|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Дискусия : Защо хората се друсат по партитата?  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 10:00 pm |
 |
GUNDAM |
|
 |
|
Е защо?..... тая тема обещах да я пусна ... на всяко парти гледката е еднаква, даже на едно някъв ми вика ,,човече тва хапче не ми деиства,, а аз ,,еми сори мен, кво да направа,, , DJя ли е гаден, партито ли не е добро или тва е просто традиция ........
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 10:30 pm |
 |
pesh |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 23, 2007 8:58 am Мнения: 129 Местоположение: port 80
|
някои се правят на интересни , други се правят 'диви и щастливи' за да им е по-весело а трети са 'addicted'
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:09 pm |
 |
tutututututu |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 7:34 pm Мнения: 897 Местоположение: nadejda 5
|
Mika-chan 666 написа: Аз не знам защо се друсат хората по партрита ама хубаво смешно им е 10 мин и след това се чувстват гадно и провалят атмосферата и сичко 
тука някои те е излугал
клипа го спрях след павта минута супер зле ми се стори ( ако нататък става по интересно кажете )
а защо се друсат ми причините са много, но най вече защото е модерно ).gif) мисля да не продалжавам да пиша защото този форум не е за тези неща до колко помня
поздрав Boris S. & Miss JK - Too Many Pills
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:18 pm |
 |
Mika-chan 666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 27, 2007 10:47 pm Мнения: 722 Местоположение: ?????
|
tutututututu написа: Mika-chan 666 написа: Аз не знам защо се друсат хората по партрита ама хубаво смешно им е 10 мин и след това се чувстват гадно и провалят атмосферата и сичко  тука някои те е излугал ).gif) клипа го спрях след павта минута супер зле ми се стори ( ако нататък става по интересно кажете ) а защо се друсат ми причините са много, но най вече защото е модерно ).gif) мисля да не продалжавам да пиша защото този форум не е за тези неща до колко помня поздрав Boris S. & Miss JK - Too Many Pills 
Очите ми не лъжат
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:49 pm |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Aм~  само моя милост ли again скарана с нещата не може да открие клипчето за обсъждане? о.О карма~ по темата....предполагам о.О
според мен наркотиците...не че съм пробвала (единственото свързано с дрогата дет съм пробвала беше листа на кока дето дъвчех няколко пъти у нас) но според мен накрая след като си изтръгнат от временното щастие и захвърлен отново в бунището чуството трябва да е мега кофти...се едно да са ти зели шоколад от ръцете -___-

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:56 pm |
 |
tifa-sama |
Bass addicted |
 |
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
|
Shadowcat написа: Aм~  само моя милост ли again скарана с нещата не може да открие клипчето за обсъждане? о.О карма~ по темата....предполагам о.О
и аз така и не го видях тв'а клипче , но няма значение
таа по темата ми не знам защо зимат наркотици , на някой
им е по-весело , а други се правят на гъзари всеки си го
прави както му е кеф
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 02, 2007 11:58 pm |
 |
Scre[a]m |
|
 |
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 10:02 am Мнения: 263 Местоположение: Zone B-5 where nothing ordinary happens
|
Еми хората се друсат по партита, за да могат да си джвабят цяла вечер на музиката, не че голяма част от тях не го правят и през останалото време
Аз примерно пък през живота си не съм пипвал химия ... а познавам не малко ползвуващи  Просто е въпрос на разум.
_________________ A thought which does not result in an action is nothing much, and an action which does not proceed from a thought is nothing at all.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 03, 2007 12:13 am |
 |
Crap |
|
 |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
е ясно ми е,че е имало клипче  са нема,като не тръгне темата -
кофа и готово
аз нз що се друсат  не ходя по партита,предполагам,че както и някой друг каза,причината е като при алкохола - уж да се отпуснеш,уж нам кво
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|