|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Аватари! Подписи! Картинки! ограничения/разяснения Публикувано на: Нед Дек 05, 2010 11:28 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Колко можеше да бъде подписа,че нещо ми убягва??
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аватари! Подписи! Картинки! ограничения/разяснения Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 5:53 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Цитат: II. Аватари и подписи:
1. Аватарите могат да бъдат до 200x200 пиксела и до 200 kB.
2. Подписите трябват да бъдат с големина до 800x250 пиксела (която включва текст и/или картинки). Може да съдържат текст с големина между 9 и 12 (малък или нормален шрифт) и картинки (но не по-големи от 250 kB). Също така спойлер и видео таговете са забранени за използване в подписите.
3. Линковете в подписите Ви са разрешени, но линкове към забранени или нарушаващи правилата страници (по точки I.2. и I.3.) ще бъдат премахвани. viewtopic.php?f=2&t=1215
|
|
|
Заглавие: Re: Аватари! Подписи! Картинки! ограничения/разяснения Публикувано на: Съб Мар 10, 2012 12:44 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
да попитам... това на някой друг да му се показва долу на подписът ми има някакво меню, което някак си ме дразни (и това меню не е само на моят подпис )
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|