|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 11:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 1:15 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
Не знам...посочвам турският,щото без да го уча,само живеейки в турция 3-4 години (1вата год бях на около 6,а после от 3ти до 6ти клас бях там)го понаучих от телевизията.Поне можех да говоря горе-доле и да разбирам на 75% кво ми говорят.Така че откъм научаване без теория,а само на практика го посочвам него.Италиански съм учил 1 месец,но нямам много спомени,а и бе6е в 6-ти клас Учихме само цифри,отделни думи с опрл. член и тва беше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 28, 2006 2:01 pm |
|
Blaze |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 13, 2006 9:36 pm Мнения: 150 Местоположение: Пловдив
|
И аз съм чувал някаде ,че италиянският език бил най-лесен за научаване,но нямам личен опит при него.
Иначе немски научих от РТЛ 2 и Евроспорт и смея да кажа ,че добре се справям с говоренето и разбирането (германци са ми го казвали това) ,но когато започнах изучаването му официално бързо се отказах от този език (правописа ми куца ).
Иначе учил съм още английски(естествено),френски и руски, и от всички английският най-лесен ми се вижда.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|