|
Дата и час: Пон Май 20, 2013 5:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Сеп 22, 2005 2:27 pm |
 |
| Neko~chan |
| |
 |
Регистриран на: Пет Авг 05, 2005 2:48 pm Мнения: 373 Местоположение: lulin
|
killua написа: Овен с асцендент Лъв по китайски - Заек в предишен живот - испанска занятчийка от 400-тната година...
ne yspqha da mi kajat kakva s'm bila v minaliq si jivot,za6toto programata rabotila samo s godini do 1989.po programa li ti go opredeliha ili po dryg na4in?
_________________ Rules are meant to be broken!
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 8:25 pm |
 |
| Ранд ал-Тор |
| |
 |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Рак с асцендент рак
По китайския - златен дракон (всички от набор 88 са златен дракон - първият от 1000 години насам)
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Окт 09, 2005 8:26 pm |
 |
| Cagalli |
| in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2516 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Ранд ал-Тор написа: Рак с асцендент рак По китайския - златен дракон (всички от набор 88 са златен дракон - първият от 1000 години насам)
Златни? Баси гъзетата дето сме
Иначе съм близнак, а по асцидент не съм сигурна.. някой ми казаха водолей, други стрелец..
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 10, 2005 9:55 am |
 |
| Ранд ал-Тор |
| |
 |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 2:17 pm Мнения: 375 Местоположение: Балхара
|
Wazzaaa написа: раче съм 21 юли ... иначе асцедент нз ... така и не разбрах къде се проверява  иначе съм роден около 9 сутринта бтв...по голямата част сме раци 
Брей брей... асцендентът ти е също рак  [8 до 10 сутринта]
_________________ Not every treasure is silver and gold.
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 10, 2005 10:12 am |
 |
| killua |
| |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
kujaku написа: ne yspqha da mi kajat kakva s'm bila v minaliq si jivot,za6toto programata rabotila samo s godini do 1989.po programa li ti go opredeliha ili po dryg na4in?
О, не знам дали е програма, беше някаква там таблица във вестник, като по гдината, датата и тн се определяше дали си мъж, или жена, къде си живял, какво си работил и какъв си бил и коя година  аз май не видях от последните години
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|