|
Дата и час: Чет Юли 07, 2022 1:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 1:54 am |
 |
Slash7 |
|
 |
|
 тоест ако трябдва да пуснеш бърз отговор няма да чакаш да се зарежда нова страница само за да пуснеш нещо кратко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 12:46 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Ама... ше можем по-бързо да пишем в спама >:с
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 1:23 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Спестява няколко секунди лоудинг, макар че е изключително грозно. Подкрепям.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 2:01 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Thaumaturgist написа: Никога не съм я ползвал, никога не ми е била удобна, плюс, че идеята за "бърз" отговор малко се губи при условие, че има лимит между постовете от 30 секунди Не става въпрос за бърз постинг между постове, а за това, че някои хора им е по-удобно (и по-практично) да не чакат зареждането за постване и след като си постнал да не чакаш отново. Макар че и при quick reply има малко чакане след като пратиш поста към форума. Мен това, което ме кефи при бързия отговор е, че можеш да четеш предишните мнения като скролваш нагоре и като напишеш нещо сам слизаш долу в постчето отново.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 2:04 pm |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
Thaumaturgist написа: идеята за "бърз" отговор малко се губи при условие, че има лимит между постовете от 30 секунди тоя лимит ме дразни повече от това да я няма тая опция
|
 |
|
Заглавие: Re: Quick Reply опция  Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 3:14 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Това долу е ясно, но е отделен прозорец и има сетната бройка за това колко мнения виждаш, докато с quick reply може да летиш през страниците. Но и прозореца долу може да се направи да мести страници. Може да се отваря и като отделен прозорец. Въпрос на къстъмизация. Ползвал съм различни варианти - това не е проблем, а въпрос на оптимизация.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|