|
Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: AnimeS-bg.com Forum Profile Rulers Ultimate Tournament Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:43 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ок, вижте каква е идеята МНОГО внимателно, защото после може пък и да съжалите...
Мисля да обясня темата с отговор на често задавани въпроси, които никой никога не ми е задавал Долу има и сбито инфо...
AFPR-UT FAQ:
Кой е profile master-а? Този, който събере най-много гласове в разстояние на 4 дни(х24 часа)
Какво е AnimeS Forum Profile Ruler AFPR е "Господарят на профили в Анимес. Той се определя еднозначно от потребителите на форума. Тъй като става въпрос за профили, всеки участник, решил да даде вот за някой, залага своят профил за 5те дни след гласуването. Профилът му може да бъде избиран и той няма правото да откаже.
Колко време избранникът е AFPR? Официално - до следващият избор на такъв. Деюре - 4 дни.
Какво получава спечелилият, тоест AFPR? Печели популяризиране на профилът си от всички взели участие.... По-скоро трябва да се изясни какво губят другите, а не какво печели AFPR.
Какво става като участвам и не спечеля? Ще трябва 5 дни след избора на нов AFPR да носиш профила на избранника, независимо дали ти харесва!
Може ли да се откажа? Разбира се, но с това влизаш в AFPR-UT ban-list и няма да можеш да играеш в следващи игри!
Мога ли да избера профил, на потребител, който не участва в играта Да, но ако той бъде избран и се откаже, задължително всички участници трябва да разкарат профила му от регистрациите си~!
Ако изберат мен, а аз дори не разбера/не желая да ми носят профила, може ли да отхвърля "титлата" Да, разбира се...
Правилата може ли да бъдат сменяни в бъдеще? Ест. то и темата може да изчезне
Как се участва/записва в играта? С обикновен пост, съдържащ ЕДИНСТВЕНО ника на човекът носещ желаният от вас профил...
Ами ако AFPR реши да си смени профила докато бива избиран/след като бъде избран? Сте се прецакали Темата е за забавление все пак..
Кога пак ще има UT? Поради огромният интерес, играта ще прерастне в веднъж на ~6 месеца, с цел да се запази интригата + за следващата ще бъде удължен периода на "наказание"
Колко хора максимум могат да участват? Целият форум може да участва с изключение на нежелаещите и бан-листнатите...
Може ли да гласувам без да участвам? НЕ! ВСЕКИ постанал в темата се брои за участник! Тоест всеки гласувал, ще трябва да си сменя профила след избирането на AFPR
Може ли да гласувам от допълнителни акаунти? Надървено НЕ! Safiir
_____________Реално зададени от вас въпроси(може и на ЛС ако има нещо~) А имам ли право да си сменя аватара или се заковах на място с тоя пост? Ми сменяйте го преди да постнете бе За да се запази добрият дух на играта, е ЖЕЛАТЕЛНО да не го сменяте докато не свърши самата игра. Общата й продължителност е 8 дни! Ами ако аз нямам профил(аватар и/или сигнатура)? Няма значение, профила ще трябва да се изкопира и сложи от участниците. Ако го няма - и те няма да имат!
Сбито инфо: В темата поствате ник на човек с профил, чиито желаете да носите 4 дни. С постът си в темата, вие автоматично имате +1 вот. Тоест всеки участник има поне по 1 вот за себе си. Тъй че като поствате, избирайте някой друг, за да има интрига. Нямате право да избирате себе си, поради автоматичния вот! Под профил се разбира аватар + подпис, може да запазите другите данни.. Правилата са изредени по-горе. Който събере най-много вотове става AFPR. Всеки постнал в темата е задължен да носи профилът му 4 дни. Ако не му харесва влиза в бан-листата... 4 дни са нищо, все пак го правиме за забавление, не забравяйте...Hall of Fame.
- Profile master Септември 2008:
Cagalli Аватар: Подпис:
Участници в конкурса написа: _________________________________________ _________________________________________ Краят на гласуването насрочвам за 28ми този месец, 21 часа Гласуването до момента -> Цитат:
machomen - 1 Katana Samurai - 2 snookie - 3 TFA - 2 frozen - 1 >>>>>>> BAN ~uchiha Sasuke~ - 1 Rinaldo - 1 Recca - 1 Crap - 1 SOM - 1 Shadowcat - 1 §amara - 3 dener - 1 Belgarion - 2 SHADOWSONG - 4 SayanMk - 4 viki_88 - 1 moni4ka_fei4kata - 1 FrostBurn - 1 Manga Anime - 3 Faranar - 1 loader - 1 Prisila - 1 Wrath of God - 1 solecito - 1 MorticiaN - 1 hriskou - 1 Wizarda - 1 Safiir - 1 Nightwhisper - 1 markymarkov - 1 GoDSmAcK - 1 FiBi - 1 fake unal - 1 M1sT1kaL - 1 n0tti - 1 IcyTiger - 1 KoCTeH - 1 ludgidia123 - 1 sinnister - 1 Squall_1st - 1 Баба му - 1, wise ass... Lamento - 1 poli - 1 Joy - 1 g3n3s1s - 1 Akuma-kun - 1 Shi No Tenshi - 1 Ishy - 1 LinXnin - 1 dantemp - 1 Mitizaro - 1 Blinkers - 1 Divinity - 1 Sango-chan - 1 Bloody love - 1 Lone Wolf - 1 Bastor - 1 Punkass - 1 Hedon - 1 ZaNmaRu! - 1 enola -1 Gatler - 1 Dark_Elf - 1 Nilion - 1 (no vote yet) Lamento - 1 angel_of_darkness - 1 Zenith - 1
FiBi - 17 Cagalli - 21 _________________________________________ _________________________________________ - Profile master Февруари 2009:
Аватар: Подпис: - Profile master Август 2009:
Аватар: Подпис: Лист с никове на потребители изрично заявили, че не желаят да участват в тази глупост (такива, които нямате право да избирате): Des Lone Wolf ^dream_angel^
Лист с никове на потребители нарушили правилата на играта, нямащи право да играят вече: frozen - не спази правилото за слагане на профила Nilion - same MorticiaN - same
Листовете подлежат на промяна от модераторския екип, ако някой се смили над вас...
Последна промяна SayanMk на Пет Авг 29, 2008 4:21 pm, променена общо 9 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:48 pm |
|
machomen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
|
УаУУУУ - Им усещане ,че ще е супер фън
А имам ли право да си сменя аватара или се заковах на място с тоя пост?
ЕДИТ: ОК саяне - гласувам за snookie - На майка ти п*ката ФТВ!!11!!!!111@@@222герфгерт54
Много обичкам хората с това банерче(някой ден искам да си го сложа ) , но не и тези с "На баща ти ан*са" Но сега като се замисля - двете заедно ще са супер
Сега като си изхабих гласа ще попитам : Имам ли право да изчакам и да гласувам когато някой с профил който ми харесва постне или имам избор само от дадените? (да знам де)
Последна промяна machomen на Нед Авг 24, 2008 10:10 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 9:54 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Katana Samurai написа: I'm In !
Нали щело да бъде тъпо бе, брат...
За Самурай си голям предател...
Записвам се също...
Ма Шикаку е голям предател, заклевам се...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:09 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Любимите ми акаунти са....
snookie, разбира се...
и
един глас за Katana Samurai...
Последна промяна snookie на Нед Авг 24, 2008 10:17 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:17 pm |
|
snookie |
|
|
|
machomen написа: Снууки - гаднярче ,не си сменяй вота
Добре де айде...
Ще си върна вота пак на Катана Самурай...
Сори Фикшънъл, не се получи номера...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:19 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
machomen написа: : Имам ли право да изчакам и да гласувам когато някой с профил който ми харесва постне или имам избор само от дадените? (да знам де)
Имаш, но може да изпуснеш срока така... да речем имаш право да постнеш и да дадеш вота си ден по-късно, но не повече, щот ше е тъпо секи да си го сменя нон-стоп...
И е перпоръчително да поствате по 1 път, че трее се пак да се четат после тия гласове...
и САМО ника на потребитля поствате... 0=
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 24, 2008 10:53 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Fictional being написа: SHADOWSONG
x2 профила оунва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|