|
Дата и час: Пон Мар 01, 2021 9:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Съб Авг 29, 2020 2:19 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8767 Местоположение: The Megastructure
|
KoP3Le7o написа: Красиво ли е? Без да коментирам анимацията сама по себе си като frames per second и sakuga (аз и не видях такава), визуално показаното в трейлъра не е красиво според мен. Mediocre/below average е моята преценка. Красив филм е примерно Vampire Hunter D Bloodlust. И като цветове, и като дизайни, и като стил е напълно уникален, изпипан и издържан до край - не може да се сбърка с нищо друго. Ghibli филмите също са така. Това тук изглежда просто on the low end of generic.
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Съб Авг 29, 2020 8:06 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9432 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Красив филм е примерно Vampire Hunter D Bloodlust Напълно съгласен! За съжаление вече такива филми почти няма и единствено яко качество виждаме в новите филми за Люпен.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Нед Авг 30, 2020 12:06 pm |
 |
Ice-Man |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5166 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Цитат: Аз плавна не видях... Oт това промо, което пуснах: 0:38-0:40 - качването върху тези неща, маневрирането, атаката на това дето ги атакува. 0:41-0:43 - начина по който чернокосата спира, когато е спасила някакъв си и начина по който блондито се присъединява към тях, спасила още някакъв си. Ice-Man написа: в двете промота фигурират сцени от първите 10-15 минути на поне 90-минутен филм и само се загатва за анимацията в 2 fast paced сцени Със сигурност филма няма да стигне нива от сорта на Гибли филм, най-малкото защото те работят по филмите си 3-4-5 години по подобие на Дисни, но със сигурност няма да е и с отвратителна анимация.Хубавото е, че на 2 октомври филма излиза с ограничен брой показ по кината в Япония и в същия ден Крънчи ще го симулкастват, така че няма да се наложи да чакаме още 6-9 месеца за Блу Рей релийза.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Нед Авг 30, 2020 1:12 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Ice-Man написа: Oт това промо, което пуснах: 0:38-0:40 - качването върху тези неща, маневрирането, атаката на това дето ги атакува. 0:41-0:43 - начина по който чернокосата спира, когато е спасила някакъв си и начина по който блондито се присъединява към тях, спасила още някакъв си.
Колкото и пъти да го повториш, все ще си остане нискокачествена. Ice-Man написа: в двете промота фигурират сцени от първите 10-15 минути на поне 90-минутен филм и само се загатва за анимацията в 2 fast paced сцени Което признай са си някакви бесни фантазии от твоя страна. Ice-Man написа: Със сигурност филма няма да стигне нива от сорта на Гибли филм Аз съм навит и на Youjo Senki The Movie качество, но въпросният трейлър е и под него. Ice-Man написа: така че няма да се наложи да чакаме още 6-9 месеца за Блу Рей релийза. Крънчи ще го стриймват, та може би ще излезе значително по-бързо. Голямото чакане ще е за Heaven's Feel 3 и Hathaway's Flash.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пон Авг 31, 2020 3:15 am |
 |
bg_voin |
|
 |
|
IceBreaker93 написа: Твърде много хайп за играта, дано да оправдае очакванията и да има бум на cyberpunk игрите. Дано играта да е в духа на Deus Ex. Какъв бум като това е игра, която никой не може да доближи като качество на продукцията? Всякаква игра от тоя жанр ще бледнее след Cyberpunk 2077.

Ghostbuster написа: bg_voin - не виждам причина да те интересува, така че защо се заяждаш? Пост-а ти е бсолютно безсмислен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пон Авг 31, 2020 11:49 pm |
 |
Ice-Man |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5166 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
velush написа: Колкото и пъти да го повториш, все ще си остане нискокачествена. Въпросните кътове са далеч от нискокачествени, така че гукането ти ми е забавно. velush написа: Което признай са си някакви бесни фантазии от твоя страна. Фантазиите са само при тебе. velush написа: Крънчи ще го стриймват, та може би ще излезе значително по-бързо. Май имаш проблем с четенето, опитай пак.
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Сря Сеп 02, 2020 9:11 pm |
 |
Ice-Man |
|
 |
|
Ice-Man написа: така че гукането ти ми е забавно. velush написа: velush написа: Значи вече си гледал филма? Не знаех, че трябва да съм гледал филма, за да кажа, че Ice-Man написа: загатва се за анимацията в 2 fast paced сцени velush написа: Ice-Man написа: Хубавото е, че на 2 октомври филма излиза с ограничен брой показ по кината в Япония и в същия ден Крънчи ще го симулкастват, така че няма да се наложи да чакаме още 6-9 месеца за Блу Рей релийза.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Чет Сеп 03, 2020 12:41 am |
 |
velush |
|
 |
|
Ice-Man написа: Ice-Man написа: загатва се за анимацията в 2 fast paced сцени Да, трябва да си гледал филма, за да знаеш че наистина загатва, а не е само от малкото добри неща...а те и не са толкова добри. Ice-Man написа: така че няма да се наложи да чакаме още 6-9 месеца за Блу Рей релийза. Сега пак се прочети, какво си написал и какво аз съм написал във връзка с това.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пет Сеп 11, 2020 10:27 am |
 |
Ice-Man |
|
 |
|
velush написа: Да, трябва да си гледал филма, за да знаеш че наистина загатва, а не е само от малкото добри неща...а те и не са толкова добри. Прочети в речника какво значи думата "загатване", Велчо. Когато изглеждаш филма, вече всичко е разкрито, няма загатка velush написа: Сега пак се прочети, какво си написал и какво аз съм написал във връзка с това. На теб ти е нужно да прочетеш и асимилираш, не на мен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пет Сеп 11, 2020 12:50 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Ice-Man написа: Прочети в речника какво значи думата "загатване", Велчо. Това, което загатва трейлъра идва на вмирисана риба. Ice-Man написа: Когато изглеждаш филма, вече всичко е разкрито, няма загатка Мисълта ми е, че като изгледаш филма само ще се убедиш, че нищо не е загатвало. Мистерията е само в твоята глава. Ice-Man написа: и асимилираш Отказвам да го правя това с твоята развалена риба.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пон Сеп 14, 2020 11:34 am |
 |
Ice-Man |
|
 |
|
Велчо, мога само да ти се смея на идиотщините  Ice-Man написа: Предполагам, че след като Кубо пусне останалите 3 чаптъра от това нещо, ще има друго промо. Well, here we go: Нещата са повече от прилични.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Аниме трейлъри и нови анимета  Публикувано на: Пон Сеп 14, 2020 11:37 am |
 |
velush |
|
 |
|
Ice-Man написа: Велчо, мога само да ти се смея на идиотщините  Тийнейджър разглежда учебника по висша математика за първи курс "Мухахаха, къде са циците бе еййй? Бати идиотщината.".
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|