1ви еп, а само трейлър, значи си пуснал темата специално заради трейлъра). Аха, значи искаш да се съгласяваме с всяко едно предложение, само и само да са доволни всички потребители (нещо което няма как да стане)? Утре друг ще каже, искам 5мб подпис и ние ок, добре? Предложение, не значи, че трябва да се приеме. В случая това правило бе мислено преди и се съгласихме за него, такаче няма да се променя, защото за 5 години на един юзер не му е изгодно Отношението ми е такова, каквото е и твоето (мога да ти напомня и за твоето отношение към други потребители?). Да си оправя тона, а не да обиждам хората наляво и на дясно? Моля те покажи ми къде те обиждах наляво и надясно? Logrus: Ти въобще не се опитвай да се обаждаш, ако няма какво да кажеш по темата. И точно ти си човекът който най-малко може да поучава някой за отношението им към други хора (и на теб мога да ти напомня за отношението ти към други потребители и как изгони не 1 или 2 нови юзера с обиди). Достатъчно съм ти търпял глупавите заяжданията и обиди през годините. Предупредих те и преди, нямам намерение да продължавам да ти гледам глупавите заяждания, обиди, определения какъв съм бил и т.н. Омръзнало ми от деца като теб, порасни най-накрая.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 7:58 am |
Воркан |
|
|
|
Ех, хвана ме носталгията... CaBa написа: Реви колкото искаш, ама отделна тема за него няма да просъществува.Иначе не нарушаваш правилата... Logrus написа: Сава както винаги знае как да разговаря с хората. Завидни социални умения, спор няма
Липсвахте ми момчета.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|